nicoleyounan

Living life with a smile!

Publicerad 2011-09-27 18:52:43 i Allmänt,

Hej på er! Har gjort mina fyra timmar idag på jobbet och har även hunnit promenerat 4 km med bailey. När vi kom hem så trodde jag att han skulle vara seg och trött. Men nejnej. Energi är bara förnamnet. Jag lyckades knäppa en bild in action som jag måste visa er. Det ser ju ut som om han ler typ! Haha. Finaste vovven.

Idag träffade jag en vän till mig som hade...

Publicerad 2011-09-26 20:35:50 i Allmänt,

img_7102 (MMS)

Idag träffade jag en vän till mig som hade gått och blivit så smal och snygg så. Han inspirerade mig att börja testa en diet utan kolhydrater och komma igång med träningen igen. Så idag har jag gått sju kilometer och sprungit tre. Till kvällsmat blev det omelett med stekta tomater och champinjoner. Gott, enkelt och sjukt smidigt! Testa vettja!

NYC!!

Publicerad 2011-09-25 18:17:09 i Allmänt,

AAHH!

Jag fick min födelsedagspresent av min pappa idag. (Han är inte hemma om en vecka, då jag fyller år)
När jag öppnade paketet och insåg vad som fanns i började jag gråta. Min dröm har alltid varit att få se och uppleva New York, och nu ska det ske!
Jag fick en weekend med världens bästa pappa i NYC i April nästa år!

Jag längtar redan så jag dör. Tusen tusen tack bästa pappa!! ♥






Sunday, Bloody Sunday.

Publicerad 2011-09-18 15:47:08 i Allmänt,

Hej på er!

Länge sen ni fick ett "riktigt" inlägg nu. Så jag tänkte bjuda på det. Idag är det tvätt-dag och slö-dag. Jag orkar typ inget alls. Det regnar ute men jag har lovat pappa och bror min att vi ska ut och gå. Bra för Bailey också att röra på sig lite.  Vi har seriöst legat i soffan hela dagen än så länge haha. Förutom turerna ner till tvätten då.

Antar att jag måste laga mat också. Så inte kul, men måste göras.

Hoppas ni har en mysig söndag.

Kärlek.

Need to get back on track.

Publicerad 2011-09-05 15:07:17 i Allmänt,

Innan vi åkte till grekland så var jag super duktig med min träning. Jag låg i ca fyra ggr i veckan och tänkte på vad jag åt. Vågen började sakta trilla ner och jag var himla nöjd med resultatet jag fick. Sen kom semestern.

Jag har varit så himla slarvig nu den senaste månaden. Helt struntat i att träna och ätit precis vad jag velat. Jag har inte vägt mig men känner att jag gått upp. Buu. Jag känner mig så himla äcklig just nu!

Men mest av allt så känner jag mig trött. Så fort jag slutar träna så blir jag så seg. Spelar liksom ingen roll hur mycket jag sover, jag är bara trött.

Därför har jag nu bestämt att semestern är slut.

Idag börjar träningen igen. Tänkte försöka mig på 30 min rask gång, 30 på crossen och 10 styrka. Börjar lite lättare och ökar sen på igen till mitt vanliga hårda pass som består av 30 rask gång, 45 min cross och 20 styrka.

Jag är trött på att känna mig trött och hängig! Bort med fläsket och in med muskler igen!



Ska bli såhär snygg. Joo det är sant!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela