nicoleyounan

Myys.

Publicerad 2011-05-30 18:08:27 i Allmänt,

Fick nyss mysigt sällskap av Bella. Hon tittade förbi en snabbis och vi bestämde oss för att beställa hem kina-mat. Så gott och kul att hon tittade förbi!

Nu är jag dock själv igen och jag tänkte bara smälta maten lite, sen blir det träningen igen. Hampus är iväg och kollar på fotboll så jag har heela kvällen på mig att träna. Så skönt. Jag hatar att stressa när man tränar!

Och hörrni. Vart på nätet kan man köpa snygga träningkläder? Behöver verkligen nya byxor och sportbhs.
Kom gärna med tips!


Ha en fin kväll.

Kärlek.

Big news.

Publicerad 2011-05-29 18:09:09 i Allmänt,

Hej allihop!

Idag tänkte jag avslöja en liten hemlighet för er.

Den senaste veckan har våran bil legat ute till försäljning. Idag sålde vi den. Det är egentligen Hampus bil och han har haft den sedan vi träffades och lite till. Men nu är det dags för något nytt och därför blev det en ny bil idag!


Nya åket!

Jag kommer inte våga köra, parkera eller ens gå nära den typ men spännande att få den ändå!

Vad tycker ni? Gillar ni den?

Kärlek.

She works hard for the money.

Publicerad 2011-05-26 14:55:37 i Allmänt,

Heeej.

Är hemma en snabbis mellan mina två jobb. Ska snart springa iväg igen och jobba rumpan av mig. Idag har vi en bjudning för 150 pers och det är sjuukt mycket som måste göras innan dess. Jag är stressad redan innan jag ens börjat jobba!

Har jobbat ganska mycket nu på senaste och mer kommer det att bli. Men jag antar att det är sånt man får ta om man vill leva gott. I sommar har jag fem veckors semester och då är det både Grekland (43 dagar kvaaar!), Göteborg och massa annat kul som gäller. Så det känns ändå värt det.

Nu ska jag passa på att göra.. absolut inget alls i en timme till, sen börjas det.

Kärlek.

Leatherjacket.

Publicerad 2011-05-24 16:14:24 i Allmänt,

Dagens konstateranden:

♦ Pensionärer borde inte få köra bil
♦ Jag hatar när det blåser
♦ Jag äger numera en väldigt snygg skinnjacka.




Min andra skinnjacka tog Bella med sig hem igår nämligen. Jag gillade aldrig den riktigt eftersom den hade ganska stora puffärmar. Denna är mer jag. Mer.. enkel. haha.

Nej hörrni. Snart är det ner till gymmet som gäller. Idag är jag INTE peppad. Men får försöka tänka på att efter träningen kommer mamma hit och då är det fika som gäller. Gott!

Ha en fin kväll.

Kärlek.

The smell of childhood.

Publicerad 2011-05-23 18:56:11 i Allmänt,

Heej fina ni.

Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt. Jag skippade träningen idag, hör och häpna, och åt sushi med Ellinor istället. Så mysigt att umgås lite med henne. Efter det har jag städat lite här hemma.

Vi har underbara syrénträd på utanför oss så jag plockade in lite till vardagsrummet. Syréner har alltid varit och kommer alltid vara mina favoritblommor. Ända sedan jag var liten flicka har jag ääälskat syrenlukten. Nu luktar hela lägenheten underbart!

Lite senare ikväll kommer fina Ellinor hit igen. Då har hon med sig Emmapemma också. Vi ska tjata och mysa lite. Perfekt Måndags-mys!




Hittade den perfekta jeansskjortan i helgen också! Letat i en eeeevighet. Den där perfekta slitningen och vita knapparna var banne mej inte lätt att hitta. Men äntligen hittade jag den och den har suttit på hela dagen.

Nehe nii. Nu kommer snart flicksen.

Kärlek på er.

Saturday.

Publicerad 2011-05-21 12:43:35 i Allmänt,

Hej sunshines!

Kom precis hem från torget med mamma. Vi köpte lite blommor och sådära. Idag ska jag jobba kl fem och till sent ikväll/natt men innan dess tänkte jag att jag skulle hinna laga mat och träna ett svettigt pass på gymmet.

Vad ska ni göra idag? Hoppas ni får en fin dag i alla fall..


Kärlek.

Girls.

Publicerad 2011-05-20 15:28:52 i Allmänt,

Hur cool kan man vara på en skala? Jag tror att Beyoncé lyckas visa att vi flickor minnsann också kan! Hon lyckas bevisa att vi kan dansa i alla fall!



Gillar ni? ♥

Dear friends.

Publicerad 2011-05-19 15:40:03 i Allmänt,

Hej på er!

Landade precis i soffan. Så sjukt mycket kunder idag på jobbet. Är helt slut nu, men jag har lovat mig själv träning idag så det måste jag orka med!

Igår var jag hemma hos fina Linda med Angelica och lite andra söta flickor. Himla mysigt var det. Vi åt pastasallad och bara umgicks. Vi var dock ganska sega allihop efter att ha jobbat hela dagen så det blev tidig hemgång. Efter det hade jag lite tid att mysa med Hampus. En väldigt bra dag helt enkelt. ♥



Ha en fin dag godingar så hörs vi sen.

Kärlek.



Cupcakes.

Publicerad 2011-05-17 16:00:38 i Allmänt,

Hejsan.

Idag blir en slappedag. Ska mysa hemma med mitt hjärta. Ikväll kommer mami på fika. Funderar på om man kanske ska ta och baka cupcakes också. Men då måste jag gå ner till ICA och köpa muffinsformar.
Hmm.. Får se helt enkelt.
Men tänk er smultron cuppisar med rosa frost på. MMmmm.



Ha en fin dag mina vänner.

Kärlek.


The movies.

Publicerad 2011-05-16 15:35:52 i Allmänt,

Hej sunshines!

Har haft en stressig dag på jobbet. Som ni alla vet så jobbar jag som restaurangchef på en av restaurangerna min pappa äger. Idag var det så mycket att göra att han tyckte att jag skulle få en liten belöning. Därför ska han bjuda min på bio ikväll. Ska bli mysigt. Får se vad det blir för film..

Tänkte berätta lite om helgen för er också. Fredagen var mys-fredag med mamma min. Lördagen blev full rulle med både shopping och party. Det var så sjukt mycket folk ute så jag nästan tröttnade. Men kul vare ändå! Och igår vart det dåligt med bloggande hörrni.. Vi hade fullt upp med tvätt, storhandling och att laga mat. Förlåt.

Men nu är det Måndag igen och vi kör hårt!

Kärlek.

Not Tired.

Publicerad 2011-05-14 00:30:54 i Allmänt,

Men buu.

Jag är absolut inte trött.

Har spenderat kvällen hos min fina mamma. Åkte därifrån för att jag skulle åka hem och sova men lyckades att bli super pigg i bilen hem.

Har försökt att städa lite här hemma för att bli trött, men nepp. Testade också att titta på tv en stund. Men det finns ungefär noll att se vid den här tiden. Hungrig är jag också men det är väl för sent att klämma i sig något nu?

Hopp. Jag antar att jag får gå in i sovrummet och joina sömntutan där inne ändå, för imon är det full rulle.
På morgonen ska jag och mamma gå på torget. Kanske ska köpa hem lite fina blommor? Efter det tänkte jag klämma in ett träningspass på en timme ungefär. Sist men inte minst så blir det party här hemma. Lilla Sara fyller år och oj vad det ska firas!

Nu ska jag göra ett tappert försök att sova!

Natti!

The summer colour.

Publicerad 2011-05-13 17:12:10 i Allmänt,

Åh. Lycka, lycka.

Hittade mitt gamla favvo lack i en låda här hemma. Det påminner mig så sjukt mycket om förra sommaren! Visst är det sommrigt och fiint?!  Riktigt rosa och underbart!



Klämde handen på jobbet härrom dagen och har därför ett jättefint märke mitt på handen. I Bakgrunden skymtar ni min nya top med virkad kant vid halsen. Like!

Nehe, Ska börja fixa mig strax. Dags för After Work.

Puss på er! ♥

Staying in.

Publicerad 2011-05-12 17:33:29 i Allmänt,

Heej på er.

Lite dåligt bloggande från mig på senaste tiden tycker jag minsann. Fööörlåt.

Igår så blev det en fika hos finaste Sanna i solen. Efter det begav jag mig till mamma. Hon fick toppa mitt slitna hår lite och bjuda min hungriga mage på mat. Bästa mamma.

Idag så blir det en slappardag hemma med älsklingen. Vi är sega som tusan så det blir nog en påse godis och melodifestivalen tror jag. Det var så himla mycket att göra på jobbet idag så det behövs känner jag! 

Idag har jag dessutom hunnit med att shoppa lite. Fått med mig en ny favvo-kofta hem som jag måste visa er. Kommer bilder senare. Hoppas ni gillar att se sånt som jag shoppar? Haha.

Ha en mysig kväll.

Kärlek

Gaaah.

Publicerad 2011-05-10 15:17:21 i Allmänt,

ÅÅhh. Ibland blir jag bara så himla trött!! Det är stråålande sol ute och 20 grader. Jag har suktat hela dagen efter att få komma hem och lägga mig på vår altan. Men neeeeeeeedå. Då jobbar en massa killar ute i trädgården med att riva upp en massa stenar och elda på något? (Fattar inte riktigt vad dom gör, kanske märks?) Hur kul är det då att gå ut och lägga sig i bikini? Inte alls!

Hoppas dom slutar snart så jag kan få gå ut och njuta av VÅRAN uteplats!

Grr.

Puss!

Grekland.

Publicerad 2011-05-09 16:50:53 i Allmänt,

Nu kan jag äntligen få berätta för er alla att den 8.e Juli kl 19:08 så sticker vi till Grekland! Ska bli så sjukt underbart och jag längtar så jag dööör!! Det är exakt 60 dagar kvar tills vi åker!

Här ser ni lite bilder på vårt fina fyrstjärninga hotell som är beläget jämte havet vid Chaniakusten.




Så fiint. Ge mig Juli nununuuuu!



Girl there inside the club.

Publicerad 2011-05-07 21:47:40 i Allmänt,

Efter att ha haft en super mysig Lördag med min mamma på torget och sedan spenderat eftermiddagen hos svärisarna i solen så sticker jag nu vidare till jobbet och jobbar några timmar. Ha en grym Lördag hörrni!



Arbetstjöjan är på! Tjiing! ♥

Torsdag.

Publicerad 2011-05-05 18:26:44 i Allmänt,

Heej!

Äntligen börjar slutet på den här långa veckan. Känns som om veckan har varit en evighet! Håller ni med?

Idag har jag hunnit med (förutom att jobba) att gå på massage. Så himla skönt och oj vad jag behöver det. Höll på att somna så avslappnad blev jag. Efter det hämtade älsklingen mig och vi åkte och provkörde bil. Hampus tycker att det är dags att byta ut vår fin saab. 

Strax kommer Emma hit också och umgås med mig. Så mysigt. Hoppas att hon har tänkt att vi ska äta, haha. För jag är hungrig!

Nee hörrni. Nu ska jag göra något vettigt.

Puuuuss!

Reflection.

Publicerad 2011-05-02 16:07:48 i Allmänt,

Woho. Jonas har hört av sig. Det är fika som gäller kl sex så under tiden har jag underhållt mig lite med en ny headerbild. Vad tycker ni? Gillar ni den? Eller tyckte ni om den förra bättre?



Kärlek.

Today.

Publicerad 2011-05-02 14:50:32 i Allmänt,

Halloj.

Nyss hemkommen från jobbet. (Börjar inte alla mina inlägg så?, haha) och har hamnat i soffan. Idag tänkte jag att jag skulle få tag på min vän Jonas så vi kan gå ut och gå som vi har planerat. Men han verkar inte vilja svara på mitt sms. Buu.

Annars är det inte så mycket som händer idag. Måste laga mat också. Någon som har tips?

Ha en bra dag!

Pöss.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela