nicoleyounan

Proviva.

Publicerad 2010-03-31 18:07:20 i Allmänt,

Här kommer ett litet tips såhär på eftermiddagskvisten! Jag får jättelätt svullen mage och super ont efter jag ätit tex pasta eller potatis.. dvs kolhydrater. Jag trodde faktiskt ett tag att jag hade antingen gluten eller laktos. Men jag har hittat något som funkar väldigt bra för mig.. ÄNTLIGEN! Proviva är sjukt god och gör under för mig mage. (Oj det låter som reklam haha) Hallen/Granatäpplen är absoluta favvon och detta tänker jag banne mej fortsätta med. Värd varenda krona!!



Nu ska jag vila liite sen ut och löpa runt pölen!

Kram på er!

Brightnessinmysoul.

Publicerad 2010-03-30 18:58:57 i Allmänt,

Hej alla!

Idag är en underbart fin dag! Jag slutade jobbet vid fem idag och kände mig ändå hur pigg som helst! Solen gör stoor skillnad på mitt humör! Klockan är nu sju och det är FORTFARANDE ljus ute, och då har vi ändå flyttat fram klockan en timme ju. Mmmm I like!

Snart kommer mamma min hit också fikar också. Ska bli mysigt. Har blivit lite vår grej på Tisdagar eftersom hon tränar yoga precis där vi bor. Så nu är det dags för mig att duka fram lite mackor och te. Gott!

Ta hand om er!

AllGrownUp.

Publicerad 2010-03-28 16:21:22 i Allmänt,

Hej alla vänner!
Idag har jag en riktigt "jagärasbra-dag". Den började med att gå och äta caféfrulle med baby på Bernads. Himla dyrt att fika nu för tiden dock så i fortsättningen kommer vi nog äta mat när vi äter ute. Kostar ju lika mycket! Hur som helst.. Efter det kom Emse och hämtade mig och vi åkte upp till axamo och sprang. Det var sjukt jobbigt eftersom det fortfarande var kvar en massa snö. En riktig workout som käns i benen nu.

Efter det har jag städat, diskat och håller nu på att tvätta. Borde nog gå ner snart igen och slänga i nästa maskin.

Baby är just nu på på fotbollsmatch men när han kommer hem ska vi åka och stor handla och sen ikväll blir det upp till min nu väldigt tomma lägenhet på Dalvik och hämta möbler. Nu är det sista månaden vi har den och sista hyran är betald. Äntligen!

Nej juste.. tvätta var det..



Kärlek!

VrålNöjd.

Publicerad 2010-03-25 18:14:45 i Allmänt,

LÖÖÖÖN! Idag är det lönedag! Så jäkla behövligt! Jag borde spara men unnande mig faktiskt en tripp till BikBok. Mycket mycket fint hade kommit in. Jag är grymt nöjd med vad jag kom hem med!





Jag ÄLSKAR den blommiga med axlarna. Kommer användas flitigt!

Kärlek.

Page.

Publicerad 2010-03-24 20:52:00 i Allmänt,

Hej vänner!
Idag var jag ju som sagt hos frisören och klippte av det långa håret till en page. En rolig förändring faktiskt!
Enligt vänner och Baby så ser jag äldre ut. Jag är nog redo att hålla med. Vad tycks?






(Ursäkta att jag sitter som en säck potatis. Men nu är det ju faktiskt håret vi ska lägga fokus på.)

Cutingitshort.

Publicerad 2010-03-23 16:37:13 i Allmänt,

Jag är trött på skiten! Imorgon åker allt hår av. Det blir en lång page. Modigt huh?! Resultatet får ni se på torsdag antagligen..!



Långt VS Kort. Kommer nog bli toppenfint! Eller vad tror ni?? Så ikväll är sista gången jag få göra mig fin i håret när det är långt! För ikväll är det nämligen invigning på pappas nya restaurang. Kommer bli supermysigt! Massvis med folk och god mat! Kan det bli bättre?? NOO.

Cookie.

Publicerad 2010-03-21 18:31:08 i Allmänt,

Att lyssna på John Mayer och Salem al Fakir och baka är min nya favoritsyssla. Idag blev det kladdkaka. Imorgon blir det kärlekmums. Eftersom jag själv inte är så förtjust i bakelser så får ni vänner som känner er manade gärna komma och äta upp sötsakerna!



Vuxen poäng till mig!

Play.

Publicerad 2010-03-21 16:25:53 i Allmänt,

Hej vänner.
Söndag idag! Jag och H har haft en myshelg med bara god mat, chips och slöande. Så jag har egentligen inte så mycket nytt att berätta för er. Ikväll ska vi på bio. Snabba cash bstår på schemat. Ungefär mer än så händer det inte.

Däremot hade vi en super mysig kväll i Fredags med massa vänner. Vi bjöd hit de närmaste och började med spelkväll. Det hela slutade iofs mest med spel som involverade alkohol men kul blev det! Roligt att alla kunde komma och att vi blev ett helt gäng!

Nu.. åter till soffan och fina pojken. Man blir verkligen slö av att göra inget alls..

Kärlek.

HomeSweetHome.

Publicerad 2010-03-20 19:56:59 i Allmänt,

Hej vänner!
Nu kommer äntligen bilderna på placet som jag lovat! Jag hann få mitt fina väggord i veckan också så det hann upp innan ni fick se. Good! det enda som återstår är att soffbordet ska bytas ut, tvn ska upp på väggen och klockan på väggen ska få ett riktigt hänge. Vi diskuterar också om dörren ska få vara kvar eller inte. Den är praktisk men ful. hm.. Jaja. You like? I do!!

FÖRE




UNDER




EFTER






Kärlek.




Soooooorry!!.

Publicerad 2010-03-16 22:27:31 i Allmänt,

Förlåtförlåt!
Jag har verkligen inte hunnit/orkat ta kort på vardagsrummet än! Men det kommer! I promies! Och hörrni.. Det blev superbra!!

Pickingup.

Publicerad 2010-03-14 15:50:29 i Allmänt,

Hej alla fina.

Puh! Vardagsrummet är färdigmålat och vi är i fullgång med att städa, återställa och bära in saker. Just nu är baby på träning så jag passar också på att ta en paus från allt jobb. Vi fick nämligen ett ryck och åkte och köpte världens finaste tvmöbel från EM innan och jag kan inte göra så mycket mer där inne nu innan den är färdigbyggd. Jag tror inte ni förstår hur sjukt snyggt vårt vardagsrum håller på att bli. Åhh. Svart, vitt och silver är färgerna. Grr. Jag ska försöka visa er bilder ikväll om vi hinnet bli klara. Men det hinner vi nog.

Tills dess får ni vara lite nyfikna..

Puss!

Sneakpeak.

Publicerad 2010-03-13 18:12:57 i Allmänt,

Jag har inte vågar säga något till er eftersom jag inte vetat om det skulle bli av. Men nu finns ingen återvändo. Vi målar om vardagsrummet!!

Farväl gula tapet och heeeeej vita vägg!!

Bättre bilder kommer!

Fiint.

Publicerad 2010-03-08 14:28:43 i Allmänt,

Gah! Ser ni?? Det är sol och plus åtta grader! Jag förstår inte ens varför jag satte på datorn och sitter inne. Eller jo jag hade ju en anledning haha. Men hur som helst så ska jag springa ner till stan och möta upp Sanna nu för en promenad i det fina solskenet. Man kan ju nästan skippa halsduken nu också! Det liksom sprudlar i mig när solen lyser! Mycket bra dag idag också!

Pussa.

Jagälskardig.

Publicerad 2010-03-08 01:19:01 i Allmänt,

Idag är det den 8 Mars och jag och baby firar 7 månader. Det går fort när man har roligt. Och det har jag verkligen. Jag älskar dig. Jag kommer alltid att älskar dig. Grattis baby på 7 månaders dagen.




Förra månadsdagen firade vi i 40 graders värme. Men denna blir nog minst lika fin.

Ilovethepeopleclosetome.

Publicerad 2010-03-07 01:26:48 i Allmänt,

Hej vänner.

Ops. Dålig update det senaste. Hmm.. Få se nu. Vad har ni missat.

Först och främst vill jag tacka min fina mamma som jag spenderat helgen med. Du är den bästa.

I onsdags hade jag en toppen mysig kväll med fina vännen Sanna. Märkligt hur någon man känt så kort tid kan förstå en så bra. Vi verkligen klickar och jag är så glad att bjöd med mig på fika sannan den där första gången!

Jag har även hunnit köpa biljetter till Lady gaga i Stockholm den 7 Maj. Lillebror fyller år månaden efter och ville gärna gå så det fick bli hans födelsedagspresent.

Dessutom har nu planeringen av vår Rom-resa börjats planera. Den kommer ske i slutet av Maj och det kommer bli great! Jag längtar ihjäl mig!

Och ja juste.. Nu är nästan alla mina stuff borta från Dalvik. Bara massa skit kvar och jag ska göra en adressändring så fort jag får tummen ur.

Idag skänker jag också en tanke till min underbara mormor. Jag älskar dig.

konitchia.

Publicerad 2010-03-01 19:53:29 i Allmänt,

Hej fina.
Kom ganska nyss hem från solariet med baby och ska strax slänga i oss mat. Jag är hungrig! Tänkte bara visa er två bilder från lördags då vi var ute och gjorde stan osäker. Har fortfarande huvudvärk och är tjock i halsen. Därför är det vila som gäller resten av kvällen. Puss!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela