nicoleyounan

YourKissIsMyDrug.

Publicerad 2010-06-30 22:58:17 i Allmänt,

Heej på er alla!

Förlåt att jag glömt av bloggen lite. Jag har helt enkelt inte hunnit med den. De senaste dagarna har bestått av mycket jobb, träning och försöka träffa vänner. Jag jobbar ju så dumma tider nu. Har ett mellanhopp på 4 timmar mitt i dagen, så det blir lätt att jag bara åker hem, tränar och senåker upp till jobb nummer två.

Men jag sitter ändå här, pigg som bara den och har massor av energi. Imorgon jobbar jag likadant så blir nog dålig update då med tyvärr.

Men det jag tänkte berätta för er är att jag precis beställde en förstoring på en bild på mig och finaste. Tänkte ha den i hallen. Har efter mycket om och men bestämt mig för att ha den i färg eftersom nästan allt annat här hemma går i svart och vitt. Får se om det blir bra eller bara pixligt.



Det är i alla fall denna bild som jag förstorat. Den ska i i en ram som är strl 30 - 40. Jag får visa er hur det blidde sen när jag fått hem den. Håller tummarna för att det blir bra. Gillar verkligen denna bilden! Mästerfotografen är Emse!

Nu ska jag gå in och krypa ner jämte min man som redan sover.

Kärlek.

Hemma!.

Publicerad 2010-06-28 19:58:32 i Allmänt,

Heeej på er!

Vi är hemma igen efter en underbart lyckad helg på västkusten, Kungshamn. Vi har solat, badat i havet, ätit midsommarmat, fiskat och njutit av att bara vara. Vi delade stuga med min familj och sov lyxigt i en dubbelsäng. Tur med vädret har vi också haft! En riktig "Prips Blå- Midsommar!" Jag är sjukt nöjd med helgen! Massa bilder togs också men tyvärr inte med vår kamera. Alla bilder ligget på brors kamera och känner jag honom rätt så kommer det ta ett tag tills jag får bilderna. Men när jag får dom så ska ni få se!

Idag har också varit en toppen dag med strålande sol! Kvällen har spenderats med Elli vid Västersjön. Mannen min är på fotboll så jag ska väl snart börja med maten så vi kan äta något innan sängen kallar. Är sjukt trött nu!

Imorgon är det jobba från 10-14, träna och sedan jobb 18-22 som gäller! Så kommer det vara nu framöver. Gött att få jobba lite mer och tjäna money!

Pöss på er!
Kärlek.

Today.

Publicerad 2010-06-23 18:10:15 i Allmänt,

Heeej!

Ännu en solig dag här i Jönnet idag! Men idag har jag inte hunnit med att ligga ute och gotta mig så mycket. Efter jobbet åkte jag direkt till stan och mötte upp Sannan. Gick och strosade bland rean och fyndade en fin skjorta. Ni ska få se sen! Alltid lika mysigt att träffa dig S!

Ska strax bege mig ner till gymmet för ett sista träningspass denna veckan. Imorgon är det ju Torsdag och på kvällen beger vi oss till västkusten. Kungshamn blir det detta året. Havet, hamnen och midsommarstången. Åhh!! Ska bli så himla mysigt!! JAG ÄLSKAR MIDSOMMAR!

Imorgon efter jobbet ska dessutom jag och älskling mötas upp och äta lunch ute. Jag längtar redan tills imorgon..

Kärlek.

Växlande.

Publicerad 2010-06-22 15:17:50 i Allmänt,

Hej alla.

Idag vaknade jag utvilad och på bra humör! Solen strålade och det är snart ledighet. Men nu sitter jag här efter jobbet och är as trött, hängig och solen är borta. Jag jobbade helt själv idag och fick stressa som en skållad råtta. Hoppas någon mer jobbar imorgon.

Ikväll är tanken att vi ska ner en sväng till Vättern och grilla. Hoppas solen tittar fram igen snart då..

Tänkte bjuda på lite pics från Lördags också.. Enjoy!



Kärlek.

TristInlägg.

Publicerad 2010-06-21 17:45:10 i Allmänt,

Heej!

Har legat ute några timmar i solen idag. Himla skönt att det äntligen känns som om sommaren är här. Hoppas det håller i sig till midsommaren också!

Ska strax ner till gymmet och köra lite. Men har lyckats få ont i höften ( Inga gammling-skämt tack!) så det blir nog ganska lugnt.

Ha en fin kväll.

Kärlek.

Söndag.

Publicerad 2010-06-20 16:51:42 i Allmänt,

Hallå i stugorna!

Vill först säga tack till de fina människorna jag spenderade en härlig kväll med igår. Tyvärr blev jag bara delad tvåa på minigolfen tillsammans med Hampus men det dög gott och väl.

Nu till denna dagen. Det regnar här idag. buu. Men det stoppar inte mig. Mamma och lillebror kommer förbi snart och då blir det ett varv runt sjön. Har tvättid idag så det är ungefär så mycket man kan göra när man tvättar. Vi har nämligen en maskin som tvättar på en halvtimme och en som tvättar på 2 och en halv timme. Sjukt jobbigt att vänta så länge på sin tvätt ju, men sånt är livet.

Ska väl ner en vända till i tvättstugan innan mor och bror dyker upp.

Kärlek.

HärligDag.

Publicerad 2010-06-19 16:38:15 i Allmänt,

Hej på eeeeer!

Jag älskar Lördagar! Idag har jag sovit läänge men ändå hunnit träna och städa. Sitter och tittar på bröllopet nu och ska strax börja laga maten. Ikväll blir det minigolf och party med finaste vännerna. Ska bli kuul!

Ha en fin Lördag allihop!

Kärlek.

Woooooooooonderful.

Publicerad 2010-06-17 18:21:58 i Allmänt,

Tjeena mittbena!

UUnderbar dag idag ju! Har varit uppe en sväng vid sjön med Emma och är nu hemma igen. Har slämngt i mig lite att äta och ska ner till gymmet för att köra en timme tänkte jag. Var två dagar sedan nu!! Illa!..

Ni sitter väl inte inneidag?... Nejnej! Ut med er!!

Btw så var rakhyveln toppen! Tips till alla flickor att skaffa sig en sådan!

Kärlek!!

SunnyDay.

Publicerad 2010-06-16 17:14:32 i Allmänt,

Heej alla ni!!

Ops. Jag fick skäll av Emse för att jag inte hade uppdaterat så bra. Skärpning nicole!

Idag är det sool hos oss i Jönköping! Wihoo! Har legat ute hela dagen (efter jobbet) och hunnit bli en pepparkaka.
Efter jag legat ute på terassen gick jag bort till Preem och hämtade mitt paket som hade kommit. Det var ett rakhyletpaket som jag beställde för någon dag sedan. Tydligen ska denna makapär raka, tvåla och smörja samtidigt. Den ska alltså ge fukt och närig till benen så man slipper smörja in dom efteråt. Ska testa sen och återkommer med resultatet..




Kärlek.

AARHH.

Publicerad 2010-06-14 14:27:30 i Allmänt,

Hej på er.

Idag är jag inte på humör. Eller.. det är bara massa som går fel idag.

-Jag fick inte jobba lika mycket som jag trodde jag skulle gjort
-Det jag hade planerat efter jobbet ställdes in
-Det pissregnar
-Jag blev as blöt när jag gick från jobbet

Jag ska ner och träna bort den här dagen. Sen kommer min underbara hem och då blir jag alltid på bra humör igen. Han är bääääst.

Kärlek

Familjemiddag.

Publicerad 2010-06-13 16:22:39 i Allmänt,

Hej alla vänner!

Idag är det Söndag, och Söndag innebär mys. Snart kommer familjen och vi och Hampus ska bjuda dom på middag. Egentligen hade vi tänkt grilla men vädret är ju så ostabilt så det går icke. Det blir pasta med fläskfilé istället. Sallad till det och sen massa goda efferätter. mmmmm.

Så idag är ännu en slappa-dag med nära och kära.

Kärlek.

Bigshopping.

Publicerad 2010-06-12 17:54:18 i Allmänt,

Tjeeena.

Idag är en slö-dag! Det är ju storm ute så jag stannar inne! Ligger i sängen nu och det enda jag gjort idag är att vi varit och storhandlat. Mycket behövligt! Kylskåpet har gapat tomt ett tag nu. Men nu är den full av godsaker! Ikväll blir det tacos. Muuumms.

Annars händer inte mycket. Kommer stanna inne hela kvällen. Är på tok för seg för att göra något. Imorgon kommer familjen hit på middag så det är faktiskt det enda som händer för mig denna helg. Så jäkla skönt att inte göra något alls!!

Vill passa på att säga att jag älskar dig också H.



Nu ska jag fortsätta glo på tv.

Tjing

Kärlek.

Weey!.

Publicerad 2010-06-11 18:53:15 i Allmänt,

Nu sticker vi och festar! Nyktert dock då det är jag som kör. Men vi har kul ändå wohop.






Egoregn!!

Kärlek.

Bynowyoushouldknow.

Publicerad 2010-06-11 14:25:30 i Allmänt,

Hej!

Fredag idag och jag ska snart bege mig ner till gymmet för att träna! Men jag är så sjukt seg idag! Ska orka gå på fest ikväll också. Hujedamig. Menmen.

Sen vill jag klaga lite också. Vädret suger och ni kommenterar inget alls ju! Ni är ändå en del som tittar in varje dag! Ni kan väl skriva vilka ni är eller bara en liite kommentar om vad som helst. Det är ju kommentarerna som gör det roligt att blogga ju!

Sen tänkte jag tipsa om en riktig poplåt som får igång mig av någon anledning. Varför vet jag inte riktigt eftersom jag verkligen inte gillar Miley. Mne den här diggar jag! Den kommer spelas ikväll för att få igång mig!



Kärlek!.

Nu!.

Publicerad 2010-06-11 00:29:09 i Allmänt,

Hej på er!

Förlåt för dålig update. Men här kommer i alla fall pics på nymålade hallen! Den är målad i färgen "Caffe Latte" men sen vit ut på bilderna. Tyvärr tog jag ingen före bild. Men såhär gul va hela lägenheten innan. Ni ser ju hallen bakom oss. Ni ser också vardagsrummet numera är vitt ju!


FÖRE!


EFTER!





Nu är det bara en skohylla och en låda att täcka det fula elskåpet som fattas. Vad tycks?

DONE!.

Publicerad 2010-06-07 20:04:24 i Allmänt,

Nu är det gjort!! Ahh. Blev toppen nöjd!

Mina damer och herrar. Jag har nu målat om vår äckligt fula gula hall till en "cafe latte" mysig hall! Blev greaat! (Förutom att jag kladdade lite i taket, men är man kort så är man!

Hampus är just nu och hämtar pizza så det ska jag banne mig unna mig nu när jag varit duktig! Ni får självklart se bilder sen!

Kärlek!.

Wannaknow?..

Publicerad 2010-06-07 01:06:53 i Allmänt,

Heeej!

Vet ni. Jag kan inte sova. Jag längtar tills imorgon. Varför får ni veta imon. Åhh! Vill bara sätta igång nu!

Men jag kan avslöja att då kommer något som jag velat göra lääänge att ske!!

Kärlek & Sov gott.

Perfect!.

Publicerad 2010-06-05 16:27:12 i Allmänt,

Halloj på er!

Mycket härlig dag idag! Jobbade ju natt igår så jag och "Hampus" passade på att sova ut idag. Sov som en stock fram till klockan halv tolv. Sen gick vi ut och la oss i gräset utanför lägenheten. Där blev jag kvar i solen i en timme.

Efter det begav jag mig ner till gymmet och tränade. Underbart skönt att få röra på sig och ändå ha hela dagen kvar!

Och nu kom vi nyss hem från Twins uteservering. Åt en suuper god hamburgetallrik. Det va gott som tusan och nu är jag mätt!

Men nee.. Nu är det ut i solen igen som gäller!

Kärlek.

Sommar!.

Publicerad 2010-06-04 15:43:51 i Allmänt,

Hej på er!!

Det är 27 grader och strålade sol hos oss här idag! Äntligen!! Har legat ute en stund på altanen och ska strax hoppa in i duschen och bege mig till jobbet. Ikväll är det en studentskiva som jag ska jobba på. Ska bli kul!



Såhär brun blidde jag efter idag! Snyggt med olika delar haha.

Kärlek.

Soooooooooooooooool!!.

Publicerad 2010-06-02 19:29:02 i Allmänt,

ÄNTLIGEN!

Det är sol och det är VARMT! Även om det varit liite sol innan har det ju varit kallt som tusan! Men nu har värmen hittat hit. Stanna nu också bara! Dagen har (efter jobbet då..) spenderats i solen med vännen Sannan. Te och skitsnack gillar vi! Alltid mysigt att träffa dig vännen!

Efter det begav jag mig hem och mös med sambon i gräset och solen utanför vår lägenhet. Skönt att bara ligga och slöa lite och få träffas.

Nu kommer han hem snart så jag ska springa ner till Ica och köpa grillkol. Behöver mera.

Tänkte bara visa er lite fina stuff jag köpe till placet för någon dag sedan..


Fina ljusstakar i silver som hamnade i fönstret!


Fiina ljusgröna kuddar (ser gråa ut men är gröna!)


Mitt fina tre i rad är inte nytt men de fina syrenerna är! Plockade från vår terass!

Måste springa nu!
Kärlek.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela