nicoleyounan

Min mamma lärde mig saker.

Publicerad 2010-10-31 22:07:49 i Allmänt,

När jag var liten sa min fina mamma till mig att ha man inget snällt att säga om någon så är det bättre att inte säga något alls. Att kommentera elaka saker på min blogg är inte okej. Mot mig är det väl okej, för det får man liksom ta när man har en blogg ute på nätet där tusentals människor med åsikter kan komma åt den. Men att vara elak mot mina vänner är inte okej.

Eftersom man ser IP nummer så vet jag vem personen är som skrivit elakt om en av mina vänner så ber jag dig att sluta. Det är en bra vän till mig och oavsett om du tycker om henne eller inte så behöver inte du säga vad du känner om henne. Så lägg av. Mina vänner är fina!

Nu ska jag ägna mig åt min snälla och underbara pojkvän istället för att vara irriterad över skitsaker. Va bara tvungen att visa att det inte är okej för min del att vara ett as.

Kärlek.

Bestämt mig... tror jag?

Publicerad 2010-10-31 21:29:56 i Allmänt,

Jag har bestämmt mig! Eller..? Inom en snar framtid försvinner nog de ljusa slingorna i mitt hår och ersätts av mörk härlig chokladfärg! Sjukt snyggt när håret är mörk och en färg. Dessutom ser det friskare ut ju mörkare det är.



Långt och mörkt. Det är mitt mål just nu. Alá Megan Fox.

Mitt hår just nu:






För tre år sedan var håret mörkt. Vilket tycker ni jag passar bäst i?..


Kärlek.

Förlååååååååååååt.

Publicerad 2010-10-24 20:11:00 i Allmänt,

Heej!

Sorry för jättekass update. Men jag har verkligen ingen ork. Jag orkar ingenting längre. Är bara trött trött trött hela tiden! Ska försöka bättra mig. Tänkte som kompensation visa er en underbart härlig bild från förra lördagens bravader. Superkul hade vi!


Nicoliis, Sarapara,Karinkaka, & Emmafemma.
Härlig tycker jag.

Annars hade det varit jobb som stått på schemat denna veckan. Har hunnit shoppa lite också och jag ska visa er! Så jäkla snygga saker kom jag hem med. Hade fått ett presentkort från underbara familjen Rubin så det brändes upp direkt. Fredagen spenderade jag med flickorna. Vi lagade mat. Igår umgicks jag med mamma och lillebror.

Ni ser.. Jag är för trött för att ens hitta på något roligt att skriva haha. Nu ska jag ner och hämta den sista tvätten och sen sova. Vi hörs en dag då jag är piggare! haha.

Kääärlek!!

Wash my dishes baby.

Publicerad 2010-10-17 20:43:16 i Allmänt,

Hallå i stugorna!

Sitter i soffan medans disken diskar sig själv. Mohaha. Sånt gillar vi. Diskmaskin är världens bästa uppfinning!! Anywhoo. Har haft en liten fixardag idag. Tvättat, handlat, plockat hemma och fixat mina naglar! Känner mig äntligen normal igen. Man är handikappad utan dom när man haft dom så länge som jag haft nu!

Sitter just nu gott i soffan men ska snart ner och hämta den sista tvätten. Efter det blir det tyvärr bort till jobbet och gå på möte. Hatar att möterna på restaurangen är efter den har stängt på söndagar. Vem pallar det liksom??

På tal m något helt annat vill jag tacka de fina flickorna igår för en toppenkväll! Mycket dans (trots vääldigt ont i fossingarna!) och mycket dricka. Lyckad kväll helt enkelt! Hoppas ni också haft en toppenhelg. Nu möter vi den nya veckan med ett leende! Första hela veckan på Lindex. Ska bli skitkul! Imon jobbar jag 9:45 till 15:00. Vem har goa arbetstider? Ohyää.



Kärlek på er!

Svara bör man.

Publicerad 2010-10-16 16:37:08 i Allmänt,

ÅÅhh kommentarer gillar vi! Fick denna innan:

nikki om Ajaj.:
nikko nikko du springer inte i reebook skorna va ? det får man icke göra, får powerwalka väldigt snabbt men inte mer, du kan trampa snett väldigt lätt med tanke på balansbollarna.. så du vet :)


Svar: Nejnej. Har mina old springskor som jag löper i. Reebok har jag bara på jobbet att gå i och powerwalka på kvällen. Jag sköter mig. Promies! haha. 

First day at my new job and Asos.

Publicerad 2010-10-16 16:31:40 i Allmänt,

Heej på er alla!

Idag har jag äntligen jobbat min första dag på Lindex som en riktig anställd. Det var superkul! Fick lära mig kassan och ta hand om kunder idag. Jag kommer nog att stortrivas tror jag minnsann. Flickorna jag jobbar med är utgulliga och hjälsamma. Vissa stunder kännerjag mig hela koko men dom löser det mesta åt mig. Restaurangbranschen känns minst sagt.. oattraktiv.. ut för min del nu. Stannar dock och jobbar som extra på restaurangen. Lite russel pengar behöver man ju!

Nu till annat. Ikväll blir det party med brudarna! Först lite förfest och sen beger vi oss till Harrys. Ska bli kuul! Kanske ska ha på mig något av allt de fina jag idag fick hem från Asos. Bjuder på lite bilder på de fina sakerna. Ursäkta smetig spegel haha.






ÄNTLIGEN hittat den perfekta långklänningen!! Tyvärr bara lite lång. Någon med symaskin som vill göra en god gärning så hojta till! Vad tycker ni om sakerna annars? Jag älskar blusen!

Nej nu ska jag nog powernappa lite så man orkar natten! Ha en fin kväll.

Kärlek

Ajaj.

Publicerad 2010-10-15 09:31:04 i Allmänt,

Hej finisar!

Är på jobbet just nu. Sista dagen på restaurangen för min del. På Mndag börjar jag på Lindex! Ska iofs smygstarta på Lördag med att ka dit och lära mig kassan. Är lite nervös faktiskt! Men det kommer gå sketabra!

Tänkte också passa på att berätta för er som vill veta att jag har sjuk träningsverk. Inte nog med att jag jobbat hela veckan, dvs 8,5 timmar varje dag, i mina Reebok Easytone så fick jag och älskling dessutom för oss att vi skulle ut och springa igårkväll. Mina lår dör typ. Rumpan gör också ont haha. Easytone funkar! Lite extra träning på det också så blir jag nog redo för beachen 2011. Nu ska jag nog fortsätta jobba här. Ska berätta för er om en as kul kund jag hade innan. Men det blir sen!

Kärlek!

Shop til you drop!

Publicerad 2010-10-13 21:32:44 i Allmänt,

Hej allihop!

Jag har ju redan berättat vad jag sysslat med hela dagen. Men jag har inte vsiat er vad jag shoppat den senaste veckan. Här har ni det! Det enda jag inte köpt denna veckan är min nya favvotröja som jag har på mig på bilden. Den köpte jag för typ två eller tre veckor sen. Älskar den! Dessutom kom jag ju hem med easytoone men dom har ni ju sett. Hihi. Enjoy!





ÄLSKAR mina nya strumpbyxor också. Wonderful!!

Nu ska jag laga mat till min hungriga man som kommer hem närsom.

Kärlek

Men ah.

Publicerad 2010-10-13 08:52:30 i Allmänt,

Försökte blogga från Iphonen. Är jag trög? Det funkade i alla fall inte.

Hej på er föresten!

Idag blir det jobb i 8,5 timmar som vanligt. Sen träffa Sannan en stund! Vi ska ha födelsedagskalas för varandra eftersom vi båda nyss fyllt år. MYS! Tänkte bara uppdatera er lite. Men det händer ungefär det.. jobb..

Kärlek på er!

Världens bästa Lördag.

Publicerad 2010-10-09 22:16:35 i Allmänt,

Hej alla underbara!

Idag har jag haft en helt perfekt dag. Perfekt! Älskling och jag började med att sova ut ganska länge. Sen begav vi oss till stan och shoppade. Vi hittade mycket fint. Är väldigt väldigt nöjd! Bla så köpte vi mina Easytone som jag fått av Hampus i födelsedagspresent. Fick bli svart/lila istället för vita/rosa då dom inte fanns i någon av butikerna här i Jönnet. Lika nöjd för det! Efter det unnade vi oss en buffé på ett av våra favvisställen. Har spenderat kvällen med att laga mycket god mat, ätit godis och kollat film/tv. Så jäkla mysigt!!




Vi behövde verkligen en dag för att bara slappna av. För i Fredags var vi nämligen döda. Hela natten till Fredag så höll någon jävel på att borra sönder hela huset. Klockan 23 började någon av våra grannar att såga och borra. Vid 03:30 får Nicole panik och ringer faktiskt farbror polis. Ganska snabbt var dom på plats och listade ut vem snubben som hade damp va. Vi sov väl ungefär en timme den natten. Ush.

Nu ska jag mysa vidare.
Kärlek.

You wanna know..

Publicerad 2010-10-07 21:32:01 i Allmänt,

Hej på er!

Tack för alla grattis och sådära! Ni är för söta! Jag och älskling har precis firat med pizza och godis. Känns mycket bra och jag är sjukt paff. Trodde verkligen inte att jag skulle få det!

Nu ska jag kanske förklara lite mera. Det är alltså en fast halvtids tjänst på 20 timmar i veckan som jag fått. Jag är anställd som säljare vilket betyder gå på golvet i butiken samt kassa och service.

Trots att jag bara står som deltid så kommer jag få mycket extra tider då dom behöver hjälp vid jul och nu de närmaste månaderna. Dessutom ska man vara beredd på att hoppa in på andra Lindex-butiker som behöver hjälp.

Nu vet ni lite mera! Nästa vecka är alltså sista veckan på Subway! Woho. Lindex, here I come.

Sängen kallar!



Käärlek!

JAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Publicerad 2010-10-07 10:25:35 i Allmänt,



JAG FICK JOBBET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SÅ HIMLA GLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FINALLY MINE!!!

Publicerad 2010-10-04 22:29:39 i Allmänt,

ÅÅååhhh. Jag vill tacka min älskade familj, släkt, mina vänner och bästa sambon för världens bästa födelsedags-helg!! Jag har fått precis allt jag önskat mig och lite till! Presenterna bestod bla av: inredningsaker jag önskat mig, smycken, parfym, middag, easytoone skor, underkläder, halsduk, diskmedelslåda, pengar och sist men inte minst..

MIN ÄLSKADE DISKMASKIN!!!!

Jag bjuder på bilder på den underbara saken!! Den är dessutom installerad och funkar! Jag är så glad så glad!! Tack underbara mamma & pappa för den bästa presenten ever! ♥♥♥♥♥♥♥
När jag ändå va på G fick köket sig dessutom en makeover. Tog tips från sidan styleroom. Den är bäst! Enjoy!





Visst är den fiiiiin??!! Har dessutom fått en ny kran också!! Ser ni vad dom ändrigarna i köker är förutom diskmaskinen?

Nu ska jag fortsätta vara sjuk och ta hand om sjuklingen här intill mig. Vi är ett sjukt par haha.

Vill också passa på att säga grattis till världens bästa pappa som fyller år idag!!!! Tack för den goda middagen papi!! Älskar dig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela