nicoleyounan

Burgers.

Publicerad 2012-04-30 19:48:42 i Allmänt,

Såhär ser en typisk LCHF burgare ut! Sitter gott efter en löprunda med Bailey och mamma på 5 kilometer.

Blev dessutom en dopp i sjön! Premiär!!
Så härligt!

LCHF

Publicerad 2012-04-29 19:05:07 i Allmänt,


Hej vänner.

Nu har jag sysslat med LCHF i en månad. Jag har inte varit stenhård utan unnat mig lite då och då. Men ytterst lite! Igår vägde jag mig och jävlar i min lilla låda vad det funkar. Vågen visade minus 4 kilo. Jag har tränat två gånger i veckan, så alltså inte överdrivit. Två kilo till sen är jag nöjd! Snacka om att man blev peppad! Here we go!


Beach 2012!

Puss!

Trök.

Publicerad 2012-04-26 15:32:04 i Allmänt,

Hej!

Vet ni.. Jag har kommit på vad det absolut tråkigaste i världen är. Det är........ att vänta på verkstaden när gubbarna byter däck på bilen. Ohja.

Där sitter jag just nu i alla fall. Längtar tills ikväll! Då blir det fika med mina fina vänner Linda och Angelica!

Puss!

...

Publicerad 2012-04-23 16:07:52 i Allmänt,

Jag lever.

Jag har vädligt tråkigt liv just nu. Jobbar, tränar och umgås med mina kära.

Sitter just nu och svarar på massa mejl från jobbet och väntar på att klockan ska bli 17. Då börjar nämligen vår tvättid. Så det blir en ganska lugn kväll minnsann.. med massvis av tvätt.



Puss!

Naptime.

Publicerad 2012-04-17 17:01:11 i Allmänt,

Jag och skrutten har varit uppe på axamo idag. 6 kilometer blev det för oss. När vi kom hem blev det mellanmål och nu ligger han helt utslagen på mig. Sötast i världen.

Clean.

Publicerad 2012-04-17 01:15:03 i Allmänt,

Hej hallå.

Idag har jag spenderat dagen med att rensa ut min garderob. Herregud va kläder jag har! Ingen mer shopping för mig nu! Jag hängde in all shopping från NYC så fint på galgar och gjorde garderoben vår-redo!

På kvällen kom min bästis och jag färgade håret på henne. Dessutom så fick hon mig att begå synd genom att tvinga mig äta Max hamburgare. Ushochfy! Jag följer nämligen LCHF just nu och det funkar väldigt bra för mig.
Jaja. Nya tag imon igen.
Nu ska jag försöka sova. Imon blir det förhoppningsvis träning... Om jag känner mig hundra.

Sov gott. Puss.

Motivation.

Publicerad 2012-04-15 14:07:42 i Allmänt,

Det här är min motivationsbild. Helt rimligt form för mig då jag naturligt är född med stor rumpa. Så fort min hala blir bättre och min förkylning släpper så är det gymmet som gäller igen. Saknar det faktiskt! Två veckor sedan jag var där nu.. Ah!

Hade tänkt att börja springa på axamo igen nu till våren också med bailey. Bara det blir lite varmare så!
Taggad!

These street will make you feel brand new.

Publicerad 2012-04-11 19:01:36 i Allmänt,

Jag är hemma från New York!!

Eller.. Jag har varit hemma sedan igår morse men har spenderat all min tid med mina pojkar eller till att försöka bli frisk. Har åkt på världens förkylning. Kan knappt äta för halsen gör så förbaskat ont!

Vi har i alla fall haft en underbar resa! Jag verkligen älskar the big apple!!
Vi har sett sjukt mycket och gjort så himla coola saker. Eftersom alla bilder ligger på datorn så får jag visa er dom nästa gång jag sitter där.

Det verkar i alla fall som om jag varit saknad här hemma.. Båda två ligger på mig och sover. Jag har i alla fall saknat dom, något grymt mycket!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela