nicoleyounan

Our Saturday.

Publicerad 2009-10-30 16:20:28 i Allmänt,

Nu så ni. Nu händer det. Jag blir vuxen. Eller något.
Jag tänkte att jag ikväll skulle fixa de sista sakerna jag lämnat till sist. Tex rulla ihop mattor och ta ner lampor.

Idag skulle ju besiktningen ha skett. Men tyvärr tog tjejen som just nu bor i lägenheten, fel på tiden. Så besiktningen sker på Måndag morgon istället. Då jag är på jobbet får jag överlämna det till Emse som jag litar på till hundra. Men som tur är så får vi ändå flytta in i lägenheten imorgon. Därav blir den sista packningen ikväll. 
Måste också nämna att våra namn såg himla fina ut på brevinkastet. Ohyes.

Så nu vänner. Har ni inget för er imorgon eftermiddag så kom och hjälp till och bär! Känn er träffade ja!

Babbel.

Publicerad 2009-10-28 21:24:57 i Allmänt,

Dags att blogga! Uh. Känns som om jag måste nu när jag skaffat nu.

Det är i alla fall 3 dagar kvar till flytt nu och det mesta är packat. Eller rättare sagt allt. Himlans vad jag tjatar om flytten. Men det är det enda som händer i mitt liv just nu. Annars spenderar jag mest dagarna med att jobb och kvällarna med att mysa med finast. Du är mitt allt.

Nee. Dags att göra nytta. Tänkte tvätta upp kläder så man slipper gå runt och vara skitig.

På Fredag är besiktningen av lägenheten och först då kommer jag ha news att berätta för er.

För övrigt är ni urkassa på att kommentera. Ingen som har en åsikt? Neenee.

Heartbreaking.

Publicerad 2009-10-26 19:05:19 i Allmänt,

Jag tänkte jag skulle skrämma er lite. Och så att ni slipper fråga. Om jag så blev erbjuden pengar att ta vaccinet så skulle jag inte göra det. Det är min åsikt.

Starting over.

Publicerad 2009-10-26 00:40:18 i Allmänt,

Ni vet alla att jag funderat på att lägga ner hela grejen med att blogga. Jag gick ikväll in på min gamla blogg och letade efter bilder jag behövde på bilen. Jag tryckte på Mars 2008. Jag kunde knappt tro mina ögon.

Jag känner inte ens igen sakerna jag skrivit. Jag kan inte längre stå för all skit som stod och ännu mindre bilder som visades. Jag kände inte igen mig själv. Det slog mig att jag faktiskt bytt ut en hel del sedan jag började blogga för en himla tag sedan. Vänner som det skrevs mycket om i början är borta och många av inläggen är väldigt känslomässiga för mig att läsa.

En del av dom skrev jag när jag var "mid-breakup". I många är jag ledsen, sårad och försöker förmedla saker genom bloggen. Nej. Jag ska skriva blogg för mig inte för andra right? Sedan att ni vill läsa är ju bara ett plus.

Nu är jag inte längre arg, ledsen eller upprörd. Jag är väldigt lugn, lycklig och förälskad. 

Eftersom jag har skrivit väldigt mycket i bloggen, som tex resor, kärleken och flytt så kommer jag inte ta bort den. Men jag känner att det är dags att börja om på ny kula och inte längre bli förknippad med nicoliis.blogg.se.

Nu börjar vi skriva här på nicoleyounan.blogg.se istället.

Det är ju fortfarande jag..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela