nicoleyounan

Roadtrip.

Publicerad 2010-11-28 19:46:32 i Allmänt,

Glad första advent på er!

Har jobbar 12 till 18 idag. Lugn dag så det funkade bra. Nu äntligen är det kväll. Har längtat så himla mycket på att det ska bli imorgon, för då ska jag, Emma och Sara sätta oss i bilen och bege oss till Ullared! Ska bli mysigt att få strosa runt fär nere och köpa på sig en massa julsaker och klappar. Egentligen behöver jag inte så mycket men det kommer sääkert slinka ner en massa ändå haha.

Tänkte att jag ska fixa matlåda till älskling nu så han slipper gå hungrig imorgon på jobbet och sen bara njuta av kvällen i soffan.

Herregud. Det här inlägget tod typ en hlavtimm at skriva för jag kollar på Teen mom samtidigt på TV. Bästa programmet ju! Haha.



Kärlek.

My day.

Publicerad 2010-11-26 13:25:16 i Allmänt,

Heej!

Ni ser.. Så fort jag är ledig så har jag massvis med tid att blogga! Idag vaknade jag runt elva ungefär. UNDERBART! sprang ner till gymmet och har tränat, duschat och ätit frulle nu. Ska snart bege mig ner mot stan och träffa Sanna. Mysa runt på stan lite och sen fika står på schemat.

Ikväll jobbar jag natt på pappas restaurang så jag måste ju hinna med att göra lite på dagen. Står i baren inatt och ser sådär fram emot det faktiskt. Hade hellre legat hemma i soffan och myst till Idol. Menmen..

Nu vet ni hur min dag ser ut. Dags att bege sig!

Käälek.

Inlägg-Bildbomb.

Publicerad 2010-11-25 19:27:58 i Allmänt,

Ett löfte är ett löfte.

Visst lovade jag att jag skulle ta kort på allt nytt jag shoppat den senaste tiden. Självklart ska jag visa er!

Min nya svarta, fina skjorta.



Jackan blev som sagt röd och jag är sketanöjd!! I bakgrunden skymtar man även min nya skohylla.



Lite smått och gott som hängt med hem. Allt är inte med på bild för en del ligger i tvätten. Randig oversize tisha och spetstop från Lindex. Jeans Från H&M



Eftersom Lagerhouse ÄNTLIGEN öppnat sprang jag ner direkt och hittade mina älskade kakeldekorer. Kaklet i köket fick därmed en "piffup".


Min uuuuunderbara "Mrs Potts" kanna. Det är ren kärlek tll den. Huur fin som helst ju!! Kommer koka te ikväll bara för att få inviga den!


Fina ljusstakar från Ikea samt nya gröna blockljus som passar ihop med kuddarna i vardagsrummet.


Där fick ni se lite granna. Hoppas ni tycker det var fina saker!

Kärlek.

Ranking.

Publicerad 2010-11-24 20:41:28 i Allmänt,


Jag är så sjukt jäkla nyfiken på vilka ni alla är..? Och hur kommer det sig att jag får väldigt många fler besökare när jag inte bloggar än när jag bloggar varje dag?.. Hmm..


I will try harder!

Publicerad 2010-11-24 20:36:18 i Allmänt,

Hej på er!

Ojoj. så fort jag hamnar i en svacka och slutar blogga ett tag så får man hot-sms från vänner och är "tråkig" som aldrig uppdaterar, enligt ens pojkvän haha. Men nu är jag tillbaka. Det enkla svaret på varför jag inte bloggat är att jag jobbat en hel del nu. Jobbar 75 % ungefär i butiken nu och sen helger på min pappas restaurang. Då orkar man inte så mycket mer än att bara göra det nödvändiga, dvs laga mat, städa och sånt tråk.

Men nu ska jag skärpa mig!

Jag tänkte visa er lite vad som shoppats den sista tiden, men tror att Hampus har gömt kameran för mig för jag hittar den inte. Det är i all fall en hel del. Bl.a min nya fina RÖDA jacka. Men jag är ledig heela dagen imon så jag kan nog hitta någon minut att visa er mina nya köp. Mest Lindex-kläder men det kanske ni förstod haha.

Nu ska jag ta ut potatisgratängen ur ugnen och invänta älskling så vi kan äta.

Käärlek.

Lunch on the town.

Publicerad 2010-11-18 12:09:23 i Allmänt,

Heej alla fina.

Min älskling är underbar. Han ringde nyss bara för att mysprata. Jag älskar honom.

Som ni kanske märker så jobbar jag inte idag. Är ledig heela dagen och ska börja dagen med med att luncha med fina Sara. Vart vet vi dock inte än. Lutar åt något pasta-ställe i allafall.

Dagens planering efter dt är att träna och sen gosa i soffan hea kvällen. En sväng på stan också kanske. Åh va jag älskar att ha en ledig dag mitt i veckan! Så värt det även om man jobbar 4 timmar på Lördagen.

Btw så köpte jag den röda. Enligt vänner och familj så var den "mer nicole" så därför blidde det så. Det va ju egentligen den jag ville ha men försökte vara lite vuxen och välja den praktiska, dvs svarta. Men nee haha.

Nu äre dags att fixa sig lite innan Sarapara dyker upp! Ha en fin dag!



Käärlek.

Make up my mind!

Publicerad 2010-11-17 20:16:17 i Allmänt,

Heej på er!

Nu när det är så jääkla kallt ute måste jag verkligen köpa en jacka. Jag går runt med en gammal ful jacka som jag köpte när jag gick i nian typ (!!) Den är en blandning mellan brun och grön och jaa.. skitful helt enkelt.

Nu har jag däremot hittat en riktig vinterjacka som får mitt hjärta att dunka lite extra. MEN, (för såklart måste det ju finnas ett men..) jag kan verkligen inte bestämma mig för vilken färg jag vill ha!? Hjälp mig!!



Viiiilken??? Svart är ju bra för det funkar alltid. Basfärg liksom. Men den röda.. åh.. den röda. Så fin ju!!
Hjäälp behöver jag som ni märker! Avgör detta åt mig nu för tusan! Annars får Hampus välja.. för jag kan inte haha.

Kärlek!

Daddys day.

Publicerad 2010-11-14 23:00:47 i Allmänt,

Hej allihopa!

Har spenderat första delen av dagen i sängen med 16 and pregnant. Kul program tycker jag. Måste dock kolla i sovrummet på det eftersom Hampus tycker det är mindre kul. Haha.

Andra delen av dagen har vi varit och hälsat på våra fina pappor. En rosbukett och två filmer fick min pappi iår. Tyckte jag va ganska duktig ändå som inte köpte slips, strumpor eller trisslotter.

Efter det begav vi oss hem och jag lagade lax med kokt potatis och pestosås, så vi får varsin matlåda imon. Börjar inte jobba förräns kl två imon så tänkte hinna med gymmet och sådära innan. Då är det smidigt att maten redan är klar så man slipper ställa sig och laga!

Sen fick jag sånt sjukt sug eter scones! Har inte ätit det på fleera år så jag googlade på det och himlans va lätt det va!! Sjukt goda och det blir lätt min frukost imon innan träningen!


Fiiina va?

Nu ska jg nog ta och krypa ner i sängen med älsklingen som det är lite synd om. Stackarn har åkt på halsfluss så jag ska in och krama om honom minnsann!

Kärlek på er!

Stick a needle in me.

Publicerad 2010-11-12 19:33:41 i Allmänt,



Nedan ser ni en framtidsplan om hur tatuering nr två ska se ut..


Så sjukt jävla snygg. Jag vill ha exakt det typsnittet. (Om någon vet vad det heter så får man gärna hoja till!) Inte den texten dock.


och jag vill icke ha den på foten.. utan..



Här. På revbenen tror jag minnsann.

Hade jag vågat så hade jag....



Bara för att det är så äckligt snyggt!! Men luugn nu mamma och pappa. Jag ska inte gör den sista haha.

För er som missat det så har jag just nu bara en tatuering på handleden.


Kärlek.

Paljetter & Satin.

Publicerad 2010-11-09 19:09:10 i Allmänt,

Heej hallå!

På jobbet har vi en massa rea på underkläder. Kika in! Massa snyggt! Därför kom jag idag hem med en hel påse med trosor. Behövligt! Dessutom fick en stickad tröja hänga med hem. Finfin med paljetter och grejer.




Förutom jobb och lite shopping har jag nyss varit på årets första julbord. Återförsäljarna till restaurangerna som min pappa äger, bjuder varje år på stort julbord och dricka. Trots att jag inte borde äta allt eftersom jag är laktoskänslig så åt jag för kung och fosterland. Sitter med magont nu som ni alla förstår. Men gott vare!

Nu kommer min kära mor på en kopp te och lite skvaller! Är ledig imon så ska passa på att njuta länge av denna kvällen!

Käärlek på er gullungar!

Sösösösööööndag!

Publicerad 2010-11-07 12:26:53 i Allmänt,

Hallåååå!!

Idag är det Söndag och jag vaknde pigg och glad idag! Ringde mami och vi kom fram till att vi vill shoppa. Så ska strax iväg och hitta något att lägga pengar på. Behöver en golvlampa kom jag och älskling fram till i veckan. Så Ikea får nog bli ett av besöken.

Efter det blir det en promenad med finaste Emse. Har en hel del att skvallra om ju! Avslutar kvällen med mys i soffan med sambon min. Imorgon har vi varit tillsammans i 15 månader. Galet va tiden går fort!

Käärlek på er!

Todays shopping.

Publicerad 2010-11-04 21:58:40 i Allmänt,

Hej gullisar!
Shoppade ännu mer på jobbet idag. Fasen. Det är jobbigt att jobba i butik. Man vill ju ha saker hela tiden! Idag blev det ett par brallor som jag spanat på den senaste veckan och försökt stå emot. Men eftersom jag egentligen skulle vara ledig idag men fick jobba heldag tänkte jag att jag skulle belöna mig själv med ett par byxor haha. Tycker dom är asfräna! Gillar ni loosefit-stilen?




Ska forsätta äta vindruvor nu. Hihi.

Kärlek.

Foood.

Publicerad 2010-11-03 21:11:07 i Allmänt,

Hallojj!!

Håller på att laga mat till mig och min kära just nu. Han är inte hemma än men är van vid att maten står klar efter hans träningar. haha. ush. Illa det lät. Men det gör mig inget. Laga mat är ganska kul. Man lär sig ju saker hela tiden. Extra kul när man slipper disken. mohaha. Det tar maskinen hand om.



MM.. fooood in progress!

Nu ringde äggklockan! Kycklingen är klar!

Kärlek.

Work.

Publicerad 2010-11-02 21:20:36 i Allmänt,

Hej tussar!

Har jobbat hela dagen. Så har tyvärr inget kul att berätta alls. Förutom att en man som stod jämte mig på busshållsplatsen idag spydde. Men det va nog inte så kul.. men äckligt haha.

Nu ska jag och älskling ta och krypa ner i sängen. Hoppas ni sover gott allihop! Vi hörs nog mer imon.



Kärlek!

Going Darker.

Publicerad 2010-11-01 20:21:54 i Allmänt,

Heej alla fina männsikor!

Idag blev jag trött på mig själv och att jag alltid håller på att vela fram och tillbaka. Jag bestämde mig för att faktiskt färga håret. Blev toppenbra! Väldigt nära min naturliga hårfärg och sådär naturligt som jag strävade efter.
Före:



Efter:





(Tuta med läpparna, baby. Haha)

Whatcha say? Gillar ni det?.. Eller vilket gillar ni bäst kanske jag ska fråga?.. Kom igen nuuu. Kommentera!!

Nu ska jag laga korvstroganoff till mig och min man. Han har önskat det idag haha.

Kärlek.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela