nicoleyounan

Sundayfix.

Publicerad 2010-02-28 19:09:18 i Allmänt,

Jag nämde ju innan att jag är själv hemma idag och bara ska vila. Men kan jag vila..? Neeee det kan jag ju inte haha. Jag fick för mig att jag skulle fixa vår garderob. Och det är ett rejält projekt bara det! Om ni bara visste hur det såg ut innan.. Gosh. Men jag fixade där i alla fall och efter det fortsatte jag med sovrummet. Nu är jag helt slut. Huvudet dunkar och jag mår faktiskt inte riktigt hundra. Undra om det var dumt att vara så aktiv när jag mår lite halvkrassligt? Jaja. Nu är det gjort i alla fall. Dessutom har jag hunnit att slinga håret också. Jag är banne mej superwoman!






Denna gången får ni lite bättre bilder då jag lånat babys braiga kamera! Finfint va? Eller aa. förutom de äkcliga väggarna då.. men det vet ni ju redan.. Och tavlorna hänger på bänga ställen enbart för att täcka fulheter bakom. Hyresrätter är inte alltid hundra. Men det duger för oss..

Tjong!

Comeintomyworld.

Publicerad 2010-02-28 15:30:53 i Allmänt,

Hej alla fina.
Söndag idag! Jag har faktiskt börjat älska söndagar! Innan innebar det stress inför veckan som skulle komma och ångest att man inte riktigt kunde slappna av. Men nu är det helt tvärtom. Det är enda dagen då jag får vakna upp i lugn och ro med baby och vi får unna oss precis vad vi vill. Idag är han på innebandy och jag ska mysa runt här själv. Plocka undan lite efter min och emmas bravader igår och sedan slinga håret igen. Sen ikväll kommer H hem igen och vi får fortsätta mysa ännu mera! Loving it!

Igår var det sjukt kul ute med min Emse. Vi tjatar så mycket att vi glömmer vad klockan hinner bli. Men kul hade vi! Hade dock kunnat skippa att träffa en person. Stökig och slänger stolar omkring sig. Inte riktigt sånt jag uppskattar men men.. Tack för en superbra kväll finaste vännen!

Och ja juste. För er som jag berättat om ett visst byte. Jag kan informera er om att detta inte kommer att ske eftersom personen vi skulle byta med är dum i huvudet! Så..

Nu.. soffan!

Pancakes & Mocka.

Publicerad 2010-02-22 22:04:04 i Allmänt,

Tudiluu.

Idag är jag kinkig. Jag har huvudvärk och gnäller på det mesta faktiskt. Ett under att H har stått ut med mig ikväll. Fast det kanske han inte har iofs. Jag hörde hur han mummlade att jag var jobbig innan haha. Men jag håller med. Jag är skitjobbig när jag är trött, hungrig och har ont nånstans.



Baby ville dokumentera mitt humör i Thailand som helt styrs av mat. Utan mat är jag elak och tjurig! Men så fort jag får en tallrik framför mig kommer ett leende!

Trots huvudont så är jag för envis för att vila. Därför har vi gjort både kärleksmums och pannkakor ikväll. Min kaka ser sådär ut (vilket det alltid gör när jag bakar..?) men pannkakorna blev goooda. Dumt bara att jag får så ont i magen efter dom. Dags att kolla om man är laktos eller gluten kanske..?

Där har ni min kväll.

Kärlek.

Fixelidix

Publicerad 2010-02-21 16:44:21 i Allmänt,

Hej allihopa!

Idag har jag faktiskt hunnit med att både gå på dop, äta massa mat och fixa ordning en del i lägenheten. Jag har äntligen fått en hel garderob så jag får plats med alla kläder. Alla skor vågar jag knappt hämta från Dalvik! Haha. Kommer ju inte få plats med alla! Jaaaja. Nu är det tillbaka till Sex and the city och slagg i sängen!!

Working.

Publicerad 2010-02-18 18:57:29 i Allmänt,

Hej vänner!
Idag är en bra dag tycker jag minnsann. Jag har äntligen fått jobba en hel arbetsdag igen. På två olika jobb men det spelar mindre roll. Jag blir lätt så rastlös när jag jobbar halvtid. Men att få några timmar extra är skönt och det fick jag idag. And more to come hoppas jag!

Dessutom är älsklingen hemma igen och jag får pussa på honom hur mycket jag vill. Mohaaa.

Light.

Publicerad 2010-02-17 22:08:04 i Allmänt,

Ser ni? NicoleBoll har slingat håret... och är NÖJD för en gång skull! Jag brukade dock bara halva förpackningen så det blir nog liite fler slingor sen! You like..?




Ohyä. Här i bloggen tar vi upp viktiga ämnen såsom slingning och posning!

Inteutandig.

Publicerad 2010-02-17 14:48:41 i Allmänt,

Snart kommer min fina Emma hit. Vi ska laga lite mat, äta den lagade maten och sedan gå iväg på bio. Ska bli så himla mysigt att träffa henne själv och få tjöta lite.

Baby kommer hem ikväll och tack gode gud för det. Jag saknar ihjäl mig efter honom när han är borta! Dessutom är det mega svårt att underhålla sig själv i typ två dygn. Buu. Men ikväll får jag pussa på honom igen!

Hörs kanske senare igen vänner!

Förlåtmenjaghittarinteminkamera.

Publicerad 2010-02-16 17:13:39 i Allmänt,

Ja. Precis som rubriken lyder så vet jag inte riktigt vart jag placerat min kamera. Jag är på tok för lat för att titta på stället jag tror att den är så jag bjuder därför på cam bilder på våra finfina tavlor som vi köpte i Thailand. Dålig kvalite men ni fattar grejen. Här får ni också se våra underbart vackra väggar som jag kräks på! Himla äcklig-gula men eftersom detta är en hyresrätt så får man väl acceptera att allt inte blir riktigt som man vill. När jag ändå var i farten så tog jag lite fler bilder på placet som jag btw städat lite för mamma kommer sen!. Enjoy!


Mina tavlor!

Babys tavla

Soff-hörnet

Terassen

Gula Vardagsrummet

också gula vardagsrummet fast åt andra hållet.

Haha! Camen gör allt ännu gulare och dessutom snett! Jaja. Jag hoppas min tre läsare förstår..

Kärlek.

Kärlek.

Publicerad 2010-02-15 16:19:06 i Allmänt,

Jag älskar min pojke! Idag medans jag har varit och jobbat så har han snickrat ihop ramar till våra fina tavlor som vi köpte i thailand! Underbara människa! Ska leta fram kameran sen så ni får se!

Oj. Nu ropar han på mig att han saknar mig i sängen. Ska knalla dit med en ny skiva av vänner och ligga där tills ikväll, då det är dags att träffa sannan!

Pusssss.

Valentine.

Publicerad 2010-02-14 14:40:26 i Allmänt,

Hej vänner!
Idag är det alla hjärtans dag så jag passar på att skicka en tanke till alla jag tycker om. Min och babys dag kommer spenderas i soffan. Han har åkt på huvudvärk och halsont så det blir jag som får stå för maten och inhandlingen av godis idag. För det är ungefär så vi kommer fira, med godis och feta hemlagade hamburgetallrikar! Gott!

Glad alla hjärtans dag till er alla. Hoppas ni får en fin dag med de människor ni tycker om.


Kärlek

Bjuder på en fin bild från Thailand. Jag ska snart ge er ett inlägg med fler bilder. Jag lovar. Ni som känner mig tillräcklig väl och har mig på Facebook kan se bilderna där!

Justtoclearmyhead.

Publicerad 2010-02-12 23:36:14 i Allmänt,

VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG!

Jag har beslutsångest. Jag har beslutsångest om detta inlägget. Det kanske är superdumt att skriva om det här. Men eftersom jag vet att de personerna jag talar om läser och eftersom jag måste få lufta mig lite, så skriver jag det här, i MIN blogg.

En del av mig är på tok för envis för att krypa till kors och vara den som tar upp det. Jag har egentligen inte ägnat det speciellt mycket tankekraft åt det eftersom det egentligen aldrig hänt något. Jag menar.. Det finns ju inget vi kan sätta fingret på. I alla fall inte från min sida. Jag antar att man glider isär efter ett tag och helt enkelt inte "klickar" längre. Självklart är det synd men det är nog sånt som händer. Folk förändras ju verkligen med åren.
Saker som dock inte behöver hända är ju all skitsnack runt omkring. Jag har inte sagt något illa om er och skulle uppskatta om mig inte pratade illa om mig. Mina nära och kära ska inte behöva komma hem efter en ute kväll och ha fått höra en massa skitsnack.

Jag hade egentligen tänkt att fortsätta skita i allt men efter en händelse igårnatt så kom jag på andra tankar. Det vi sysslar med sårar de vi tycker om. Dom ska ju inte behöva lida för att vi inte drar lika. Och det kanske är just därför som vi borde sätta oss ner och reda ut vad det är som hänt.

Det som stör mig mest av allt är att jag faktiskt försökt en gång. Jag försökte ta kontakt men blev helt avblåst. Kommer jag blir helt dumförklarad om jag försöker igen eller är jag den som framstår som det större personen?

Tydligen så har jag varit provecerande i bloggen och på facebook. Jag har två bekännelser här. Bekännelse ett är att jag ibland har lagt in en och annan mening för att sticka vissa folk i ögonen. Det är sån jag är som person. Jag låter inte trampas på och jag är inte konflikträdd. Bekännelse två är att jag faktiskt inte tänker så mycket när jag bloggar. Jag skriver det som faller mig in och jag har absolut inte bloggen för någon annans skull än min egna. För att jag ibland vill kunna skriva av mig eller bara visa min familj vad jag sysslar med.

Självklart vill även jag att hela välden ska komma överens och att alla är vänner med alla. Men vi lever inte riktigt i den världen. Jag har sagt upp bekantskapen med vänner innan utan problem och om det är befogat så ägnar jag inte en enda tanke till på det. Skillnaden här är ju att det finns inget som hänt. Jag hörde skitsnack och försökte ta upp det. Eftersom jag blev ganska förvånad över hur lite folk kunde bry sig om vänskap så tappade jag all ork.

Jag tänkte på de gångerna jag hjälp till. De gångerna man tröstat och faktiskt försökt. Man får inget tillbaka. Och jag är inte ensam om att känna så. Absolut inte ensam.

Jag är 21 år nu. Jag är vuxen. Jag orkar inte tävla, men det är tydligen det vissa har fått för sig att jag gör. Nej, jag tävlar inte. Jag bor med min pojkvän, går till mitt jobb och umgås med de vänner jag vill umgås med. Om du sen vill tävla så är det upp till dig. Men om man tror att man ä så speciell att man får en hel blogg om sig själv... så borde man nog tänka om. Det har jag börjar göra i alla fall.

Jag vet inte vart bollen ligger nu faktiskt. Vems tur det är att kasta? Jag vet inte heller vart jag vill komma med detta milslånga inlägg. Men jag vet att det gör en person lite gladare. Och det är den underbara männsikan som älskar mig fast att han förlorat vissa vänner i spelet, och det betyder allt för mig.

Hånskatt och fnitter kommer man inte lika lång med som ödmjukhet.

Over & Out

Håller varje tumme jag har!.

Publicerad 2010-02-12 00:47:36 i Allmänt,

Gaah. Idag ringde telefonen och jag dog nästan när jag hörde erbjudandet. Det är en kvinna som vill byta sin lägenhet på 100 kvadrat med balkong mot våran. Här kommer den bästa delen... Hon bor i samma hus som oss.

Vi bor just nu på våning ett i en tvåa. Hon bor på våning tre i en trea på hundra kvadrat. Hyran är helt okej också eftersom vi är två som delar på den och eftersom den är sjuukt stor. Imorgon ska vi knata upp två trappor och kika på den. Eftersom den tillhör bygginvest precis som våran lägenhet gör så behöver man inte säga upp lägenheterna utan bara byter rakt av. Dessutom ska den total renoveras och vi får välja allt själva! Ah!

Herregud vad jag hoppas att jag gillar den och att allt funkar! Man får ju hoppas att hon vill ha denna lägenheten också. Den är ju faktiskt knallgul. Ush.

Nu håller ni alla tummar! Okej?!

Thai ♥

Publicerad 2010-02-10 13:47:32 i Allmänt,

Det verkar faktiskt som om ni gillar att jag är hemma igen. Okej då. Jag har saknat er också! ♥

Men idag är jag väldigt thai bara för att jag ändå inte riktigt vill erkänna att jag är hemma. Jag har smörjt i mig i lotion som luktar hallon köpt på flygplatsen, har ringar köpta i patong, en tunika köpt i ao nang, parfym som jag vann på flyget hem och röda converse-look-alikes köpta inne i Jungcelyon. Thailand i all ära! Sist men inte minst är jag solbränd och ljus i håret! Detta mina damer och herrar är min "Dagens outfit" haha.




Jag ska försöka ge er några bilder från resan lite senare. jag är faktiskt hemma på Dalvik nu och tänkte ta med mig lite saker ner till baby, bland annat kamerasladden. Men tills dess... Tjing.

Back but not on track.

Publicerad 2010-02-10 10:42:10 i Allmänt,

Vi är hemma.

Det är snö ute och minus grader. Jag kan skriva åäö igen men var ändå nära att skriva " Vi ar hemma"
Jag har inte direkt saknat det. Jag vill tillbaka. Men man måste ju tillbaka till verkligheten.
Jag har i alla fall sanat min familj som jag får träffa ikväll och alla vänner som jag ska försöka hitta tid till!
Massa med saker står på schemat idag egentligen. Jag och Hampus ska upp till Dalvik och hämta hit lite mer grejor. När vi var i Thailand fick vi veta att min lägenhet redan är bortlovad och att jag ska vara ute sista April. Så nu är det bara att sakta men säkert hämta hit alla mina stuff till babys place.

Ne. Jag måste ner till Ica och handla frukost nu. Vi har noll.

Naaaj.

Publicerad 2010-02-08 13:18:52 i Allmänt,

Sista kvallen. Alla skor ar shoppade och vi ska strax bege oss till hotellet for att packa.
Buuu.
Jag vill inte.
Jag vill inte att denna underbara semester ska ta slut...
Men tack alskling for en underbar resa!

Karlek

Poda.

Publicerad 2010-02-04 12:45:14 i Allmänt,

Tudiluu.
Lite update har daa. Igar var vi pa Poda. Finaste ever typ.

Idag kom det fram en brud och gav mig komplimanger for min biniki. En ny jag kopt har nere. Det ar dagens basta. Dagens samsta ar att jag akt pa forkylning som fuck. Sucks eftersom jag retade Hampus for att han hade ont i halsen for nagon dag sedan.

Idag ar det Torsdag vilket innebar att vi snart ska bege oss tillbaka till Patong och shoppa rejalt for att sedan aka hem pa Tisdag morgon. Buu. Men men.. tre soldagar kvar i alla fall.

Nu ska vi ga pa foot massage!

Tjiing.

Railey.

Publicerad 2010-02-02 14:09:17 i Allmänt,

Hejhopp!
Idag har vi varit pa underbara Railey beach. Himla fin strand faktiskt. Imorgon ska vi fara till Poda hade vi tankt.

Men dagens stora handelse ar nog anda att nar vi har atit frulle och ar pavag ner till baten vi ska med sa ser vi att ett hotell, matstalle och liten shoppinghorna har brunnit ner. Annu varre ar att vi hade tankt att bo pa det hotellet men eftersom det var manga i ko som ville prata med tjejen i receptionen sa sket vi i det och valde det vi har nu.
Har snackar vi tur! Tankt att vakna av att det brinner! Gaah.

Ikvall blir det nog lite shopping faktiskt.. Ar sugen pa det.

Hade garna visat er lite fina biler ocksa men min kamerasladd ligger hemma i Sverige och hampus ar for jobbig att slapa med sig. Men hall ut. Vi har allt fran posebilder pa stranden till Fulbilder pa hotellrummet!

Love yaa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela