nicoleyounan

Iphone.

Publicerad 2010-09-30 21:42:14 i Allmänt,

Hej fina!

Woohoo. Idag kom Hampus Iphone 4 vilket innebär att jag får hans gamla Iphone. Jag tar liksom över hans abonemang (stavning?). Like it! Ett rosa skal ska inhandlas sen är den nicole-pimped! Tog mig bara sisådär 100 år att skaffa en.

Hmm.. Förutom det så har jag jobbat, fixat mina nails och shoppat lite. Gjort mig redo för jobbintervjun imon helt enkelt. Dagens bästa va att jag sprang in på Twilfit lite snabbt och kollade på en bh jag velat ha ett tag.

Manligt butiksbiträde: Hej, behöver du hjälp?
Nicole: Njea. Jag tittar bara lite.
Manligt butiksbiträde: Men du tittar ju på en 75 A
Nicole: Ja?
Manligt butiksbiträde: Nee.. Du är en 75 B
Nicole: Jaha..? Jasså? Ser du det?
Manligt butiksbiträde: Ohja. Så.. In och prova nu.

Till min förvåning satt den dessutom perfekt! Men jag tyckte en Calvin Klein bh för 499 kronor inte riktigt passade in i min månadsbudget. Så nu vet vi det, att jag har 75 B och hela tiden trott att jag haft 75 A.

Nu ska jag sova vänner. Ha en fin dag imon! Det ska jag ha i alla fall.. Födelsedag och allt.

Kääääärlek!
 

Happy Happy.

Publicerad 2010-09-29 21:11:26 i Allmänt,

Tudiluuu!

Precis hemkommen från gymmet. Idag sprang jag 8 kilometer på bandet! Nästa gång satsar vi på milen igen.

Har dessutom hunnit fika med finaste Sara samt jobbat åtta timmar. Mycket effektiv dag!

Jag fick också samtalet jag velat ha läänge idag. Ska på intervju på Lindex angående en tjänst på Freda!! Skulle bli en himla bra födelsedagspresent ju!! För ni har väl inte glömt att jag fyller år på Fredag??!! Håller i alla fall alla tummar jag kan att jag får jobbet!! Gaaah! (Många !!! i detta inlägg!) Skulle vara grymt skönt att komma bort från restaurangbranschen nu.

Hoppas ni har en mysig kväll så hörs vi nog imon.



Kärlek.

At Work.

Publicerad 2010-09-28 09:54:25 i Allmänt,

Hej på er!

Hänger på jobbet och väntar på att lilla Jennie ska komma och börja jobba med mig. Så trist att jobba själv. Arbetskamraterna är det som gör att man ens orkar ju! Och lönen då kanske..

Idag är tanken att jag ska hinna åka till Lindex också och skriva anställningsbevis. Stress! Efter det blir det soffan hela kvällen! Är sjuukt trött och orkar absolut noll idag. Därav att jag hänger vid datorn på jobbet haha. Man får ha sånna dagar!

Dags att återgå till kunderna!

Hoppas ni får en bra dag!

Kärlek.

Boo.

Publicerad 2010-09-27 20:05:23 i Allmänt,

Tröttnade på min gamla header. Tråkig liksom. Ser ni inte den nya (som iofs också är ganska trist haha) så trycker ni på F5.

Bara så ni vet så har jag suttit och väntat på att biggest loser Sverige skulle börja genom att glo på 2 ½ män. När jag sen byter över vid fem i åtta så visar det sig att jag tagit fel på tiden och det visst va vid sju. ÅÅhh. Buu. Jaja.

Har nyss varit ute med Sannan. Blåste nästan bort men alltid så mysigt att umgås med henne. Fin flicka det dära!

Nu ska jag bada!

Käärlek!!

Brownie.

Publicerad 2010-09-26 19:10:35 i Allmänt,

Vill alltid vara såhär brun!!!!



Man blir liksom fräsh! Jaja, färgen börjar i alla fall gå bort och imon är det jobb igen. Heltid.. Behöver jag säga mer. Undra när nästa semester är..? Hm.

Har i alla all fall haft kalas för familjen här hemma idag. Ätit gott och fått fina paket! Öronhängen, och fina inredninggrejor som jag önskat mig. Eftersom jag inte fyller år förrän på Fredag så fick det bli lite smygstart. Älskling ska bjuda ut mig på middag samt bidra med pengar till Easytoone som jag önskat mig. Detta kommer bli en bra födelsedag!

Dessutom har jag hunnit bli klippt av min fina mormor idag. De slitna topparna åkte bort och istället för att håret är lite längre fram än bak så blev det rakt runt hela samt lite uppklippt därbak. Gillart!

Ska bege mig bort till jobbet snart med och hämta nyckeln eftersom jag ska öppna hela veckan. JOBBIGT!

Kärlek på er sålänge.

PS: Bilder från festen igår kommer när jag orkar hihi.

Home Sweet Home.

Publicerad 2010-09-24 21:26:20 i Allmänt,

Heeeeeeeej mina söta sockertoppar!

Vi är hemma i Sverige igen och har varit det i snart ett dygn. Jag har bara haft så himla mycket att fixa med här hemma så har inte ens hunnit tänka på bloggen. Vi har i alla fall haft det toppen där nere i Bulgarien och ni ska få se bilder så snart jag orkar koppla in kamera-kortet och föra över dom.

Idag har det som sagt varit en "Måste-handla-och-tvätta-och-fixa-en-miljon-saker-dag" Men nu när den är klar så fokuserar vi på min födelsedag som är den 1 oktober. Därför kommer imorgon och söndag bestå av att umgås med släkt och vänner, fira lite liksom. Imon är det dessutom dags för den efterlängtade inflyttningsfesten som min vän Emma ska ha!

Kommer bli en kanon-helg!

Kärlek till er!!

Nu beger vi oss!

Publicerad 2010-09-16 12:04:16 i Allmänt,

Mannen min ska bara diska klart sen beger vi oss. Jag längtar efter solen! Vi ska ha en toppen vecka!

Pengarna är översatta och bikinisarna är med ( och passet ja)! Bulgarien here we come!



Puuuuuuuuss på er!

Bulgarien.

Publicerad 2010-09-15 18:56:55 i Allmänt,

Hej på er!

Herreguuuuud! Jag har diskat i en timme typ. Eftersom både jag och mannen har vetat om att vi ändå måste diska dagen innan vi åker så har vi typ "sparat" på disken. Gaalet va mycket porslin vi äger haha. Jag önskar mig fortfarande en minidiskmaskin i födelsedagspaket!

Nu är det i alla fall klart och jag har dessutom hunnit packa lite. Men jag har känslan av att jag glömt massa saker så en hel del kommer väl åka ner under kvällen här. Men har i alla fall med mig passet och jag antar att det är det viktigaste?.. Och solskydd.. Och bikini.. och ipod, kamera, pengar haha. Jaa ni ser ju.

Jag hade tänkt vara duktig och träna också idag men skiter nog i det och kanske gör det imon innan vi åker. Eller inte. Vi får se.

Dags för mig att laga lite mat och sen hänga i soffan. Får se om jag hinner höra av mig imon innan flyget går. Annars hörs vi kanske där nere ifrån. Eller när jag kommer hem! Får seeeee helt enkelt.



Fina boendet med all-inclusive. Moha.

Kärlek på er!

Nails.

Publicerad 2010-09-14 17:42:21 i Allmänt,

Har ju glömt visa er mina nya naglar. Eller glömt och glömt.. Jag har typ inte hunnit. Dom är gjorda av en vän till mig och jag är toppen-nöjd! Kommer bli en trogen kund! Hihi.



Satte en liten blomma på ena ringfingret. Fiint tycker jag! Ser ni den? Vad tycker ni? Hoppas dom håller i saltvatten och sol nu också bara. Är ju faktiskt i övermorgon vi åker. Jobbar sista dagen imon och på Torsdag blir det Ner en snabbis och växla pengar bara sen beger vi oss!

Nu ska jag möta upp Sannan och gå en sväng med henne. Dagens höjdpunkt!

Kul också att många av alla nya besöker fortsätter att besöka bloggen! jag är inte världsbäst på att uppdatera men ska försöka bättre mig lite för er skull. Hoppas ni gillart!

Kärlek.

Förfest är något vi kan serrö.

Publicerad 2010-09-12 14:04:21 i Allmänt,

Måste tacka mina fina flickor igår för en sjukt kul kväll. Jag ska dock aldrig mer dricka alkohol. Jag klarar det inte längre. Min fina man fick komma och hämta mig lite tidigare än bestämt om man säger så haha. Jag bjuder på lite pics från förfesten i alla fall. Ni som känner mig kan se fler på fejjan.








Ni är för fina ni. Bäst!

Nu ska jag springa iväg och fixa mina naglar. Ska bli kuul.

Kärlek.

Girls Night Out.

Publicerad 2010-09-11 18:03:27 i Allmänt,


Hej!.

Klockan ringde idag vid halv åtta. Det va tuuungt att palla sig upp och ännu tyngre att jobba mina åtta timmar. Nu är dom i alla fall över och jag har precis tagit hand om disken här hemma. Miljoner tallrikar men men..

Snaart kommer flickorna och det är party! Jag är ganska trött just nu men tänkte att om jag lägger mig i badet en stund så piggnar jag nog till lite. Behöver bara blunda en kvart först!. Det ska i allafall bli toppen kul med en flick-kväll som kommer leda till utgång!

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN fixa mina naglar igen. Inte haft det sen vintras men nu blev jag sugen på det igen. Visar er imon.

Hoppas ni får en fin helg!



Känner ni igen mig som blond? Haha.

Kärlek

Eh okej..??!!

Publicerad 2010-09-09 18:26:26 i Allmänt,


Va sjutton hände här..?? Vad gör ni? Ni skrämmer mig.. Ni gick från ca 50 varje dag till 120?.. eh..?? What?..

Lindex.

Publicerad 2010-09-09 18:21:20 i Allmänt,

Hej Vänner!

Vet ni.. Idag har jag varit på äventyr. Jag har nämligen jobbat på Lindex. Kul att få testa på något annat och det är absolut något jag skulle vilja syssla med! Tyckte det va kul och tiden gick himla fort! Vi får väl se vart det leder men jag hoppas ju på att få en hel del tider. Tyvärr måste jag nu jobba Lördag på mitt vanliga jobb för att jobba in tiden jag missade idag. Men ääsh. Skit samma. Det är det värt!

Nu ska jag kolla på nätet hur man målar om köksluckorna och vilken färg som är finast haha. Mitt nästa projekt här hemma!

Kärlek!


Nobbs.

Publicerad 2010-09-05 19:01:05 i Allmänt,

Heeeej!

Ikväll blir det hemma för min del. Pojken ska ha filmkväll med vänner och jag ska spendera kvällen vid tvn och i badkaret. Myys för mig själv kan behövas!

Idag har vi ju varit på förlovningmiddag som sagt. God mat och trevligt folk funkar alltid en söndag. Efter det blev det storhandla på Maxi. Eller aa.. handlade ungefär hälften av det vi brukar eftersom vi åker till Bulgarien om elva dagar!

NU har jag äntligen fått tummen ur och tagit kort på köket. Det är alltså knopparna som är bytta. Vad tycker ni? You like?..








Vanligt trist hyres-kök fick sig en liiiten makeover hihi.

Kärlek.

New in.

Publicerad 2010-09-04 17:27:10 i Allmänt,

Heej på er gullungar!

Jag vet.. Jag har bloggat dåligt. Jag skyller på jobbet faktiskt. Heltid ger inte mycket tid över till annat. Men trots det så hann jag och älskling åka till Mio en dag. Tänkte visa er vad jag kom hem med för fint. Egentligen ville jag ha ett "&" men dom va slut så det fick bli ett "Z". Lika fint det ju! Babys idé att ha ett litet jämte det stora. Jag hade bara tänkt köpa det stora haha. Blomman är plats och himla fin. Man ser ju knappt om blommorna är riktiga eller falska nu för tiden!





Dessutom kom vi hem med nya knoppar till köket. Jag ska visa er. När jag har diskat. Jag har en före-bild där köket är städat och då kan ju inte efter-bilden vara full med disk haha. Ni får nog se imon eller nått om jag hinner. Vi ska nämligen på förlovningsmiddag imon. Myys.

Förutom det så har dagarna gått förbi som vanligt. Idag var jag, hampus, elli och hennes pojk, borgen uppe på loppis och ikea och kikade. Köpte inget förutom en knopp till hallgarderoben haha. Jag har blivit knopp-galen!
Ikväll blir det pizza och bio för vår del.

Ha en fin lördag!

Kärlek!!

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela