nicoleyounan

MorsDag.

Publicerad 2010-05-30 17:35:05 i Allmänt,

Hej!

Idag är det mors dag och vi har varit uppe och firat mamma på pappas restaurang. GottGott och mysigt. Har dessutom redan hunnit med dagens tränings pass. "Hampus" är och spelar match nu så jag tänkte passa på att städa här hemma. Ser förjävligt ut minst sagt!


Tjiing!

Town.

Publicerad 2010-05-29 19:47:03 i Allmänt,

Haaaaaaaaaallå eller!

Idag har jag haft en mys-dag med "Hampus" på A6 och lite andra små butiker. Bara gått och strosat och sådära. Hittade en liten present till mami min också som hon ska få imorgon på mors-dag.

Nu tänkte vi bege oss ner mot stan en stund. Tiviloi är ju i stan! Ska vinna en nalle eller choklad eller nått. Spelgalen som jag är! Tänkte gå och käka nånstans på piren också. Är hungrig ju men vem orkar laga mat? Nejnej.

Ha en fin kväll nu!



Kärlek.

 

Tudiluuu.

Publicerad 2010-05-27 14:38:25 i Allmänt,

Hej på er!

Jag måste få berätta för er om min dag igår. Vi flickor satte på oss de höga klackarna och drack cosmo hela eftermiddagen innan detvar dags för mingel och dricka på filmstaden. Vi gick ju nämligen på smygpremiären av Sex and the City. Priser lottandes ut och goodiebag fick man också! Där i låg bla ett läppglans som har suttit på hela dagen idag. Luktar gott ju!!

Hur som helst så tyckerjag ändå att filmen var bra! Enligt mig så är tvåan bättre och mycket roligare än ettan. Ettan är ju rätt seg och väldigt ledsam. Tvåan är humor och fläkt. Så se den!

Nu tänkte jag hänga i soffan ett tag innan det är dags för gymmet och sen lite mer jobb ikväll. Tänkte ta och gå ner till jobbet så jag kan springa in på Gina och HM och kolla solglasögon. IDag när jag skulle ta på mig mina favvisar från Thailand så gick dom av på mitten. Var tvungen att skratta ju. Där står jag i hallen med halva glasögon på mig. Men jag kommer sakna dom. Finast va dom..




HAHA!

Måndag.

Publicerad 2010-05-24 17:41:58 i Allmänt,

Heej!

Måndag idag och dagen har varit typisk måndag-aktig. Jobb och jobb och nu ska det snart bli dags för träning nere på gymmet. Väntar bara på att ipoden ska ladda upp.

Imorgon ska jag hör och häpna slänga på mig bikinin och bege mig till rosenlundsbadet med lilla kusinen. Hon ser fram emot det som sjutton medans jag kanske mer fasar bikini när man är gaanska vit och bott i stora tröjor senaste året. Tänkte därför lägga mig lite i solariet på gymmet också. Behövs llite färg på mig!!

Ha en bra kväll!

Kärlek.

Grill.

Publicerad 2010-05-23 21:30:39 i Allmänt,

Hallååå!

Idag är det fint väder och grillen åkte ut. Passade på att visa er vår fina uteplats. Den är precis utanför vår altan och helt underbar!





Kärlek.

Tröööööööööött.

Publicerad 2010-05-23 02:56:50 i Allmänt,

Hej på er!

Kom ganska nyss hem från natten jobb. Jaa. Vill man åka utomlands ofta så får man jobba obekväma tider. Men det gick bra och tiden rann iväg ganska fort.

Idag gick jag och "Hampus" och strosade på stan med. Åt planka på piren och tog en öl i solen. Där vi btw sprang på Robert Aschberg, Gert Fylking och han den dära Musse. Kul att ha sett dom också. Typ. Men det var myycket mysigt att hinnas umgås lite med kärleken mest. Efter det blev det en uteservering till och sist hem och ligga i solen och gottade oss. Sen var det som sagt jobb som gällde heeela kvällen.

Nu ska jag banne mej sova! Måste upp om 7 timmar och gå på kalas.

Puss på er.

ÄNTLIGEN!...

Publicerad 2010-05-20 18:46:59 i Allmänt,

FÅR JAG TA PÅ MIG MINA ÄCKLIGT AS SNYGGA SANDALER FRÅN THAILAND!!!





Skratta inte åt mina tår, skratta inte åt mitt ansiktsuttryck och skratta inte åt att jag glömde ta bort tofsen när jag skulle visa mitt läckra armband. Lockigt hår idag också! Hurra för det! Händer typ bara.. när jag är lat..

Kärlek.

Girlsen.

Publicerad 2010-05-20 17:20:37 i Allmänt,

Hej på er!

Nyss hemkommen från gymmet och tuggar på ett äpple. Tycker äpple är ganska äckligt faktiskt. Men det är den smidigaste frukten att äta ju..

Ikväll får jag ÄNTLIGEN träffa mina fina flickor! Vi har alla gått och skaffat oss liv så det är svårt att hitta tid att träffas på. Men ikväll ska vi hem till Emsan som bjuder på mat. Ska bli så mysigt! Kul att se hur lägenheten har utvecklat sig också. Sist var hennes nya place i renoverings-stadiet när jag var där.

Imon blir det nog inte mycket att hurra för vad gäller bloggning heller. Jobbar från tio till till åtta.

Ska väcka "Hampus" nu och sen börja fixa mig för tjejmiddagen!

Kärlek till er.

Greece!.

Publicerad 2010-05-19 17:56:37 i Allmänt,

Hejhopp!

Eftersom min kära pojkvän har kommit på min födelsedagspresent till honom så kan jag nu härmed berätta för alla och för er på bloggen att i Augusti ska jag och "Hampus" till Grekland! Jag har vetat detta ganska länge eftersom jag bestämde mig för ganska länge sen att jag skulle ge honom detta i 21 års present. Men har ju inte kunnat berätta eftersom han inte vetat.

Nu har han som sagt listat ut det så i Augusti beger vi oss till Kreta, Grekland! En vecka är det som gäller. En månad senare ska vi dessutom till Bulgarien på en All-inclusive resa med hela familjen Rubin! Ska blir toppen mysigt att ha två resor så pass nära. Dessutom är det ju sommar här hemma i Sverige. I like!



Hemligheten är ute. Nu kan alla sluta undra vad det är jag klurar på..

Kärlek.

SexAndTheCitySneek.

Publicerad 2010-05-18 18:18:03 i Allmänt,

Heeeej!

Nyss hemkommen från gymmet och är sådär härligt nyduschad! Ska strax börja med maten. Mami kommer hit och jag tänkte laga fläskfilé med pasta. GOTT! Är så jäkla hungrig!

Hörrni. Har jag berättat att jag och flicksen ska gå på smygpremiären av Sex and The city 2?! Egentligen har filmen premiär den 27 Maj men vi går den 26 och får goodiebags och dricka! Ska bli så jäkla roligt. Fick dåliga platser men det gör inte så mycket! Fanns ju bara 100 platser så vi är glada att vi ens hann! Ska sätta på oss heelsen och ha kul ändå! För-drinkar hos mig flickor?? Hör av er!

Nu ska jag börja med maten I think.

Kärlek.

VillVisaAttDetGår.

Publicerad 2010-05-17 19:52:34 i Allmänt,

Hej på er.

Nu tänker jag göra något som egentligen tar emot lite att göra. Jag tänker visa er hur jag faktiskt såg ut för några månader sedan då samboskapet satte sina spår på min kropp.

Att flytta ihop med sin pojkvän är underbart. Det är mys hela tiden och man vill lyxa till det extra mycket med lite godis och kanske tom ett glas vin.

Men tyvärr vill inte kroppen det. Jag har ganska lätt för att gå upp i vikt och det sätter sig speciellt på magen och rumpan tyvärr. Men därför vill jag visa er att om man bara har motivationen till det och verkligen sätter sig in i tänket "leva bra" så funkar det! Jag är rätt arg på mig själv att jag lät det gå så långt som jag gjorde men glad att jag är tillbaka på rätt väg igen. Bilderna från Thailand som togs i Februari är hemska på mig och då var jag som tyngst. Valde därför att ta en bild därifrån..



Detta är alltså inte det slutliga målet. More to come. Men det är en bit på vägen. Dont you think?.. Jag ser och känner i alla fall stora skillnader! För er som undrar så är det gym träning med förbränning på ca 600 kalorier varje gång som hjälpt. Dessutom ändrat matvanor till fler och mindre mål. Mer frukt och myyyycket vatten.

Inga myter, bara fakta.

Kärlek.

KeepingItUp.

Publicerad 2010-05-17 15:07:28 i Allmänt,

Hejsan Hoppsan!

Måndag idag och eftersom vi vart borta hela helgen har det inte blivit något tränande. Ska därför spendera större delen av kvällen på gymmet tänkte jag. Men det blir lite senare ikväll. Är lite för seg just nu för att ta mig ner.
Men ipoden är full med ny musik som ska peppa mig till det yttersta!

Och hallå. Jag undrar vart det fina värdet är?.. Tydligen har större delen av Sverige toppen väder men här i Jönkan är det ju as trist! Hör du det väderguden! Jag vill också ha sommar och sol!!

BortaBraMenHemmaBäst.

Publicerad 2010-05-16 19:14:34 i Allmänt,

Hallå på er!

Vi har precis smällt i oss varsin pizza och är allmänt nöjda med livet. Vi har ju som sagt spendrerat hela helgen ute i skogen på en släkt-träff med min mammas sida. Himla mysigt och väldigt kul att träffa alla igen efter åtta år.
På vägen hem så blev det en avstickare till Lager 157 och jag kom hem med lite smått och gott. Väldigt basic saker men bra att ha ändå ju! Tex en cardigan och en tee.

Sprang in en sväng på Serholt outlet också och hujeda mig va fina saker! Jag vill haaaa men ska försöka spara lite money nu hade jag tänk.

Ikväll ska "Hampus" på bio så jag tänkte lägga mig i badet och bubbla lite sen blir det soffan och tvn för min del hela kvällen. Grymt skönt!!

Hoppas ni har en fin söndagskväll nu!

Kärlek.

HadeTråkigt.

Publicerad 2010-05-13 18:09:04 i Allmänt,

Jag har ganska tråkigt faktiskt. Gör allt för att slippa städa. Har därför lekt lite med bloggen. Tyckte det var dags för en förändring. Gillar vi det? Hoppas det i all fall. Vet inte vad jag tycker om färgen på bakgrunden egentligen. Men jag tror att jag gillar det..?

Ser ni inte så tryck F5.

Kärlek.

Odd.

Publicerad 2010-05-13 16:39:16 i Allmänt,

Detta är mycket märkligt med tanke på att jag aldrig googlar mig själv och inte brukat nicoliis-sidan på typ ett år nu. Hmm.. Vem är människan som inte har något liv och googlar mig?..





Är det någon av er?.. Va va vaaa?

Irony.

Publicerad 2010-05-12 18:26:44 i Allmänt,

Jag har fått kritik för att sambon kallas för "baby". Jag ska försöka bättra mig men det sker liksom av ren vana. Från och med nu så blir det så tråkigt som "Hampus"

Så.. nu till saken.

I helgen ska nämligen jag och "Hampus" (haha!) till Hästra på släkt-träff. Det blev tyvärr inget med Rom eftersom "Hampus" inte fick ledigt från sitt jobb. Men vi får i alla fall träffa familjen från italien och alla andra nu i helgen ändå. Därför kanske det blir väldigt dålig update nu de närmaste dagarna. Kommer ju vara i skogen och vill inte dra med någon dator. Nejnej.

Imon ska jag hinna träna och ha ett socialt liv så vi får se hur mycket ni hör av mig då. Kanske hinner skriva liite.


Ne. Ska bege mig och göra andra saker nu.

Kärlek.

Abs.

Publicerad 2010-05-11 21:26:04 i Allmänt,

Ingen träning idag. Men ett varv runt sjön och solning har jag ändå hunnit! Imorgon är det träning som gäller igen. Jag längtar efter att få träna nu för tiden eftersom jag faktiskt ser och märker resultat!




Abtronicen på! Tio min mage varje dag är det som gäller! Brukar åka på när jag ska platta håret. Två flugor i en smäll liksom. Enligt mamma så har jag blivit smalare runt magen. Abtronic eller den vanliga träningen?.. Vad tror ni?

Kärlek.

GammalNog..?

Publicerad 2010-05-10 14:49:20 i Allmänt,

Hej alla!

Jag ska strax springa ner till gymmet och köra hårt men måste bara berätta en rolig konversation jag hörde på bussen idag. Samtalet sker mellan en tjej och en kille i åldern 20 typ.

Tjejen: Asså.. Heeeerregud!
Killen: Aaahh! Eller vadå?
Tjejen: Ahmen i allmänhet!
Killen: Jaha. Jaja.
Tjejen: Men döh! Hur lång tid har Sarah kvar nu?
Killen: Hmm.. Öhh. Hon är i vecka typ 20 tror jag..?
Tjejen: Ahaa. Vilken månad är man i dåra?
Killen: Ehh.. Tre typ?
Tjejen: Ah juste. Fan va gulligt! Visst?! Visst är dom gulliga!
Killen: Ah jag vet! Gick på ultraljud förra veckan! Dom ser ju ut som små mongon där inne!
Tjejen: Aaa, As gulligt!
Killen: Jag tänkte jag ska köpa en bil sen också när jag tagit körkort så vi kan köra runt på ungen.
Tjejen: Har du råd med det då?
Killen: Ahmen det kostar ju inget om jag inte kör så mycket!
Tjejen: Nee det är klart.
Killen: Nee. Dessutom behöver jag en bil för vi hämtar ju pizza så ofta!

Låter som om detta kommer bli ett mycket lyckat barn! Tummen upp för dumma, unga föräldrar!

Sthlm.

Publicerad 2010-05-09 17:14:45 i Allmänt,

Hej på er alla!

Idag är det Söndag och det känns som om denna helgen är evighetslång. Jag har hunnit sjukt mycket och är riktigt nöjd med den!

I Fredags slutade jag jobbet liite tidigare och begav mig tillsammans med mor och bror till huvudstaden. Resan upp gick supersmidigt och trots den jobbiga trafiken dom har där uppe kom vi fram i god tid.
Vi satte oss på ett sushi-ställe och njöt lite innan helgens stora händelse skedde.

Jag nämde ju för ett tag sedan att jag bjudit bror på Lady gaga då han fyller år nästa månad. Riktigt lyckad present kan man väl säga! Himla duktig var hon och grym på att sjunga live! Tummen upp för Lady gaga i fredags!

Efter det körde jag, bra som jag är, hem bilen till min farbrors hem där vi skulle sova. Med hjälp av GSP så hittade vi relativt smärtfritt och jag borde nämna att jag fickparkerade också.. i Stockholm.

Dagen efter blev det frulle i gallerian och shopping, shopping, shopping. Kom hem med fina saker! Kom hem till Jönet vid nio tiden på kvällen och åkte direkt till jobbet där jag slavade till klockan två på natten.

Idag har dessutom vaknat gaanska tidigt och hunnit träna i två timmar med Sannan! Nu är det dags för att storhandla på Willys. Vi har noll hemma.

Hoppas ni haft en lika bra helg som jag! Tack mamma och lillebror för en toppen helg!


Shoppingen bestod av två linnen, svarta jeans och ett par vita tygskor. Meganöjd!

Kärlek.

Dish.

Publicerad 2010-05-06 15:27:47 i Allmänt,

HERREGUUUUUD!

Jag tror inte ni fattar hur jäkla mycket disk vi hade hemma idag?! I flera dagar har både jag och H ignorerat det och såfort någon av oss försökt att ta tag i skiten så har något annat kul kommit ivägen.
Nu tog jag äntligen tag i det och det tog mig 45 minuter! Gosh. Jag hatar att diska!

Men nu är det dags att bege sig till jobb nummer två för idag.

Vill bara passa på och säga grattis till mamma och pappa som idag firar 21 år som gifta. Gamla som gatan börjar dom bli. hihi.

Puss på er.

HAHA!.

Publicerad 2010-05-05 15:07:17 i Allmänt,

Jag bjuder på denna. Slingor it is..



HAHA! dont you dare tell me I dont look good!!

DumtMenHärligt.

Publicerad 2010-05-04 23:40:42 i Allmänt,

Som man bäddar får man ligga. La mig en timme i soffan och somnade innan gymmet. Vaknade vid fyra när baby kom hem. Resultatet blev att jag nu är superpigg. Grr. Dumt men ack så skönt.

Dessutom kan jag nu informera er om att jag fått paketet jag längtat efter! Hade kolli nummret så jag chansade och gick dit med det utan avi. Det var nemas problemas. Så nu är vi stolta ägare av en... dundundun...

Abtronic! (Ni vet väl vad det är..?)


Ont som fan gör det om man sätter den för tajt eller på för hög hastighet. Men känns rätt gött om man ställer in den som man behagar! Jag återkommer om det ger något resultat. Nu får man ju tänka på att jag både tränar gym, aerobic och äter lite mindre så allt som sker med kroppen är ju inte maskinens förtjänst. Men förhoppningvis ska ni få se före och efter bilder på fläsket så ni kan avgöra om det är någon skillnad haha.

Ska återgå till tvn nu. Eller Tradera.. haha. Shoppa på natten är roligast!



Kärlek

NotGonnaStop.

Publicerad 2010-05-04 14:28:38 i Allmänt,

Hej på er!

Idag vaknade både jag och sötnöten av att vi hostade som två puckon. Jag lyckades somna om och vaknade som en zombi. Näsan var täppt, ont i halsen och trött som satan! Kom i alla fall iväg till jobbet tack vare guds bästa uppfinning, nässpray.

Kom ganska nyss hem och sitter och funderar på om jag ska träna som jag hade planerat. Dumt att träna när man är galet förkyld men annars har jag inget att göra förrän flera timmar ju! Jag tror minnsann i alla fall att jag ska ner och ta ett lugnt pass. Alltid bättre än att inte göra något alls.

Hallå.. en fråga. Kan man hämta ut ett paket utan ett avi? Verkar inte som om jag kommer få något fast att mitt paket som jag längtat efter as länge ligger på preem och väntar! Gaaah!!!

EuropeAndNordic.

Publicerad 2010-05-03 07:45:09 i Allmänt,

Hej på er alla!

Klockan är typ as tidigt och jag är uppe. Ja, faktum är att jag har varit vaken i en timme också. När Babys klocka ringde så vaknade jag med en näsa så täppt att jag nästa fick panik. Måste måste gå till apoteket idag!
Men just nu sitter jag och letar resor till Rom. Roligare att lägga pengar på resor än på förklnings-stuff ju!

Igår tog jag mig i kragen också och köpte ett träningskort på Nordic club. Eftersom vi är lägenheten över dom så är det ju nästan som att ha ett gym i källarn men aldrig använda det. Så nu jävlar! Och användas kommer det göra för huua mig va dyrt det var! Men det är det nog värt..

Därför tänkte jag faktiskt ta mig ett gympass senare idag mellan mina två jobb. Blir dessutom ett pass med Sannan på Onsdagen och kanske ett aerobicpass på torsdag eller nått. Vi får se.. Nicole-the-optimist!

Oj, Nu ringde äggklockan! Mina ägg är klara!

Kärlek.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela