nicoleyounan

Greeeeeat.

Publicerad 2010-01-31 13:54:23 i Allmänt,

Jag mar bra. Underbart bra. Alsklingen kallade mig idag neger. En vanlig manniska tar det kanske som nagot negativt. Men i var varl ar detta nagot bra. Nagot sjukt bra. Jag ar nighaaaa! Hampus ar rod. hihi.
Mamma, Jag har lart hampus yoghurt tipset!
Fortfarande inte en droppe regn och det ar sjuuuukt varmt. Pa dagen i solen ligger det pa runt 38. Hothot

Nu ar det ut i vimmlet som galler. En drink eller tva.. nee tre!

Karlek.

Livin' the good life.

Publicerad 2010-01-30 12:50:57 i Allmänt,

Hej igen allihop.
Vi ar forfarande i Ao nang dar vi kanner oss riktigt hemma. Nu ar vi dessutom bruna sa vi passar in haha. Det 'r galet varmt och har inte regnat en endaste droppe sedan vi kom hit! Vi har hittat ett fin fint hotell med ca 50 meter fram stranden med balkong och hela koret som haller sig under var buget. Vi ater gott och trivs fortfarande i varadras sallskap tro det eller ej. Men snart blir det trippar till islands. Ikvall ska vi ga och plcoak upp mina fina tavlor som jag gatt och suktat efter sedan vi kom hit! Jag kunde inte halla mig och kopte dom till slut. Dyra.. men sa vart det! Ni far se dom nar vi kommer hem! Nagon som kan gissa motivet?..

Men nej horrni. Nu ska vi ut och kaka. Blir nog nagra drinkar ikvall ocksa! Maste bara slanga in en kram till er alla som jag faktiskt saknar. Ni vet vilka ni ar.

Karlek.

Vi lever och vi mar javla bra!

Publicerad 2010-01-28 11:43:20 i Allmänt,

Heeeej folket.
Vi ar just nu i ao nang och vi lever det underbart goda livet. Hampus total hatade Patong sa vi begav oss till Krabi och har trivs vi som de fina fiskarna i vattnet. Med var ny inkopta kamera har vi tagit grymt fina bilder ni ska fa se sen. Pa mig med min fina bikini bland nnat som visst dok upp fran asos men som jag fatt tillbaka pengarna for. hihi.. Men tills dess..

SO LONG SUCKERS.

GoodbyeSweden.

Publicerad 2010-01-25 00:50:04 i Allmänt,

Vet ni!

Nu är det Måndag! Jag och baby kommer inte kunna sova inatt typ. För idag åker vi till Thailand! Vid sex ikväll tänkte vi bege oss till Göteborg. Väl där åker vi till Moster där vi kan ta det lite lugnt, äta lite och förbereda oss. Vi lämnar bilen där och blir skjustade in till landvetter. Snällt av dom!
Klockan 05:30 lyfter planet och vi beräknas vara framme klockan 22:00 Thai-tid (vilket är klockan 6 här hemma)

Jag kommer sakna er alla men hallå.. JAG SKA TILL SOLEN! Om uppdatering sker återstår att se. Inga bilder kommer i alla fall eftersom kamera sladden inte ens är med! Ni får se allt när jag kommer hem.


I Thailand 08 med de finaste flickorna. Men denna gången blir det med pojken

Farväl och adjö på ett tag.

Lasteffort.

Publicerad 2010-01-24 19:31:26 i Allmänt,

Idag har följande saker stått på schemat:

♦ Vaknat och ätit äggmackor
♦ Duschat och fixat mig lite
♦ Städat placet eftersom det ska hyras ut till en vän när jag och älskling är borta
♦ Tvättat eftersom vi inte har några strumpor eller underkläder kvar inför resan
♦ Föreberett as god kvälls snacks i form av morötter och gurka med lökdipp

Nu återstår bara att laga lax med potatis och skagenröra till.

Vuxenpoäng såhär på kvällskvisten?..

dAmP.

Publicerad 2010-01-24 01:33:32 i Allmänt,





Klockan är över tolv så det är ju in princip Söndag nu. Så..............................

I ÖVERMORGON ÅKER VI MOT GÖTEBORG OCH LANDVETTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Standingup.

Publicerad 2010-01-23 12:58:51 i Allmänt,

Jag står för precis allt jag skriver i bloggen och om någon har något som helst problem med det som står så kan man ta upp det med mig utan att gå omvägar. Jag har aldrig skrivit något illa om någon och jag nämer aldrig några namn som inte vet om det. Jag kan inte alls ta åt mig av kritiken eftersom jag tycker det är helt obefogad.
Detta är min blogg och jag skriver om mina känslor och upplevelse. Om någon av mina fyra läsre har problem med det så är ju det too bad. Nu vet ni det.

Nu till andra roligare saker.

Igår var det förlovningsmiddag hos Hampus äldre bror. Blev mysigt med smörgåstårta och lek med ungar. Eller.. baby var den som lekte för fullt och jag var den som hela tiden tänkte "Jaadå, Han kommer bli en bra pappa!"

Ikväll ska jag dra mig "hemmåt" till Dalvik och umgås med mina fina flickor. Eftersom jag åker iväg i övermorgon så vill som leka med mig. Så fina är dom. Mat och film står på schemat. Har jag glömt att säga att lägenheten på Dalvik är uppsagd och redan bortlovad till en annan familj? Detta innebär att om tre månader är jag och älsklingen sambos. Gosh. Något som Hampus bror var vääldigt öppen med att berätta för alla på festen igår haha.
Yeeah. Haha.

Ne. Nu frukost, soffhäng och sen promenix upp till Dalvik.

Ireallyneedto.

Publicerad 2010-01-21 20:25:22 i Allmänt,

Det är Torsdag kväll nu. Yey. Bara fyra dagar kvar. Tycker ni att jag tjatar? Bra! För jag tänker tjata rumpan av mig!

På tal om rumpan av mig så har jag nyss varit ute och sprungit runt munksjön. Jag blev helt chokad att jag orkade hela vägen runt utan att stanna eller ens tänka tanken "Shit va jobbigt"
Jag inser såklart själv att jag inte hinner bli bikinifit på fyra dagar men det var otroligt skönt att röra på sig!
När jag kommer hem blir det nog två gånger i veckan runt sjön och ut och gå minst en. Sannan har redan accepterat erbjudandet om att gå ut och gå runt sjön och i och med det så har du nu bundit upp dig i ett avtal som inte är så lätt att ta sig ur sanna! Haha.

Nee.. men skämt å sido.

Jag måste börja röra på mig. Kanske inte för att bli smal-Nicole igen utan mer för att må bra och få fart på magen. Jag är trött på att ha ont i magen och se ut som om jag ska föda en unge efter varje måltid som innehåller kolhydrater.

Så.. Jag säger väl som alla andra

Beach 2010 here I come.. soon..

Badass.

Publicerad 2010-01-20 17:02:11 i Allmänt,

Man messar inte med mig ostraffat. Jag har gått och irriterat mig på Asos hela dagen. Jag vet att en del av er tycker det är ingen big deal. Men jag som gått och snackat så gott om Asos till folk och alltid varit deras nöjdaste kund. Självklart händer misstag då och då men dom hanterade det INTE snyggt.
Därför har jag nu skickat ännu ett mail (nummer 17 typ..?) och skällt på dom. Enligt flicksen på jobbet borde jag få ersättning på något sätt och det har dom fasiken rätt i. Helt plöstligt blev mitt ordföråd i engelska som ett proffs och jag slängde upp ord som compensation och occur. Så det så.

Jag väntar ivrigt på svar.

Något mer som skitit i att dyka upp är löne-specet. Jag frågade idag den personalansvarige varför.
"Ojdå, Jag har glömt dina timmar"

Och jag ska till Thailand på Måndag men om lönen kommer in det återstår att se. SCORE!

Sad.

Publicerad 2010-01-19 21:36:27 i Allmänt,

Jag är ledsen.
Jag fick mail från Asos där det stod att mitt paket slarvats bort och bikinisarna är nu såklart slut. Det blir alltså inga bikinis för min del. Jag är så himla besviken för jag älskade verkligen den rosa söta saken!
Pengarna ska komma tillbaka på kontot och jag ska tröst äta morötter med dipp nu!
Faaaaan va bikinis jag ska köpa i thai bara för det!!!

Så typiskt.
Just ikväll så hatar jag asos.

Njeao.

Publicerad 2010-01-18 19:52:32 i Allmänt,

Detta går egentligen helt emot mina principer. Jag är verkligen emot att boka hotell i förväg i Thailand. Man tjänar sjukt mycket på att hitta rum på plats och sedan pruta ner priset. Men eftersom vi landar så sent på thailändsk-tid så vill ingen av oss springa runt och leta rum klockan elva på kvällen. Därför bokade vi en natt på hotell på Patong Beach första natten. Vi stannar där en natt bara och sen letar vi annat. Jag vet ju precis vart vi ska gå för att få det billigaste men ändå få ett okej rum. Detta rum kostar 190 kronor natten vilket jag tycker är för dyrt egentligen. Men bokar man på nätet så får det ju bli så. När vi kommer till Patong är det direkt till Break Point som gäller där dom har bra rum till bra priser.
Men tanken är ju inte att vi ska stanna i Patong utan vidare till Kata, Karon eller Krabi så fort som möjligt.

Här ser ni i alla fall pics på hotellet som gäller första natten.



Vi har dock bokat med dubbelsäng Superior.

Nonstop.

Publicerad 2010-01-17 23:48:40 i Allmänt,

Jag ska snart sova. Men jag har fastnat på inredningssidor på nätet. Kul att se hur andra har det hemma. Massa idéer dyker upp i huvudet. Men allt får vänta tills efter Thailand. En vecka kvar nu bara och det börjar kännas  kroppen att man snart ska iväg. Det liksom pirrar i hela mig när jag tänker på det. Om 8 dagar står jag där igen. I underbara Thailand. Ska bli mysigt att åka dit med pojkvännen denna gången. Har varit innan med familjen två gånger och vännerna två gånger. Så nu blir det femte. I like.

Neee. Ska fortsätta titta runt nu.



Gothenborg.

Publicerad 2010-01-16 01:42:39 i Allmänt,

Jag sitter i Göteborg hos moster och lyssnar på när mamma och pappa berättar om sin thailandsresa som dom kom hem från igår. Wonderful låter det. En vecka och tre dagar kvar sedan åker vi..

Jag längtar så jag döör.

Correct.

Publicerad 2010-01-14 19:33:27 i Allmänt,

Oj. Baby skällde på mig. Självklart bor han på KUNGSGATAN vid klosterkungen. Inte på klostergatan. Så dumt det kan bli när man är trötter.

Bubbelbabbel.

Publicerad 2010-01-14 16:31:41 i Allmänt,

Heeej.
Jag sitter hemma på Dalvik och ska snart bege mig ner till honey igen. Där jag hör hemma. Ska ta med mig lite saker ner som jag kan fixa placet med. Hampus ligger nämligen magsjuk så jag vill ju inte direkt umgås med honom ikväll. Passar då på att fixa och städa lite. Det är ju trots allt där jag bor nu typ. Då borde ju mina saker finnas där.

I veckan köpte vi även vår första gemensamma möbel. En byrå. Finfin. Något att slänga ner alla pärnar och shit i.
Ska fixa adressändring och sätta mitt namn på dörren, sen är jag väl så gott som inne haha.

Min kära sambo som jag bor med just nu ska säga upp vår lägenhet nu i Februari. Det är tre månaders uppsägningstid på den men efter Thailand och två månader till.. så kommer min nya adress att vara klostergatan på klosterkungen. I like.

Kraaam.

17.57.

Publicerad 2010-01-13 18:00:49 i Allmänt,

Klockan är som rubriken lyder och jag ska snart träffa Emse för att gå ut och gå. Det är minus åtta grader ute men hindrar det Nicole och Emma? Neejdå. Vi har snack som måste tas igen och då hindrar inget oss!

Jag tänkte att vi skulle in en snabbis på Maxi också när vi ändå går förbi. Jag är sjukt sugen på att slinga håret lite lätt nu innan jag och H åker iväg till värmen. Det är idag 12 Dagar kvar tills vi lyfter och 13 dagar kvar till vi är framme och solar! Maah! Vill nuuu. Och även idag håller jag tummarna för att min bikini har kommit.
Jag börjar få flippet på Asos som nu tagit 12 dagar på sig att leverera. Aldrig innan har det tagit så långt tid att få hit ett paket. Grr.

Out.

MoodPusher.

Publicerad 2010-01-11 17:42:51 i Allmänt,

Gaah! Här sitter jag, hemma hos mamma och pappa och väntar..

Egentligen åkte jag mest upp hit för att jag skulle hämta ett paket (och tvätta). Ni vet väl alla vilket.. Ja exakt. Bikinisarna.
Tror ni att bikinisarna har behagat att dyka upp? Neeeejdååååå.

Jag gick in på Asos hemsida och såg att dom tydligen ändrat standard delivery till 11 dagar. Vilket det har gått imorgon. Innan var den på en vecka. Alltså måste jag ta mig upp hit en gång till i veckan och hämta skiten. Om jag inte väntar tills päronen kommit hem dvs.

Åh. Ilands-problem.

Duktig som få.

Publicerad 2010-01-09 18:24:39 i Allmänt,

Idag är det Lördag. Herregud. Jag håller knappt reda på dagarna men jag vet att det är Lördag eftersom jag bara är ledig imorgon också. Sedan börjar kneget igen. Tio arbetsdagar bara så det är lugnan. Efter dom tio är det Thai!

Idag har jag hunnit vakna, åka till bankeryd, åka till stan och träffa en arbetskamrat, åka och träna, åka hem och hämta stuff hos mig, anställt en tjej som ska jobba på företaget och sista åka hem till baby. Här sitter jag nu. Har ätit en hamburgare och tuggar på godis.
Mitt liv är okej faktiskt.

Ikväll ska vi bara mysa och ta det lugnt.
Himlans vilket dagsboks-inlägg men sånt händer ibland.

Change of plans.

Publicerad 2010-01-07 19:07:35 i Allmänt,

1. Hur gammal är du om fem år? 26
2. Vem var den senaste du träffade? Hampus
3. Hur lång är du? 162 cm
4. Vilken var den senaste film du såg? Kommer inte ihåg namnet nu. Men Julia roberts nya..
5. Vem ringde du senast? Elli tror jag..
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till familjen som är i Thai där det stod att jag rensat ut kylen och slängt ut granen
7. Vad är dagens planer? Träna var egentligen dagens planer men nu blir det nog ett bad och mys istället
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? På hennes födelsedag den 29 dec
11. Vilken ögonfärg har du? Kastanjebruna
12. När vaknade du idag? För sent.. typ halv två tror jag
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja
14. Vilken är din favoritplats? Tjön i Göteborg
15. Vilken plats föredrar du minst? Gillar inte Sthlm speciellt mycket
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis i ett varmt land med den jag älskar.
17. Vad skrämde dig som barn? Spöken och övernaturliga saker
18. Vem fick dig att skratta senast? Räknas vänner-serien?
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor och kanske en topp
22. Hur många kuddar har du i sängen? Fem
23. Har du någon gång spytt på fyllan? Ehh.. ja?
24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor ute, strumpor inne och barfota i gräset
25. Är du social? Ohyes
26. Vilken är din favoritglass? Gillar inte glass. Men om jag måste så isglass!
27. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Sluta jobba, åka utomlands och se världen!
28. Tycker du om kinamat? Sådär men älskar sushi!
29. Tycker du om kaffe? Helt okej
30. Vad dricker du till frukost? Mjölk helst.
31. Sover du på någon särskild sida?  Måste sova på sidan åt höger håll
32. Kan du spela poker? Ja
33. Tycker du om att mysa? Ja
34. Är du en beroendemänniska? Nej
35. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja
36. Vill du ha barn? Ja
37. Kan du några andra språk än svenska? Ja, Engelska och förstår assyriska
38. Har du någonsin åkt ambulans? Jag tror inte det..?
39. Föredrar du havet eller en pool? Havet
40. Vad spenderar du helst pengar på? Skooor!
41. Äger du dyra smycken? Nee. Pissepottebläcks-smycken är roligare
42. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En salt godisbit
43. Vem är den roligaste människan du känner? Jag vet faktiskt inte. de flesta jag umgås med är roliga. Man vill väl inte umgås med någon som är tråkig?
44. Välj ett ärr på din kropp? Fult rynkigt ärr på knät jag fick när jag trillade på inlines vid ålder 12
45. Vad har du för ringsignal? I-rony
46. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nej. Eller.. Har jag det mamma?
47. Flirtar du mycket? Jag uppfattas nog som flörtig men egentligen är jag bara trevlig.
48. Vart togs din profilbild för din blogg? I Mauritzius, Afrika
49. Kan du byta olja på bilen? Nej. jag kan bara kolla oljan
50. Har du fått fortkörningsböter? Böter ja men aldrig fortkörningsböte
51. Vilken var den senaste bok du läste? Jag läser typ aaaaldrig.
52. Läser du dagstidningen? Nee. Tidningar på nätet bara
53. Prenumererar du på någon veckotidning? Inte just nu
54. Dansar du i bilen? Ibland men sjunger alltid!
55. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Det är endast P3 som gäller för min del
56. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Inköpslista
57. När var du i kyrkan senast? I sommras när faster gifte sig
58. Vad ska du göra nu? Kolla på biggest loser sen bada.

Mah.

Publicerad 2010-01-07 16:01:28 i Allmänt,

Äh. Vet ni vad. Hampus är och tar sprutan inför Thailandsresan som är om 18 dagar. Jag sitter och väntar på att han ska komma hem så vi kan åka och träna. Jag är sugen på att träna. Märkligt.

Det var nog bara det jag hade att säga..

Sambo.

Publicerad 2010-01-04 23:12:02 i Allmänt,

Baby är sjuk och Nicole är hemmafru idag typ. Handlat skorpor och soppa till baby och sedan lagat mat samt städat. Jag är duktig och förtjänar många vuxenpoäng idag.

Jag har även hunnit med en fika med Emse. Vi kom fram till att det kanske börjar bli dags för henne att skaffa sitt egna place och att ja och Hampus lika väl kan bo ihop eftersom vi typ nästan liksom cirka typ ungefär redan gör det. Så det så.

Så nu är det leta place som gäller.

OCH

20 Dagar kvar till Thailand!

Livet leker mina vänner. Det leker..

Nyårs Pics.

Publicerad 2010-01-04 15:56:22 i Allmänt,

Nu har jag fått tag på lite bilder från nyår. Tack igen vänner för en grymt lyckad nyår.


Baby tyckte jag såg ut som en fotbollsspelare i kort hår

Gangster-Nicole

Skuuumpa

Spruta med skuumpan

Dont ask..

Jump! Jump!

Jag älskar dig

Overandout.

Moving Closer.

Publicerad 2010-01-02 03:46:20 i Allmänt,

Lala. Jag kan inte sova. Jag sitter klockan halv fyra på natten och kollar recept på arla.se. Jag och Hampus måste göra inköpslista på vad som ska handlas och vad vi ska äta för veckan. Jag har nämligen slutat köpa mat hem till min lägenhet eftersom jag aldrig är där ändå och får slänga det mesta. Bra tecken när ALLT i kylen är mögligt liksom. Så numera köper vi allt tillsammans hem till honom och äter här.. tillsammans.
Vi måste börja laga riktigt mat nu och sluta slänga ihop hamburgare och toast i sista sekund. Dags för hemlagade pannbiffar och riktigt potatismos. Vi får se hur det går..

Imorgon ska vi till Hampus föräldrar som ska bjuda på mat. Kalkon. Ska bli trevligt och riktigt mums.
Meh, himlans vad hungrig jag blev nu bland allt matsnack!

Nej. Baby ligger här jämt och snarkar så jag ska putta på honom och sen försöka sova. Trots att jag är helt klarvaken och pigg.

Men innan jag lägger mig vill jag bara säga tack till mina fina vänner som gjorde gårkvällen till en av de bästa någonsing. Kommer bli svårt att toppa gårkvällen och kunna skratta mer! Jag älskar er.
Jag har tyvärr inga bilder än men de kommer. Så länge får ni en bild på oss fina flickor från Thailand 2008



Tjiing!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela