nicoleyounan

Last day of october.

Publicerad 2011-10-31 15:04:53 i Allmänt,

Hej fina ni.
Herregud. Idag är det sista dagen i oktober. Vart tog denna månaden vägen? Det har i alla fall varit en toppen månad. Födelsedag, Paris och en massa mys. Nu väntar vintern. Bu.

Ikväll kommer min fina mamma hit och fikar lite. Annars tänkte jag inte göra mycket alls idag. Hade tänkt träna men har fått ont i knät och svanskotan? Får se. Hoppas ni får en bra dag i alla fall. Nu ska jag och Bailey snart gå ut och gå.

Kärlek.

Leafs.

Publicerad 2011-10-30 19:21:41 i Allmänt,

Efter en toklyckad kväll igår befäst jag komma it och få frisk luft idag. Såhär vacker syn hade jag och Bailey på vår runda idag. Underbart vackra gula löv trillade ner på oss. Ganska mysigt faktiskt.

La tour.

Publicerad 2011-10-29 17:34:03 i Allmänt,

När vi var i Paris så köpte jag ju ett litet Eiffeltorn. Det passade perfekt här hemma hos oss. Så mysigt att ha små saker hemma som påminner en om härliga stunder. Visst passar det utmärkt vid vårt fina fat med ljus. Det myser jag till samtidigt som jag målar naglarna svarta inför ikväll.

Kärlek

Helgfin.

Publicerad 2011-10-29 13:53:04 i Allmänt,

Hej vänner!
Filmen igår var bra! Hampus tyckte den va sådär men jag tycker absolut att man ska se den!

Idag myser vi runt här hemma. Har varit iväg en snabbis och handlat en hatt bara. Ska vara häxa på halloween-partyt ikväll! Hittade en as bra! Dessutom kunde jag inte låta bli när jag hittade denna lilla scarves till bailey. Så fin han blev!!! Visst? Min lille.

27 Oktober.

Publicerad 2011-10-27 15:09:11 i Allmänt,

Hej hallå!

Jag har redan jobbat mina fyra timmar denna dagen. Har hunnit vara ute med Bailey också och ska snart sätta igång med lite städning här hemma. Svårt att slita sig från soffan bara eftersom Bailey ligger och gossar i mitt knä.

Idag ska jag ÄNTLIGEN få träffa mina fina flickor Angelica och Linda! Jag har inte träffat dom på väldigt länge. Vi är alla så himla upptagna hela tiden och jobbar väldigt olika tider. Det var sjukt svårt att hitta en tid som vi alla kunde på. Men idag klockan 5 så hinner vi ta en fika i alla fall. Ska bli mys.



Idag och ikväll ska jag verkligen försöka njuta av att ha hela helgen framför mig. Imorgon ska jag och älsklingen gå på bio och på Lördag är det Halloween-party! Vad tusan ska man vaa?! Tips!?

Cute.

Publicerad 2011-10-25 09:16:47 i Allmänt,

Då våran bil är inne på service har vi fått en hyrbil. Visst är den söt?? Haha.

Answar.

Publicerad 2011-10-24 22:08:58 i Allmänt,

Tänkte passa på att svara på en fråga jag fått:

lotta om Check in.:

låter underbart med paris :) vad hette hotellet ni bodde på? var det fint och fräscht? är också lite sugen på en weekend till paris nämligen :)



Svar: Paris är en mysig stad som jag absolut tycker att man ska se. Tyvärr hade jag nog lite fel bild av Paris. Jag trodde att allt var super romantiskt och fint. Visst är allt antikt och vackert men det är också ganska smutsig och bullrig stad. Fransmännen är väldigt stressade så vill man åka bort och slappna av så är det helt fel! Vi hade fullt upp hela dagarna med att se allt och gick över 2 mil varje dag. MEN man ska absolut se det. Eiffeltornet är riktigt mäktigt och jag skrek faktiskt lite när jag såg det. Maten var ingen höjdare så det blev mest pasta och pizza för oss. Shoppingen är väldigt dyr om man inte verkligen hittar de rätta ställarna, och när man väl gör det så kryllar det av folk.


La tour Eiffel

Vi bodde på hotell Eurostar Panorama hotell. Ett jättefint hotell med kanon läge! Rummen och lobbyn var super moderna och rena. Eftersom läget var toppen så tog dom 1600 kronor per natt för ett pyttelitet rum. (Fick typ plats en säng, enbart) Men jag tyckte ändå att det var värt det eftersom vi hade gång avstånd till typ allt. Vi åkte endast metron en gång till Eiffeltornet (Som låg ca 7 kilometer bort) Så det kan jag varmt rekommendera.


Målning över vår säng på Hotell Eurostar

Kort och gott. Åk absolut och se Paris! Men ha realistiska förväntningar. Det är trots allt en storstad.

Hoppas det var svar nog. Så kul när ni ställer frågor!! Mer sånt.

Kärlek.

Paris- Bilder

Publicerad 2011-10-24 21:54:33 i Allmänt,

Vi är hemma! Har spenderat kvällen med fina vänner och min underbara vovve som jag saknat ihjäl!! Jag har tjatat om vår resa och mina vänner har ätit toast. En mysig kväll helt enkelt. Tänkte passa på att visa lite bilder för er från vår resa.


Vi utanför Notré Dame

Eiffeltornet!!

Triumfbågen.

Öl-drickade i stekande sol.

Hampus leker turist

Floden som sträcker sig igenom Paris

Hålla i handen ♥

Vi har verkligen haft en underbar helg. Strosat runt, hållt handen och lekt turister. I Söndags (igår) hade vi 23 grader och strålande sol! Det var otroligt skönt och varmt väder. De andra två dagrna var det ganska kallt men fint och friskt ändå. Vill tacka min älskling för en perfekt helg. ♥

Tryied.

Publicerad 2011-10-24 07:29:46 i Allmänt,

Har försökt att ladda upp några inlägg till er men tyvärr har det inte gått. Hoppas detta syns. Vi ska snart bege oss till bussen för att åka till flygplatsen. Våran härliga weekend är över för denna gången. Den har varit underbar och perfekt men vi längtar båda hem till vovven och vår säng! Så snart ses vi på svensk mark igen!
Kärlek.

Notré dame.

Publicerad 2011-10-22 18:45:14 i Allmänt,

Idag har vi gått. Och gått. Herregud vad vi har gått. Men oj va mysigt vi har haft det. Vi har sett många av de stora varuhusen och shoppat lite. Vi har varit vid Louvre museet där Mona lisa hänger. Men häftigast idag har varit Notré dame. Så fint! Förutom att strosa runt så har vi ätit gott och läst karta. Min man är grym på att hitta här. Inte gått fel en enda gång.

Imorgon är det dags för det största tänkte vi. Eiffeltornet! Trots att vi idag har sett det på avstånd så vill vi ju dit. Jag ska hinna köpa ett litet torn i järn också. Vill ha det hemma i vardagsrummet.

Men nu blir det lite vila på hotellet sen ut för middag och ett glas vin.

Hej på er!

(dålig bild tagen på kameran. Vi utanför Notré dame.)

Check in.

Publicerad 2011-10-21 14:57:29 i Allmänt,

Nu är vi framme och incheckade i vårt lilla men fina hotellrum. Vi har wifi så en del inlägg ska jag nog kunna ge er! So far so good. Snart ska vi ut och se Paris tänkte vi!

På väg.

Publicerad 2011-10-21 06:40:01 i Allmänt,

På väg till Paris! Har ca en halvtimme kvar till city airport. Har varit uppe sedan halv fem och är dötrött. Men det är så värt det. För i eftermiddag är vi i Frankrike och äter baguetter.
Ha det fint hörrni.
Kärlek.

Not long to go.

Publicerad 2011-10-19 15:28:34 i Allmänt,

Hej fina ni.
Idag jobbade jag min näst sista dag innan lite semester. Har kvällspass ikväll och ett dagspass kvar imon. Sen blir det hem och packa. Tänkte att jag skulle hinna bada och klippa vovven också. Vi ska lämna honom hos min mamma under helgen då vi är borta. Kommer kännas konstigt att vara hundfri i fyra dagar. Kommer sakna honom så! Men det ska nog bli bra. Har ni några tips på vad man ska se och göra i Paris så tar jag gärna emot dom. Tveka inte.

Ha en trevlig kväll!
Kärlek.

Boom.

Publicerad 2011-10-17 10:01:47 i Allmänt,

Idag vaknade jag och bailey klockan sju. Det var nämligen då som byggarna tyckte att dom skulle sätta igång med renoveringen av vår uteplats. Dom river som tusan och nästan allt är borta. Dom har värsta maskinerna och gräver med. Trots att jag brukar bli sur när det väsnas så tycker jag ändå att det är okej denna gången eftersom jag vet hur fint det kommer att bli sen. Bailey satt och skällde lite i början men tröttnade ganska snabbt så nu ligger han och sover så gott igen. Det här var synen jag hade när jag åt frukost idag. Vacker?

Söndag.

Publicerad 2011-10-16 17:05:59 i Allmänt,

Hej mina vänner.
Idag är det slappardag här hemma. Vi har varit ute och lekt, hängt i soffan och ätit god mat jag och bailey. Mannen min har varit borta hela helgen så vi har fått underhålla oss själva. Har gått så bra så. Ikväll blir det tjej-träff hemma hos Elli. Så mysigt. Bra dag helt enkelt.

Tips!

Publicerad 2011-10-15 11:01:05 i Allmänt,

Flickor. Här kommer två produkter som jag MÅSTE tipsa om! Jag kan inte leva utan dom nu när jag jag väl hittat dom!

Längtar!

Publicerad 2011-10-14 20:39:38 i Allmänt,

Åh, snart är vi där! Enligt prognosen så ska det vara bra väder för shopping. Sounds good!! Exakt en vecka kvar sen sitter vi och äter baguetter och har basker på huvudet!

Myser.

Publicerad 2011-10-14 20:29:51 i Allmänt,

Vi är hos Hampus föräldrar och har fredagsmys. Har precis ätit en god middag och kollar på idol just nu. Skönt med en slapp-fredag för imon är det upp tidigt och gå på torget med mamma som gäller. Så mysigt. Veckans höjdpunkt! Hoppas ni har en mysig dag ni också. Kärlek.

Smaklig måltid.

Publicerad 2011-10-07 11:24:47 i Allmänt,

För en och en halv månad sen började en flicka på jobbet som har varit en räddning för mig! Hon är en gammal god vän till mig och nu min partner in crime!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela