nicoleyounan

Restless.

Publicerad 2009-11-30 15:00:15 i Allmänt,

Hmm. Jag är numera så van att jobba heltid så jag blir helt rastlös såfort jag får jobba 4 timmar på en dag bara. Det är iofs behövligt eftersom jag är grymt trött och kommer jobba rumpan av mig hela December. 16-timmars arbetsdag varannan dag ungefär. Puh.

Jag sitter just nu hemma hos baby och kollar på tv eftersom det tapetseras hemma hos mig. Jag var uppe och kollade läget med målarna innan och det ser riktigt fint ut än så länge. Kommer bli toppen! Jag ska försöka leta reda på min kamera så ni får se rummet sen.

Men som sagt så är jag lite rastlös just nu faktiskt. Funderar på att åka och köpa lite julklappar.
Det blir nog så ja.

Sweet Dreams

Publicerad 2009-11-29 23:53:39 i Allmänt,

Honey ligger inne i sängen och ropar på mig att vi borde sova. Samtidigt som han lyssnar på alla knäppa ljud i hans Iphone. Vem är det egentligen som borde sova? Jag däremot. Ja jag sitter och kollar resor. Ungefär för 6000 kommer man till Thai, Phuket just nu. Åka nu? Jaatack.

Men jag antar att jag ska gå och lägga mig nu och än så länge bara drömma om Thailand. För faktum kvarstår ju att jag är kvar i Jönköping.

Något som är kul dock är ju att våran lägenhet faktiskt tapetseras om imorgon. Weey. ÄNTLIGEN kan man inreda ordentligt. Nej juste. Sova var det ja.

Bästbäst.

Publicerad 2009-11-24 18:09:16 i Allmänt,

Honey står i hallen och ska snart börja måla. Han är bäst min pojke. Fixar och donar. Jag säger då det flickor. Skaffa en pojke som vet vad han gör.. skaffa en snickare.

Jag.Gillar.Inte.Ensamheten.

Publicerad 2009-11-21 16:11:51 i Allmänt,

Ett världigt stort plus med att bo halvtid med sin vän och halvtid med sin pojkvän är att jag aldrig behöver vara ensam. Jag blir rastlös av att vara själv. Jag bli lite koko rent ut sagt. Emma. Kom hem nu. Annars händer sånthär.. Nicole the poser får underhålla sig själv, vilket aldrig är en god idé.



Höhö.



Meh.

Publicerad 2009-11-21 12:39:16 i Allmänt,

Så dumt det kan bli ibland. Jag menade i alla fall inget illa och det hoppas jag att du förstår fast än du gav mig dödens blick.


Jaaajaa. Tänkte snart dra mig upp ur babys soffa och bege mig till systemet för att handla. Han har FRIVILLIGT gett mig hans kort och det kan sluta i katastrof! Jag kanske kommer hem med 4 par byxor och 10 tröjor också.

Ikväll var tanken att det skulle blivit lite utgång. Eftersom jag trodde det fram tills typ igår så har jag inte riktigt hunna skapa planer. Därför blir det bara lugn hemmakväll med de två finaste vännerna på jorden. Honey ska ha kill-kväll med massa pojkar och vi ska ha flick-kväll med massa pizza. Och ja, Jag ska bli nyttig snart......

Snart.

A mess with people.

Publicerad 2009-11-18 18:10:09 i Allmänt,

Tre inlägg på två dagar! Den här bloggen är nu officiellt vaken igen.

Jobbat idag igen ju. Tänkte faktiskt åka iväg en sväng till A6 och kolla jeans. Måste måste måste ha. (På riktigt faktiskt, inte bara för att jag vill) Efter det en sväg hem till föräldrarna. Måste tvätta och sno med mig kläder från mamma. Jag struntar i om jag egentligen inte får ta din kavaj mamma. Jag tänker sno den ändå!

Efter det en tripp till baby kanske och kolla så han lever? Vågar man det efter han frivilligt sprutat in en grissjukdom i sin arm? Ne det vettisjutton alltså. Jag kommer vara den enda i hela världen sen som kan gå framlänges och prata samtidigt. Då kommer jag skratta och peka åt er alla!
Det är jag och Will. I am ledgend to be.

Tjong.

I'm still alive.

Publicerad 2009-11-17 18:21:21 i Allmänt,

Dags för uppdatering! Jag fick minsann lite smäll på fingrarna idag på jobbet av Sanna att jag aldrig uppdaterar. Så Sanna. jag tillägnar detta inlägg till dig haha!

Jobb jobb och åter jobb är det som sker i mitt liv just nu. Jag är galet trött och orkar ungefär.. ingenting. Försöker få ihop tid till allt jag borde göra men vem orkar egentligen?

Jag vill bara ha Januari och förhoppningsvis en finfin resa till Thai. femte gången för mig jag besöker världens finaste land. Vill vill viiiill nu!

Afterwork & Inflyttningsfest

Publicerad 2009-11-14 14:15:03 i Allmänt,

Hej vänner!

Lördag idag ju. Ä N T L I G E N ! Jag behöver verkligen helg. Visseligen innebär inte denna helgen vila. Igår var det After Work på Bauer med flicksen från jobbet. Lyckat är nog bara förnamnet. Tack för en super mysig kväll flickor! Men som jag sgat innan. Vin och några flickor med samma intressen kan inte bli något annat än bra!

Ikväll är det dessutom inflyttningsfest med de närmesta vännerna. Så jag antar att det blir städning för fulla muggar här hemma snart. Men först blir det mat. Köttbullar och stuvade makaroner! mmmmmmm




Det sägs..

Publicerad 2009-11-13 09:51:37 i Allmänt,

Att jag aldrig uppdaterar. Det är nog sant när jag tänker efter.

På Lördag är det inflyttningsfest här hos oss. Be there or be square! Alltså är det storstädning och lite shopping som gäller. Min mamma har lärt mig att det ska finnas fina blommor på bordet när folk kommer. Dessutom ska alkoholen inhandlas.

Ne. dags att åka till jobbet. Askul!

Dagens fakt(or)a.

Publicerad 2009-11-09 00:44:00 i Allmänt,

♥ Jag har världens finaste pojkvän som alltid har rätt
♥ Jag har världens finaste familj som nästan alltid har fel
♥ Jag har världens finaste hall

- Jag hatar tequila och bakfylla

♥ Men jag älskar när Ullared är tomt på folk. Lyckad shoppingdag helt enkelt.



This weekend.

Publicerad 2009-11-06 16:30:32 i Allmänt,

Dundunduuun..

Fredag: Idol och mys hos Baby.
Lördag: Ut och äta. Firar ett kvartal månader med Baby.
Söndag: Ullared

I like it. I like it alot.

Sneak peak.

Publicerad 2009-11-05 19:02:47 i Allmänt,

Lite bilder från lägenheten. Ni får ursäkta att dom är tagna med camen i mörkret. Jag hittar inte min kamera.





Soffan ska bytas. Gardiner ska strykas och ja vi har juldekorationer uppe redan. Vi är för snåla för att köpa lampor OCH adventsljusstakar. Så det blev jul direkt här hemma hos oss. Som ni ser så står tavlor och väntar på att bli upphängda. Det sker förhoppningsvis i helgen. Puh. Det är mycket fix.

Ne. Ska fixa mig lite och åka ner till älskling snart.

Tjing.


Yesyesyes.

Publicerad 2009-11-02 19:16:42 i Allmänt,

Jag, Baby och familjen ska nu ut och äta på Chili Thai. Varför..?

Idag vann pappa ÄNTLIGEN rättegången om att få servera alkohol på ute serveringen på vår restaurang nere vid vättern. Wihoo. Så nästa sommar är det häng vid Bistro med vin i kvällssolen som gäller! 

Our Apartment.

Publicerad 2009-11-01 22:24:19 i Allmänt,

Hej alla!

Nu har vi äntligen börjat komma iordning här hemma. Nästan allt är uppplockat (förutom mina hundra par skor, som ska upp på hyllor) och placerat på sin plats. Jag tänkte ge er en liten titt på vårt matsalsrum eller vad man ska kalla det. Det enda rummet som har fått gardiner. Vi kommer troligen att få lite omgjort och vill därför inte sätta upp gardiner i de andra rummen. Men vi är superduper nöjda med detta än så länge. Och ja. Vi ska stryka gardinerna



Hope you like it. Se nu till att komma och hälsa på oss!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela