nicoleyounan

Yesterdays Shopping.

Publicerad 2011-03-31 17:17:30 i Allmänt,

Ja juste! Jag och Emma var ju på stan en sväng igår med. Det här är det jag kom hem med. Och ja, jag vet att jag skulle köpa jeans. Men nu blev det inte så, haha.




Do you like?

Kärlek.

Typical.

Publicerad 2011-03-31 17:04:34 i Allmänt,

Hej fina vänner.

Haha, Nu ska ni få höra något som är så typiskt mig. Jag hade planerat hela dagen att jag skulle bege mig till gymmet. Aaaaa snart tänkte jag och började småplocka här hemma. Jag är en sån människa som hela tiden hittar nya saker att göra när jag städar.

Jag börjar damsuga och inser att mattorna behöver skakas och då tänkte jag att man kanske borde moppa också?. När jag hade moppat klart torkade jag händerna på kökshanduken och fick för mig att jaa, den behöver bytas. Vad tror ni händer då?.. Joo då börjar jag rensa linnegarderoben, haha.

Är ni också sånna?. Nu blev ju klockan en hel del och jag måste verkligen bege mig till gymmet. Men nu har jag ju hunnit bli seg och lat eftersom jag hamnade i soffan efter städningen. Åh.. Ilandsproblem.

Nee, Nu blir det i alla fall mellanmål och sen en timme på crossen. Ikväll belönas jag och älsklingen med kebabrulle. Såååå gott. När vi va i sälen så försökte vi äta kebab en gång men nejnej. Det går bara att äta i Jönnet!! Överallt annars har dom ju äckligt nötfärs istället för karré och deras "kebabsås" ska vi inte ens tala om. Marinara/Tomatsås? Haha.


Puss och Kram till er.

Do not get it.

Publicerad 2011-03-30 15:30:18 i Allmänt,

Hej!!

Alltså.. Jag sitter och halvtittar på Antikdeckarna nu efter jobbet. Dom visar en tavla som är från tidigt 1900-tal och min första tanke var: "Oj, vilken ful tavla. Jag hade aaaaaldrigfgått för mig att köpa den" Det är en väldigt tråkig tavla på en bäck och några träd målade på. Den här jäkla tavlan viusade sig vara värd 350 000 kronor. Jag fattar inte. Vem vill betala 350 tusen kronor för en ful tavla? Ah herregud.

Snart kommer Emse och plockar upp mig. Det blir en liten shoppingrunda på stan för vår del. Jag MÅSTE ha jeans så det ska jag kika på hade jag tänkt.

Ha en fin dag söta ni.

Puss!

Igen..

Publicerad 2011-03-29 22:41:12 i Allmänt,

Hej fina.

Jag tror att jag äntligen är ganska nöjd med headern. Nu får det bli denna ett tag. Velade fram och tillbaka om hur jag skulle ha själva bilden på mig. Men tillslut blidde det såhär. Var trött på svartvitt ju!!

Hoppas ni gillar det.


Nya VS Gamla



Vilken gillar ni bäst?

Kärlek.

OMG.

Publicerad 2011-03-29 15:07:36 i Allmänt,

Hej hörrni.

Vet ni vad jag glömde berätta för er igår. Jag serverade faktiskt en kändis igår på jobbet. "Oh my god, Oh my god- moniker" var och åt hos mig. Ni vet.. Killen som var med i melodifestivalen och som egentligen heter Daniel. Lite småkul.

Hur som helst. Idag var det ingen kändis på jobbet men tiden gick fort ändå.

Jag tänkte faktiskt ta en powernap nu och sen träna lite. Ikväll kommer mamma hit på fika som alla tisdagar. Haha förlåt för riktigt trist inlägg men jag är för trött för att engagera mig.

Kärlek!

Pill.

Publicerad 2011-03-28 22:13:01 i Allmänt,

Hej hallå.

Sitter och halv tittar på Big Brother just nu. Ja, vi har gått och blivit biggan-beroende men det står vi för, haha. Hampus har somnat i soffan så jag underhåller mig med att leka med blogg-designen under tiden. Snaaart ska det komma en snygg design har jag bestämt men tills dess får ni dras med den rosa som är nu.

Ska ta och väcka prisen här och sen hämta den sista tvätten. Sen är det sovdags som gäller!


Kärlek på er!

Bambi.

Publicerad 2011-03-28 15:25:37 i Allmänt,

Heeeeej!!

Vi är tillbaka hem i Jönköping och jag har precis kommit hem efter första arbetdagen igen efter "semestern" Det är så mysigt att rymma ifrån vardagen lite och få se och uppleva annat. Vi har haft det toppen och jag skulle nog påstå vilja påstå att jag är grym på att åka skidor. Haha, njaa. Kanske inte. Men jag har i alla fall testat på det och övning ger ju färdighet som det så fint heter.



Ni som känner mig och har mig som vän på facebook kan där se en film på premiäråket som pappa min spelat in.
Det är tillåtet att skratta för jag vet att jag ser ut som Bambi på hal is, haha.
Nu är det tvätta som står på schemat. Kanske borde bege mig ner till gymmet en sväng också.

Hoppas ni får en bra dag!

Kärlek.

The seal?

Publicerad 2011-03-23 21:14:01 i Allmänt,

Heeej alla!

Vet ni? Inatt åker vi till Sälen! Ska bli så kul! Jag har, som jag har nämt innan, aldrig stått på ett par skidor eller varit i sälen. Så det ska bli spännande. Tänkte börja packa här nu för kl fem inatt åker bilen mot snön. Jag ska försöka att blogga lite däruppe ifrån med hjälp av iphonen men förvänta er inte sådär jättemycket update haha.

Jag har duschat och gjort mig "skid-redo" så nu kan vi bege oss tycker jag, hihi.


Föresten så har ni blivit några stycken fler som besöker. Vilka är ni och vart kommer ni ifrån? Ni vet att det bara att fråga om ni vill veta något speciellt. Jag är till er service. Ha det fint nu alla vänner.

Kärlek.

 

So god damn hot.

Publicerad 2011-03-22 15:42:49 i Allmänt,

ÄNTLIGEN är denna underbara sak på väg till mig! Som jag längtat och suktat!
Har ni någonsing sett en snyggare bikini? Nee!!



Från underbara HM såklart. Hoppas nu bara att det blir en fin sommar så man kan använda sönder den!

Kärlek.

Just my luck.

Publicerad 2011-03-21 23:42:54 i Allmänt,

Heej haallåå.

Jag hade egentligen gått och lagt mig. Men sen fick jag se på facebook via iphonen att man kunde få veta sitt skattebesked via skatteverkets hemsida redan nu. Så då var jag såklart tvungen att gå upp och starta PC och ta fram dosan till internetbanken och skit. När jag väl lyckats logga in så är sidan överbelastad, No shit. Så himla min tur. Bara att gå och lägga sig igen då antar jag?.. Jag hann i alla fall se er ett inlägg idag då ju. Ett plus av att jag steg ur sängen, haha.

Hoppas ni sover gott. Det ska jag i alla fall ta och göra. Bara två arbetsdagar kvar sen drar jag och familjen samt sambo iväg till Sälen. Ska bli så kuul. Längtar efter att få testa något helt nytt. Spännande.

Kärlek.

Sunny.

Publicerad 2011-03-20 11:40:59 i Allmänt,

Hej mina fina.

Det är ståålade sol ute idag! Jag har varit och lämnat av Hampus hos hans föräldrar där han ska spendera hela dagen. Mina planer idag är att åka och storhandla. Thats it. Om någon annan kommer på något mer kul så hör av er för tusan, haha.

Hoppas i alla fall att ni får en härlig Söndag!

Kärlek.

Lördag.

Publicerad 2011-03-19 12:17:07 i Allmänt,

Heej.

Och så var det helg igen. Det går så fort ju! Jag och Emma tänkte åka runt och kika lite i affärer. Blomsterlandet och så. Tänkte försöka tvinga in henne på mio med. Dom har fått in så mycket fint till hemmet nu till våren ju.

Hoppas ni får en fin Lördag.



Kärlek.

Oh my gosh.

Publicerad 2011-03-18 18:55:35 i Allmänt,

Hej hallå på er!

Alltså.. Va konstiga saker människor kan ha för sig. Sitter just nu och kollar på en dokumentär om en man som lever med touretts. det måste vara den märkligaste sjukdomen? Han spottar på folk när dom äter, slår dom när dom kör bil och skriker fula ord typ hela tiden. Herregud. Jaja.

Nu till annat. Igår blev det inget bloggande. Hade fullt upp. Jobbade tio till fem och sen lekte jag frisör på Hampus. han blev kortklippt på sidorna med en ganska ball frilla. Kvällen spenderades hos Angelica med scones och te. Fina Linda var där också och vi hade så himla mysigt. Ni är så goa flickor! Efter det somnade jag som en stock och vaknade i morse till ett vinterland utan dess like. Ush. 20 cm snö kom det inatt. Jag som hade hängt undan vinterjackan och ersatt den med skinnpajen. Jaja.

Nu ska jag hinna blunda i fem minuter innan jag ska leka med Emse.

Ha en fin kväll vänner!

Kärlek.

Hairstyle.

Publicerad 2011-03-16 20:56:48 i Allmänt,

Jag och flickorna pratade en himla massa hår idag på fikan. Långt, kort, uppklippt? Det finns ju tusen varianter. När jag kom hem var jag tvungen att googla runt lite och funderade på hur jag vill ha mitt hår. Att jag vill ha det långt igen är det ju ingen tvekan om men mer då?.. Jag snöade in mig på färgen och kom fram till att när jag har tiden och orken så kommer jag nog se ut som vackra lohan i gässan.




Mycket kan man säga om Lindsay lohan men hon är alltid snygg i håret i alla fall! vad tycker ni? Ska jag ljusa upp håret tycker ni eller ska jag behålla mitt lite mörkare hår?

Kärlek.

Happyface.

Publicerad 2011-03-16 18:42:57 i Allmänt,

Hej hallå.

Vad gör ni? Hur mår ni? Jag mår så himla bra idag. Har mina anledningar, hihi.

Såå.. vad har hänt idag då? Jag har jobbat och efter det var jag och älskling och köpte glasögon till honom. Nu har han bestämt sig och dom är dösnygga på honom. Håller på att tvätta lite nu och ska snart bege mig bort till favvocaféet och fika med mina tjejor. Ska bli mysigt. Behöver tjata av mig och är lite gottesugen med, haha.

Ha en fin kväll hörrni så hörs vi.

kärlek.

Vår hos Rubinan.

Publicerad 2011-03-15 17:11:40 i Allmänt,

Heej på er.

Vilket fint väder vi har idag! Gosh. Man blir ju helt sprallig i hela kroppen. Våren är på gång nu! Därför har jag passat på att göra lite vårfint här hemma. Ut med den mustiga lila accentfärgen som va innan och in med vitt, grönt och skönt. In med våren här hemma i hushållet Rubin/Younan (Rubinan hihi)








Vad tycker ni? Visst blev det ljust och fint? Nu är det dags att bege sig mot gymmet.. tror jag, haha.

Kärlek.

Hjälp honom.

Publicerad 2011-03-14 22:08:52 i Allmänt,

Hampus vill ha eran åsikt. Nr ett eller nr två?




Bilderna är tagna med Iphonen och därför ganska kassa. Men det är glasögonen ni ska fokusera på.

Kärlek.

My day.

Publicerad 2011-03-14 21:35:09 i Allmänt,

Heej allihopa!

I inlägget nedan fick ni dagens lista. Ni har vi bara två dagar kvar sen är vi klara med listan. Skönt faktiskt, haha.

Idag efter jobbet åkte jag och Hampus och plockade upp min mamma. Hampus hjälpte henne att borra upp tunga saker hemma hos henne och jag satt mest och tittade på. Efter det begav vi oss till vidare till en glasögonaffär. Min fina har nämligen fått sämre syn än innan så nu åker han på brillor minnsann. Men, som tjejen i affären sa: "Jag måste verkligen få säga att du har ett sjukt bra ansike för glasögon", och det har han. Passar så fint i det så.

Nu ska vi snart glo på Big Brother och sen är det sängen. Hoppas ni haft en bra dag ni med.


Kärlek.

 

I miss..

Publicerad 2011-03-14 21:28:41 i Allmänt,

Dag 28 - Det här saknar jag

Saknar att festa loss med mina flickor i Asien och Australien. Sjukt kul hade vi. Replay tack!





Kärlek.

Tatuering.

Publicerad 2011-03-13 02:13:20 i Allmänt,


Det börjar närma sig nu.. Jag väljer mellan dessa två ställerna. Har beslutsångest. Hjälp!
Vilken gillar ni?! 1,2 eller ingen??




Kärlek

Cannot sleep.

Publicerad 2011-03-13 02:07:44 i Allmänt,

Heej på er.

Idag sov jag och Hampus läänge på morgonen. Det betalar vi priset för nu. Både jag och han är superpigga och kommer förmodlingen sitta och glo på dålig tv hela natten. Så dumt men jaja. Skönt att sova ut idag i alla fall. Imorgon ska vi inte göra ågot mer än att åka och äta middag hos min mamma så det gör inte så mycket om vi är trötta imon.

Idag har vi varit runt i affärerna här i stan och letat efter skid-grejer. Vi ska ju åka till Sälen om två veckor och jag behövde underställ och vantar. Hittade ett ass-läckert rosa underställ på rean och utmysiga vantar. Blev perfekt så jag slog till direkt. Ska försöka hinna visa er hur läckert det är, haha.

Ska väl försöka sova snart maybe.

Kärlek.

Owls.

Publicerad 2011-03-10 18:20:40 i Allmänt,

Nämen heej!

Idag har jag haft en riktig mysdag. Det enda minuset är väl egentligen vädret som verkligen är hel-kasst, men ja ja.. så kan det va ibland. Jag har i alla fall sprungit på stan med fina vännen Jennie. Kollat lite i affärer och tagit en fika på Espresso house. Jag hittade en söt liten uggle-lyckta på Lagerhouse som fick hänga med hem. Tycker den är så himla söt! Vad tycker ni? Gillar ni uggel-trenden?



Nu tänkte jag försöka ta mig ner till gymmet. Är så opepp idag men jag mååste!
Kärlek.

The place in my heart.

Publicerad 2011-03-10 18:05:06 i Allmänt,

Dag 27 - Min favoritplats

Trots att jag sagt att jag inte kommer åka tillbaka så vet jag att jag nångång måste åka tillbaka. Jag har varit där 6 gånger och det finns ingen plats i världen jag trivts bättre på eller älskar så mycket som Thailand.





UUuuunderbart!

Kärlek.

Fears.

Publicerad 2011-03-09 15:36:37 i Allmänt,

Dag 26 - Mina rädslor

Jag är rädd för hajar
♦ Jag är rädd för spindlar
♦ Jag är rädd för att något hemskt skulle hända min familj eller mina vänner
♦ Jag är rädd för djupt vatten
♦ Jag är rädd för att förlora folk jag älskar
♦ Jag är rädd för att jag inte kommer hinna se hela världen innan jag dör
♦ Jag är rädd för att dö
♦ Jag är rädd för cancer
♦ Jag är rädd för ganska mycket insåg jag nu..

Kärlek. 

Mom.

Publicerad 2011-03-08 20:57:40 i Allmänt,

Hej på er alla.

Tisdag idag och som alla tisdagar har min mamma precis varit här på fika. Hon går på yoga här i närheten så det är perfekt fika-dag för oss. Hon är bäst är hon.

Har dessutom hunnit träna idag med. Tyckte inte jag tog i så hilmla mycket med mina ben är som gelé just nu. Herregud. kan knappt gå ju, haha.

Imorgon blir det jobb igen som vanligt och sen en fika med mina fina flickor. Hoppas ni får en fin kväll.



Kärlek.

Skii.

Publicerad 2011-03-08 20:49:51 i Allmänt,

Dag 25 - En första

Jag längtar ihjäl mig till den 24 Mars. Då är nämligen första gången någonsing jag åker till Sälen. Jag har aldrig åkt skidor innan och jag har aldrig varit i Sälen så det ska bli jättekul! Så det får bli listans första..

Kärlek.

Crybaby.

Publicerad 2011-03-07 19:37:21 i Allmänt,

Dag 24 - Det här får mig att börja gråta

Haha, jag är en riktig mes ibland. Du kan inprincp sätta på vilken Disney film som helst och jag kommer garanterat att börjat lipa. I vissa fall börjar jag gråta redan innan filmen ens börjat. Lejonkungen är en sån film typ, haha. Skönheten och Odjuret är också en film som gör att jag sitter helt förstörd kvar framför tvn. Den är ju så fin!

Förutom att jag är en Disney-nörd så gråter jag till vanliga saker som alla andra. När jag är ledsen och upprörd. Ibland kan jag lätt börja gråta när jag diskuterar med någon som inte förstår min synpunkt. Det har Hampus fått vittna, haha!! När folk är elaka och trycker ned mig så blir jag såklart ledsen och då och då kommer det en tår minnsann. Men jag gråter ganska sällan och sista gången jag grät så var det just pga av en film. Mitt liv är rätt bra, så jag behöver inte gråta så ofta.



Kärlek.

Nighty.

Publicerad 2011-03-06 22:57:49 i Allmänt,

Heeeejsan.

Jag och Hampus sitter i soffan och ska strax bege oss mot sängen. Har haft en toppen helg och önskar att den kunde varit liite längre. Men, imon är det Måndag och då kör vi igen! Vi hörs då.

Kärlek.

Washing.

Publicerad 2011-03-06 16:26:30 i Allmänt,

Hej sötnötar!

Vilken underbar dag! Jag och älskling har myst hela förmiddagen i soffan. Vi har ätit en brakfrukost och sen blev det tacos till middag. Vi har verkligen kul även när vi bara ligger i soffan, haha. Hampus stack precis iväg för att spela match och jag håller på att fixa med tvätten nu. Jag hatar när tvättkorgen är helt full. Så skönt att få tillbaka alla sina kläder igen, haha.

Nu ska jag dock ta en liten pause i tvättandet och möta upp fina Emma för en promenad i solen. Vi har sjukt fint väder här i Jönköping och det måste man ju utnyttja!

Hoppas ni har en lika mysig Söndag som jag har.

Kärlek.

Feeling good.

Publicerad 2011-03-06 14:06:09 i Allmänt,

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

♥ Min familj
♥ Min pojkvän
♥ Mina vänner
♥ Solen
♥ Musik
♥ Mat
♥ Träning

Kärlek.



Upsetting.

Publicerad 2011-03-05 18:37:47 i Allmänt,

Dag 22 - Det här upprör mig

Jag kan bli upprörd över sjuka små saker. Om jag råkat gå in i duschen och glömt ta med mig handuk. Eller om Jag ska bre en macka och just det jag tänkt ha på är slut. Så upprörande!

När saker och ting inte går som jag vill kan jag bli sjukt upprörd. Men de flesta av dessa ilandsproblem går över väldigt snabbt.

Någon som verkligen upprör mig är sveriges lagar i vissa fall. Det gör mig sjukt upprörd att man kan göra inbrott i en restaurang fyra gånger och sno en massa saker, utan att få något riktigt straff. Det upprör mig att det är värre straff på att ladda hem en film än att äga barnporr och att det fortfarande i vår värld finns diktatur upprör mig gaalet mycket. The list goes on and on, men nu vet ni lite av allt det som upprör mig i alla fall.

Kärlek.

Shop til you drop.

Publicerad 2011-03-05 18:15:26 i Allmänt,

Hemma från en låång shoppingruda. Hujedamig va kul det är att komma hem med nya saker. Hittade en massa fint och känner mig meganöjd! Nu är det nog däremot shoppingförbud för mig resten av månaden. Men har fått mycket för lite pengar så jag känner mig duktig ändå.

Och hörrni. ni glömmer väl inte listan? Tycker ni ens att det är kul? Vi har i alla fall inte så måndag adagr kvar så vi kan ju lika väl köra klart den oavsett om ni inte gillar den, haha.

Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 Mina ambitioner
Dag 30
Ett sista ögonblick

Idag är det dag 22 och det inlägget kommer upp lite senare.

Kärlek.

Littlebrother.

Publicerad 2011-03-04 23:50:17 i Allmänt,

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Kommer aldrig glömma dagen då min lillebror föddes. Jag var ynka fem år gammal men minns väldigt tydligt. Jag var sur för att jag inte hade fått välja blommorna som han och mamma skulle få. Men när jag såg det lilla livet glömdes det snabbt bort. Stolt som en tupp va jag när jag fick hålla honom. Lilla pimon.


Kärlek.

Black Swan.

Publicerad 2011-03-04 23:40:38 i Allmänt,

Heej på er!

Nyss hemkommen från bio med Emse. Black Swan blev det. Sikken märklig film, men på något konstigt sätt tyckte jag ändå att den va bra! Tycker nog minnsann att man ska se den. Är ju trots allt en Oscar-vinnare.

Förutom bion har jag hunnit jobba, träna och ätit middag med älskling. En bra dag helt enkelt. Dessutom har Hampus fått äran att spraytana mig idag. Haha. Han va duktig på det så det ska han få göra fler gånger. Känns så himla skönt att få vara brun nån dag och känna sig lite fräschare. SpayTan in a Can är bäst och den rekommenderar jag! Blir sjukt naturlig med.





Okeej då. Kanske inte syns så bra. Men lite? Jag orkar inte posa kl kvart i tolv en Fredag så ni får ta mig som jag är, haha.

Sov gott allihop och ha en fin helg! I know I will. Imon far jag och älskling till Lager 157. ÄLSKA!!

Kärlek.

Plusgrader och vårsol.

Publicerad 2011-03-02 16:11:31 i Allmänt,

Hej hallå.

Som jag precis skrev i inlägget under så är det ju typ vår ute idag! Så härligt. Men jag kommer nog ta och stanna inne idag ändå. Sov ganska dåligt inatt och funderar på om jag ska ta och vila en stund nu efter jobbet. Kan behövas tror jag minnsann.

Ikväll kommer flickorna hit och vi ska mysa. Har dock lite planer för oss men vill inte skriva något om det ifall flicksen läser bloggen innan dom kommer ikväll haha. Får se om dom gillar idén eller rådissar den. Ni får veta sen.

Dags att slita sig fårn datorn!

Pusshej.

Month.

Publicerad 2011-03-02 16:08:51 i Allmänt,

Dag 20 - Den här månaden

Mars. Mars har jag precis börjat och därför kan jag ju inte sammanfatta den. Men det kommer bli en sjukt bra månad. Idag är det bara den 2.a men redan idag fick jag vårkänslor. När jag kom ut från jobbet så sken solen mig i ögonen och det var plusgrader! Så underbart, våren är på väg!

En annan kul sak som händer i Mars är att jag, hampus och familjen ska åka på skidsemester. Jag har aldrig innan åkt skidor och kommer säkert att slå ihjäl mig men oj va kul det ska bli!

Hoppas att ni ser fram emot Mars-månad lika mycket som jag!

Kärlek.

Regrets.

Publicerad 2011-03-01 15:26:42 i Allmänt,

Dag 19 - Detta ångrar jag

Vad svår listan börjar bli nu! Vad ångrar jag?..

Det finns faktiskt inte jättemycket jag ångrar. Jag har ingen anledning att ångra saker då det mesta har löst sig bra tillslut ändå. Meeeeeen...... Jag ångrar att jag klippte av mig håret, haha.



Inga stora ånger saker med andra ord. Men titta va låångt det var!


Kärlek.

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela