nicoleyounan

Sun, I love you.

Publicerad 2011-06-29 21:52:57 i Allmänt,

Hejsan!

(Blidde tydligen något fel med inläggen under. Kom ett inlägg för mycket och utan bild. Men så kan det bli ibland.)

Idag har vi haft en toppendag! Efter vi slutat jobba så åkte jag och älsklingen till Västersjön och badade. Jag doppade hela mig, huvudet och allt. Gud så skönt det vaar! Nu är sommaren verkligen här. Vi låg där på vår filt i någon timme och bara mös. Underbart var det. ♥

Efter det åkte vi hem igen och har trallat runt här hemma. Har ätit varma mackor och tittat på tv. En lugn och skön dag. Imon är det min näst sista dag innan semester! Woop!

Njut av den fina kvällen vänner!

Kärlek.

Fooooooood.

Publicerad 2011-06-28 20:38:42 i Allmänt,

Hej.

Idag är jag konstig. Jag är hungrig hela tiden. Jag är slö och har noll energi. Dagen började bra med att jag var ganska pigg på jobbet och åt en bra lunch med fisk och keso och sånna där nyttigheter. När jag kom hem bara rasade allt. Jag proppade i mig massa godis och la mig i solstolen ute på verandan och blev helt.. lat.

Till slut blev jag trött på mig själv och gick ner och tränade istället. Det började också bra med 4 kilometer på bandet. När jag skulle upp på crossen så fick jag super håll och orkade bara tio minuter innan det gjorde så ont så jag var tvungen att hoppa av. Lite styrka i armar och ben fick det i alla fall bli också.

Nu sitter jag här efter träningen och är.. ohyes.. ni gissade rätt. Hungrig. Igen. Varför?? Vad är det för fel på mig idag?? Gaah.

Men eftersom jag är hungrig och har tränat så måste jag ju äta. Så va fasen ska man laga?

Oj vilket långt och ganska ointressant inlägg. Men så kan det gå ibland.

Ha en fin kväll i alla fall och ät mycket gott! Åt mig med. Haha.

Kärlek.

Sunshine.

Publicerad 2011-06-27 23:11:44 i Allmänt,

Heej.

Har haft en bra dag idag! Solen har strålat och det har varit super varmt ju! Efter jobbet låg jag några timmar ute på verandan och bara njöt. När älsklingen kom hem så joinade han mig och vi passade på att umgås lite. Kvällen spenderades ute i Taberg hos Hampus storebror och hans tjej.
Dom har precis köpt hus där så vi var ute och kikade på huset och fikade lite.

Efter det blev det en tripp till Burger King och sen hem för att landa i soffan. Nu blir det sängen för vår del men jag bjuder på en bild från midsommar på oss två. Ni ska få se fler bilder i ett eget inlägg snart. Jag har nämligen fått tag i bilder. Men den som väntar på något gott..


Mitt hjärta, min vän, mitt allt.

God natt på er! Sov gott!

Kärlek.

My Day.

Publicerad 2011-06-26 21:27:25 i Allmänt,

Heej vänner!

Har haft en mysig dag idag. Vaknade ganska tidigt till strålande sol. Gick ut och la mig lite i solen. Så skönt. Efter det blev det ett pass på gymmet. Efter det fixade jag med tvätten och sen kom min fin Sanna och hälsa på mig. Vi satt ute på verandan och fikade och pratade om allt mellan himmel och jord. Hon ska snart bli mamma så mycket bebis-prat blev det. Det är så mysigt att ha en vän som snart ska få barn. Då kan man ju låna lite och lämna tillbaka när man tröttnat, haha.
Hoppas bebis hinner komma innan jag sticker till Grekland så jag får hälsa på den!

Fina Sanna!


Nu blir det soffan för hela slanten. Ska mysa ner mig hos älsklingen och njuta av att jag imorgon börjar min sista vecka på jobbet. Sen är det FEM veckors semester. Jag dör va underbaaaaaart!!


Kärlek.

Midsommar teaser.

Publicerad 2011-06-25 15:38:19 i Allmänt,

Hej på er!

Vi är hemma från midsommar-firandet och ligger utslagna på soffan. Det tar på krafterna att partaja en hel dag. Vi hade i alla fall en super lyckad midsommar med god mat och goa vänner. Hoppas eran var lika lyckad.



Kärlek.

You are already so loved.

Publicerad 2011-06-23 23:58:27 i Allmänt,

Idag fick vi vår andra uppdatering från vår hunduppfödare. Det innehöll lite bilder och ny information om Bailey♥.
Han väger just nu 1250 gram och mår prima.




Så fin. Så nyfiken och så sprallig! Tänk att han har växt 250 gram sedan vi såg honom sist. Antagligen kommer han att vara dubbelt så stor när vi hämtar honom som när vi hälsade på honom första gången. Så spännande!
Vill ha 15 juli nuuuuu!

Time goes by so fast..

Publicerad 2011-06-23 21:06:56 i Allmänt,


Ojhallå.
Imorgon är det ju faktiskt midsommar. Det mesta är fixat faktiskt. Vi är 11 vänner som ska ska vara i en stuga vid en sjö här i närheten. Långbord, tipspromenad, lekar och snaps. Hela faddelrullan är planerad och det kommer nog att bli superbra. Vi håller tummarna att vädret är på vår sida då vi tänkt sitta ute och äta.

Tänkte visa er bilder från förra midsommar då jag och Hampus var i Kungshamn med min familj men så kom jag på att jag aldrig fick några bilder av min lillebror från då vi var där. Så ni får helt enkelt se bilder från året 09.
Gosh va länge sen. Vad man ändras mycket på två år!






Hoppas ni får en underbar midsommar nu!

Kärlek.

Annoying.

Publicerad 2011-06-22 14:53:42 i Allmänt,

AAAAHHHH!!! Så känner jag om att åka buss. Jag HATAR det. Nu vet ni det! Skitjobbigt!!!

Hampus är i Stockholm på Foo Fighters konsert och har ska ha bilen nu i två dagar. Därför måste jag åka buss. Han var ett hjärtegull och körde mig till jobbet idag men imon måste jag ta bussen både till och från jobbet. Sjukt jobbigt och sjukt dyrt det är att åka utan busskort! 25 spänn one way?! Idag behöver jag åka buss fram och tillbaka till mina två jobb vilket innebär 100 spänn bara i busspengar!? Heeeeeell nooo.

Ikväll är det som sagt jobb. Helt okej eftersom det är dåligt väder ute. Ska gå som sagt. Dels för att jag vägrar åka mer buss än jag behöver och för att jag är sugen att springa in i lite affärer innan jag börjar. Shoppings-fingrarna kliar.. Vilket är helt okej eftersom det är lön imon. Woho!

Nu ska jag och lillebror äta snickerkaka. Han kommer närsom.

Kärlek.

Just antoher day..

Publicerad 2011-06-21 17:41:14 i Allmänt,

Hello!

Ush, vilket äckel-väder vi har. Man blir ju helt deppig. Ser ut som om midsommar också kommer regna bort.. Så tråkigt. Sommar i sverige är verkligen ingen höjdare!

Hur som helst så har jag precis varit och tränat. Har duschat och så nu med och ska plocka lite här hemma nu tänkte jag. Ikväll kommer mor ocg far min hit och fikar. Efter att dom sett på bloggen att jag bakat en massa så var jag tvungen att bjuda hem dom haha. Ska bli mysigt.

Blir nog till att sätta på en kanna te och tända några ljus också.. Som sagt.. ruggigt väder = mys.

Ha en bra kväll vad ni nu än ska göra!

Kärlek.

Sweet rassberry and more.

Publicerad 2011-06-20 20:00:10 i Allmänt,

Jag fick för mig att jag skulle baka innan. Det hela gick lite överstyr och slutade med chokladmuffins, hallonmuffins, björnbärmuffins, tigermuffins och snickerskaka. Ni som känner mig vet att jag knappt äter bakverk så därför är alla mina fina vänner nu inbjudna på fika! Haha.

In progress..

Done!

Nu när mannen min kommer hem så hoppas jag verkligen att han är på fikahumör! Haha.

Ha en fin kväll hörrni.

Kärlek!

Dreaming away..

Publicerad 2011-06-20 15:47:14 i Allmänt,

Hej på er.

Ush. Jag är så himla seeeg idag. Drog fötterna efter mig hela dagen på jobbet idag. Har dessutom huvudvärk och är bara allmänt hängig. Jag hade tänkt att träna idag men jag vettitusan. Blir nog en godispåse, en tidning och soffan för mig idag. Känns så. Jag antar att det är för att vädret suger som man blir så här hängig.

Det är dagar som denna då jag längtar så sjukt mycket efter semester och sooool. Idag är det bara 19 dagar kvar tills vi drar till Grekland! Ska bli wonderful!


Snart får man stoppa fötterna i bränhet sand igen!

Idag gick jag in på min nästa sista arbetvecka. Två veckor kvar sen är det semester! Håll uuuuut!

Kärlek.

Productive.

Publicerad 2011-06-19 20:27:14 i Allmänt,

Heej.

Idag har jag och min fina man varit lite duktiga. Vi började våran dag med att åka och handla. Vi har inte handlat på över en månad så ni kan själva tänka er hur tomt det ekade i skåpen.

Efter det så åkte vi till Mediamarkt och inhandlade nya dammsugapåsar. Det är ju en sån grej som man typ aldrig får tummen ur och gör men idag så! När vi kom hem lagade jag god pasta till oss. Efter det har jag hunnit städa i stort sätt hela lägenheten och Hampus har slängt ihop en äppelpaj till oss. Där impade han allt lite på mig.


Ni får nöja er med en usel cam bild.

Nu ska vi äta paj!

Puuusss.

Jobbajobbajobba..

Publicerad 2011-06-18 15:57:16 i Allmänt,

Hej hallååå.

Igår jobbade jag kväll och unnade mig därför en låång sovmorgon idag! Så skönt. Vaknade vid tolv och gick upp och åt en gottig frukost. Efter det begav jag mig ner till gymmet och körde hårt. Har nu hunnit duscha och äta och ska snart börja fixa mig inför jobb ikväll igen. Jag är lagom taggad för det faktiskt. Hade mycket hellre legat hemma i soffan och myst med godis. Men jaja.

Nej hörrni. Här kan man ju inte sitta.

Puss på er.

Our good dog.

Publicerad 2011-06-16 15:38:40 i Allmänt,

Heej fina ni.

Idag har jag varit och köpt lite nödvändigheter till Bailey. Bra-att-ha-saker när han kommer till oss. Allt från schampoo och balsam till leksaker och filtar åkte ner i korgen. Kam och sånt hittade jag också så det var bra.
Men det jag är mest nöjd med är hans coola matskål. Jag dog lite när jag såg den. Den passa PERFEKT in här hemma hos oss. Svart, vit och silvrig. Dessutom med söt text på, vilket jag älskar!




En söt matskål till vår good dog. Gillar ni??

Nu blir det nog lite träning och sen fika med mina flickor. Bra dag!

Kärlek.

Likes and dislikes.

Publicerad 2011-06-15 15:34:36 i Allmänt,

Hej vänner!

Fick ju som sagt mitt paket ifrån ELF idag och tänkte dela med mig av mina tankar om grejorna. 

Jag kunde ganska lätt konstatera att jag älskade naglacken! Torkar snabbt, täcker bra och är himla fina på. Jämte lacken ligger en duo-ögonskugga som jag också älskade! Fint skimmer och krämig konsistens.

Nedanför på höger sida ligger blush i två olika färger. Dom gillade jag inte alls. Ger knappt någon färg och smular bara sönder. I mitten ligger ett solpuder som gav samma känsla som blushen. Den är för smulig och sjuukt glittrig. Tom för mycket för min smak.. jag som älskar glitter.

Till vänster ser ni en brynskugga. Den va helt okej, men tyvärr valde jag en lite för ljus färg. Skulle ha valt en mörkare. Men den funkar. Och sist längst ner ligger en skimmer-kajal som va super fin och en lotion-penna för nagelbanden som jag också gillade. 


Måste säga att jag i helhet är nöjd. Besviken på blushen bara men äsch. Thats life :)
Favoriterna är helt klart nagellacken och duo-skuggan.
Priset för allt var 198 kronor.

Har ni testat ELFs grejor? Vad tyckte ni??

Kärlek.

Tisdag.

Publicerad 2011-06-14 15:25:47 i Allmänt,

Hej alla!

Nyss kommit hem efter att ha varit på apoteket. Herregud. Jag fick vänta i en evighet. Men nu är jag hemma i alla fall. Ikväll är det jobb som gäller så jag tänkte passa på att sitta här framför tvn och bara slappa en liten stund. Behövs verkligen.



Bjuder på en ego bild för att göra inlägget liite roligare. hihi

Ha en fin dag/kväll vänner!

Pöss!

Small update.

Publicerad 2011-06-13 14:45:12 i Allmänt,

Hej bästa vänner!

Nyss hemkommen från jobbet. Sitter och slappar lite i soffan men ska snart börja plocka lite här hemma.

Lite senare är det fotboll som gäller. Tydligen derby och jag ska låtsas vara intresserad. Haha. Har lovat Hampus det. Hoppas ni får en bra dag ni också!

Kärlek.

You make me happy.

Publicerad 2011-06-12 15:28:41 i Allmänt,

Heej sötisar.

Vill börja med att tacka alla för era fina kommentarer, sms och ord. Jag är som sagt överlycklig och längtar så jag spricker till den 15 juli. Jag blir så glad när ni alla är så positiva till vårat beslut om att skaffa vovve. ♥

Nu till annat.

Idag är det Söndag och vi har tvättid. Jag skojar inte när jag säger att det lätt kommer att bli 7 maskiner denna gången. Jag har redan tvättat tre och det är mer än hälften kvar. Herregud. Men så är det när man drar ut på det så länge som jag gjort. OCH dessutom tränat ca 4-5 ggr i veckan.

Hoppas i alla fall att jag hinner med ganska mycket för klockan 18 ska vi vara hos Emse och fira att hon tagit examen. Grattis plutten! Tårta och mys med flickorna står på schemat. Ska bli kul!

Hoppas att ni har en fin Söndag så hörs vi förhoppningsvis ikväll om jag hinner.



Kärlek

Two becomes three.

Publicerad 2011-06-11 00:37:14 i Allmänt,

Äntligen äntligen kan jag berätta för er alla att jag och Hampus har gått och blivit med vovve.
Lycka i hela mitt hjärta!

Den 15 Juli kommer vår nya familjemedlem hem till oss och jag längtar så jag dör!! Tänkte visa lite bilder från idag när vi var och hälsade på våran lilla Bailey. (Hampus envisas dock med att kallas hunden Batman pga av "masken" han har framför ögonen..)









De två sista bilderna tillhör uppfödaren.

Hur söt!? Jag älskar honom redan. Välkommen hem Bailey-Batman.

Kärlek.

ELF

Publicerad 2011-06-08 21:55:21 i Allmänt,

För någon dag sen berättade jag ju att jag umgick med mina bästa flickor. En av flickorna tipsade mig om en sida som säljer väldigt billigt smink. Jag var tvungen att spana in och vips så hade jag 9 olika grejer i shoppingbagen. Det underbara med det hela är att på denna sidan kan man faktiskt köpa allt man lägger i bagen!

Jag klickade hem allihop för 198 kronor INK frakt! Som hittat! Nu ska vi bara se om paketet och servicen är lika bra som priset.

Så fort paketet kommer så ska ni självklart få se allt fint som fick komma hem till mig.

Än så länge kan jag verkligen tipsa om sidan! Allt kostar 15 kronor! Om man inte vill ha något fancy mineral smink. Då kostar det 35 kronor. Rätt rimligt ändå va..? HÄR ska ni trycka om ni är nyfikna på sidan. 



Kärlek!  

Time goes by so fast..

Publicerad 2011-06-06 21:34:02 i Allmänt,

Heeej.

Jag har mobilbloggat en massa under helgen men inget har kommit fram ju? Kan det vara något fel på blogg.se?

Jaja. Jag får väl återberätta lite snabbt då. Igår fyllde min lillebror 18 år. Det är helt rubbat. Min LILLEBROR liksom. Så stört. Men jag antar att det bara är att inse att jag börjar bli gammal. Ush.
Så gårdagen gick åt att fira honom och mysa i solen hela dagen. På kvällen köpte jag och Hampus hem jordgubbar och vindruvor och mummsade på. Så gott!


Favvo bilden på lillebror i Brasilen 2004

Idag har jag hunnit hänga på stranden med mamma och moster. Efter det blev det minigolf med mina finaste flickor. Då det var typ hundra grader ute bestämde vi oss för att åka till stranden efter golfen.
Vips så hade jag tagit årets första dopp! Guuuuuud så skönt det va efter att ha svettats hela dagen!
Ni är banne mej bäst mina flicks.


Tragist att det bara finns en enda okej bild på oss alla fyra. Haha.

Nu blir det nog att plocka lite här hemma istället. Ha en fin national-kväll.

Kärlek!

He owns my heart.

Publicerad 2011-06-04 20:58:32 i Allmänt,

Tjenixen.

Jag har haft en underbar dag! Jag har ju jobbat väldigt mycket det senaste så mannen min tyckte vi skulle ha "quality time" idag. Vi har gått och myst på stan lite och sen blev det en sväng bort till pappas restaurang. Där åt vi mat och varsin glass. Efter det promenerade vi hemåt och spenderade heela eftermiddagen på en filt på gräset i solen. Bara han och jag ♥. Så himla bäst har det varit.


Jag älskar dig.

Jag ska snart bege mig till jobbet igen. Idag är det 22-03 som gäller. Ganska kort pass så det är skönt. Blir nog rätt mycket att göra ikväll tror jag. Känner det på mig.

Vad har ni gjort en så fin dag som denna? Hoppas den varit lika fin som min.


Kärlek.

Pink and lace.

Publicerad 2011-06-02 15:59:07 i Allmänt,

Hej fina ni.

Idag har jag sprungit på A6an med Ellinor. Jisses så mycket fint det finns i affärerna nu. Jag kom i alla fall hem med detta. Är meganöjd!




Kommer garanterat att bo i mina nya UNDERBARA jeansshorts med spets


Halmhatten kommer sitta som klistad på i Grekland om en månad

Gillar ni?

Kärlek.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela