nicoleyounan

Our new bedroom.

Publicerad 2010-12-30 22:45:17 i Allmänt,

Heej hallå.

Precis hemkommen från en supermysig fika med de finaste flickorna i stan. Alltid mysigt att träffa dom. Tyvärr ses vi på tok för sällan nu för tiden, pga av alla skolor och jobb. Efter fikan hängde dom med mig hem och kikade på vårt nya sovrum. Jag tänkte att ni också skulle få ta en liten titt. Före bilderna är iofs vääldigt hemska för jag kom på att ta bilder när vi redan börjat stöka ner. Men ni får ta det som det är, haha.

FÖRE:




EFTER:







Tadaa! Den fina stegen ( som ni skymtar på sista bilden) byggde Hampus åt mig och hyllan på väggen är ett mästerverk han gjorde som liten. Innan var hyllan blå (!!)nya  men målades om till vitt. En fårfäll och nya ramar köptes. Foton i ramarna kommer. Dessutom nya kuddar och blommor. Sist men absolut inte minst. Ny färg på väggarna. Den hemska gula är borta och behöver jag säga att jag är överlycklig över detta?

Nu blir det snart sängen för oss här hemma. Ska jobba imon på dagen så jag behöver lite sömn. Ha nu en fin afton imon alla och gott nytt år på er!!

Kärlek.

Förfest som blev party!

Publicerad 2010-12-28 22:32:34 i Allmänt,

Heej på er.

Heerregud. Har suttit och laddat upp bilder från kameran till datorn. Märks att det himla skitviruset jag fått äter upp datorn. Går i slooowmotion!! Nu är det klart i alla fall och jag tänkte bjuda på pics från juldagen. Jag och mina fina, underbara arbetskamrater hade tänkt att förfesta hos mig och sedan gå ut. Vi hade så förbannat trevligt så vi stannade hemma hos mig hela kvällen. Sjutton va goa dom är flickorna! Tack för att ni förgyller mina arbetsdagar!
Vissa bilder borde egentligen inte publiceras men här bjuder vi på oss själva och har glimten i ögat! Enjoy!!







Så fint. Så fint.




Bummer.

Publicerad 2010-12-23 18:41:36 i Allmänt,

Hej alla fina.

Idag är det dagen innan julafton och jag har spenderat hela dagen i soffan och sängen. Igår kväll började jag känna mig väldigt hängig och illamående. Flera gånger trodde jag att jag skulle behöva spy. Jag slapp i alla fall det men vaknade upp svettig och med en dundrandes huvudvärk imorse istället. Kändes så himla dumt att inte gå och jobba sista dagen innan ledigheten men jag kunde knappt komma upp ur sängen. Jag har mått illa hela dagen och har ont i magen. Huvudvärken är kvar och jag är lite yr. Förstår inte riktigt vad det är för fel på mig?.. Får i alla fall hoppas att jag mår bättre imorgon, för då är det ju faktiskt julafton!

Jag tänkte passa på att visa er vår hög av klappar vi har fått i år. Imon får vi äääntligen slita upp alla!!



Ursäkta att det är en ful kossa på bilden. Men Hampus vägrar göra sig av med den. Haha.

Hoppas ni får en god jul nu och äter mycket gott! I will!

Kärlek.

Sickness.

Publicerad 2010-12-19 09:31:20 i Allmänt,

Hejhej.

Idag är det en sjuukt trött nicole som sitter här. Igår efter vi kom hem från julbordet hos min morfar så klagade Hampus på magont. Äsh, tänkte jag, du behöver väl bara lätta på trycket efter all mat, haha.

Tre timmar senare låg han och hulkade över toaletten. Hela natten har varit ett enda långt race till toan för honom. Jag har sovit ungefär noll och ögonen sticks så trött är jag! Och jag som snart ska iväg till jobbet. Buu. Men det är inte så synd om mig.. det är betydligt mer synd om lilla älsklingen.

Jag har aldrig varit magsjuk så jag vet inte riktigt hur det känns. Men jag antar att det är det eftersom han klagade på magont igår och ingen av oss andra som åt av julbordet mår dåligt idag? Antingen det, eller så har han ätit något innan på dagen som varit dåligt. Känns bra att jag inte hade någon rast på jobbet igår och därför inte åt av hans pastasallad han hade gjort till oss. Om det nu var den. Jag vet som sagt inte riktigt.

Hur som helst. Hoppas ni får en trevlig 4.e advent! Det snöar ju ute så nu börjar julkänslan börjar så smått krypa på mig. Hoppas bara jag lyckas hålla mig frisk! Vill INTE spendera julen i sängen och kräkas. UUhh..

Kärlek på er.

Bonk Pang Dong.

Publicerad 2010-12-18 22:19:12 i Allmänt,

Hejhalloj!

Nyss hemkommen från julbord hos morfar. Satt fint med mat i magen efter att både ha hunnit jobba och shoppa innan idag. Myys att få träffa hela familjen lite och hinna prata med dom.

När vi kom hem satte sig Hampus direkt ner och lekte med sin nya leksak, juste.. glömde jag nämna att han idag, blev stolt ägare till en Ipad? Lyckan är total. Nu när han sitter i soffan och leker med den sitter jag mest och stör mig. Grannen spelar sjukt hög musik, gymmet (som ligger precis under oss) har borrat och bonkat hela dagen och dessutom fick vi idag veta att våran hyra ska höjas. Buu. Med hur mycket får vi se. Kanske dags att flytta ut till landet snart och få lite lugn och ro. Herregud. Jag börjar bli gammal, haha.

Nee mina vänner. Tänker mysa i soffan nu en stund innan det är dags för sängen och sen jobba hela dagen imon.

Kärlek på er.

One more day off.

Publicerad 2010-12-16 13:16:17 i Allmänt,

Hej på er.

Är ledig idag också så jag passar på att slå in Hampus klappar när han är på jobbet. Nu är jag nästan helt klar med alla klappar! Så skönt. Förutom det så myser jag runt och plockar lite. Tänker inte lämna hemmet på hela dagen. Hade tänkt träna men herregud vilken svacka jag har kommit in i. Nu är det en hel vecka sedan jag tränade och då tvingade jag mig själv. Tycker inte det är kul just nu. Hoppas att motivationen kommer tillbaka.

Igår var jag ju på middag med jobbet och det var verkligen jättemysigt. God mat och härligt sällskap. Måste ta och bjuda hem er flickor någon dag så vi kan prata mera! Det behöver vi!

Neehe. Ska bege mig bort mot diskmaskinen och plocka ur den. Dags att göra lite nytta idag!

Kärlek.

My Day.

Publicerad 2010-12-15 12:31:35 i Allmänt,

ÅÅhh.

Idag är jag leedig! Tänkte strax lyfta min rumpa och bege mig ner till stan och köpa julklapp till älskling. Tror nog att jag har kommit på några saker nu. Japp, så får det bli!

Annars då?.. Jo, ikväll ska jag ut på middag med jobbet. Ska bli mysigt. Hoppas ni får en fin dag! Det ska jag ha i alla fall!

Kärlek.

Klappar.

Publicerad 2010-12-14 15:45:14 i Allmänt,

Heejhallå.

Kom precis hem från en mysig fika med Sannan. Det är så mysigt att träffa henne och bara snacka en massa skit! Vi kan verkligen prata i evigheter!

Sitter just nu och väntar på att mannen min ska komma hem så vi kan åka och köpa lite klappar. Behöver julpapper och etiketter (stavning?) och sånt med ju. Kan knappt förstå att det är 10 dagar kvar till julafton. Jag har verkligen noll julkänsla, men det kommer kanske..? Sen måste jag ju komma på vad sjutton jag ska ge till Hampus. Står helt still i huvudet. Skitsvårt ju!! Vad ska ni ge alla män ni känner?

Hoppas ni har en bra kväll i alla fall!

Kärlek.

I dont need air, I need the sunlight.

Publicerad 2010-12-09 21:46:37 i Allmänt,

Heej!!

Idag är det Torsdag och jag och älskling har lyxat till det med hamburgetallrik och godis. Mmm.. Så gott! Ligger i matkoma just nu och kan knappt röra mig! Välbehövligt efter att ha jobbat 9,5 timmar idag!

Nu kan jag också avslöja att förra inlägget självklart handlade om en resa. EmmaFemma hade rätt. Jag och mami (och antagligen min bror) har starka palner på att åka till Kanarieöarna. Jag är i stort behov av solen och mamma likaså. Om någon av er undrar varför inte min pappa ska med så kan jag passa på att berätta för alla som inte vet att min mamma och pappa precis har skiljt sig. Känns lite lustigt men det är sånt som händer i livet. Jag och pappa får väl helt enkelt ta och sticka iväg nånstans nästa år! Right papi??

Nu ska jag krypa ner i sängen och ladda för ännu en arbetsdag imon.
Hoppas ni myser mycket nu i vintermörkret! Det gör vi!!

Kärlek.

Lycka.

Publicerad 2010-12-08 21:30:08 i Allmänt,




Hade precis ett samtal med min kära mamma. Jag älskar henne. Lyyyycklig är vad jag är just nu. Någon som kan gissa vad det handlar om? hihi.


Coconut.

Publicerad 2010-12-08 21:09:18 i Allmänt,

Hallåhallå!

Har jobbat hela dagen och nyss lagat matlåda inför morgondagen. Jag jobbar heldag imon (9-18) så jag passar på att njuta av en lugn kväll här hemma. Har gjort en hel kanna te till mig själv sitter och snuttar på det. Kokkos-te är så gott ju! Bästa!


(Haha, kolla överläppen! Den nii!)

Förutom det så sitter jag och kikar på runt lite på nätet om vad man kan göra på nyår. Jag och älsklingen har absolut noll planer. Kan händaatt det bara blir en mysig hemmakväll faktiskt med några vänner. Jag jobbar nämligen på nyårsafton och känner att jag inte orkar stressa med att fixa något stort. Middag, vin och vänner får nog duga. Så om det finns några vänner till oss där ute som vill umgås med oss på nyårsafton så hojta till!

Jaja, Hoppas ni har en fin kväll i alla fall. 

Pusshej!

Travel.

Publicerad 2010-12-07 22:03:34 i Allmänt,

Hej alla!

Mamma och lillebror va här ganska nyss. Himlans va mysigt det är att få sällskap av dom. Älsklingen kom hem för en stund sen också så nu är det bara jag och han. Jag kollar dock på Jersey shore och då hamnar vi i olika rum för han vägrar tt se på det, haha.

Samtidigt sitter och jag söker lite på resor på nätet. Drömmer mig bort till varmare länder och funderar på om ja och Hampus ska bege oss nånstans snart. Jag döör av kylan och är verkligen inte gjord för det här! Jag behöver sol och värme! Jag behöver.. energi! Ibland får jag lite ångest över att bo i kalla och gråa Sverige när man kan ha det underbart i ett varmare land. Det bästa jag någonsing gjort i hela mitt liv är att åka iväg på en tre månaders lång resa med mina två bästa vänner. Någon som vill u och resa med mig igen?? En vecka på Kanaieröarna funkar utmärkt! Hojta till bara haha!

Nee nu ska vi inte deppa.
Kärlek.

Leedig.

Publicerad 2010-12-07 16:07:05 i Allmänt,

Hejhej!

Har precis varit och tränat efter att ha sovit bort halva dagen. Skönt att röra på sig lite faktiskt. Är helt slut nu. Tänkte ställa mig och laga mat snart så mannen och jag har matlåda tills imon. Men vad ska man orka göra..? Hmm.

Ikväll kommer min fina mami och lillebror hit. Vi tänkte äta lite mackor och bara mysa. Som ni märker så händer det inte jättemycket när jag är ledig. Vill vekligen passa på att göra inget alls. Jag gör ju alltid så himla mycket annars känns det som.



Oh, Simpssons är på tv. Tjiing!

Andra advent.

Publicerad 2010-12-05 17:22:46 i Allmänt,

Hej på er!

Precis slängt i min några mackor här hemma. Har jobbat hela dagen och det har varit DÖTT!

Imorse gick jag och älskling och mötte upp hans bror och hans flickvän på Scandic hotel. Där började vi morgonen med att äta en brakfrukost. Dom hade verkligen allt! Fil, mackor, juice, ägg, frukt.. you name it. Himlans gott vare och mysigt att hinna umgås lite med folk innan man åker iväg till jobbet.

Nu sitter jag och hemma och väntar på mannen så vi kan åka och handla. Det behövs veeerkligen. Har noll hemma. En kollega på jobbet tipsade om en maträtt som heter kyckling africana. Så saker till det ska också inhandlas. Lät supergott ju!

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har. Jag har ju tom hunnit med julmys hemma hos min mamma och bror. Så nu är lussekatterna bakade också. Ska nog mumsa lite på dom sen bara för att få "andra advents- känslan".

Hej då!

Irriterad.

Publicerad 2010-12-03 09:46:42 i Allmänt,

Hej på er.

Idag vaknade jag av att gymmet nedanför oss borrade igen. Jag är så sjukt trött på dom! Vad är det för jävla värdelös snickare som behöver borra varje jävla dag i tre månader för att bli klar med ett rum??!!

Kommer ni ihåg den natten då dom borrade till klockan fyra och vi ringde polisen på dom? Idag skickade jag iväg ett väldigt arg mejl och skrev att dom suger haha. Jag tycker det är så sjukt respektlöst att börja borra för glatta livet klockan åtta. Dom kan väl i alla fall vänta till tio när det är hyresrätter över. Jag måste i alla fall gå och köpa öronproppar idag.

Tänkte hoppa in i duschen snart och fixa mig inför jobbet idag. Jobbar 12 till 18.
Hoppas ni har en bra dag och är mindre irriterade än jag.

Kärlek.

Favvisar.

Publicerad 2010-12-02 18:08:16 i Allmänt,

Mina absoluta favoriter från Ullared. Två pojk-krukor med varsin växt i huvudknoppen. Så sjukt fina.



Den andra saken jag är väldigt nöjd med är en liten "påminnelse-hållare" Den hänger just nu i hallen och när jag behöver påminna honom om att han ska ta ut soporna eller plocka ur diskmaskinen så sätter jag bara en liten lapp där. Smart och fin!



Nu fick ni se lite av den jag köpte med mig hem och som jag tycker mest om! Kärlek.

Polis Polis.

Publicerad 2010-12-01 21:38:41 i Allmänt,

Hej på er!

Idag började dagen som vanligt. Nicole tog bussen till jobbet som vanligt. När jag hoppar av vid hållplatsen i Huskvarna, som vanligt, så möts jag av sex polisbilar som står utanför jobbet. (För er som inte vet det, så jobbar jag på Lindex i Huskvarna). Det är inte vanligt. Får lite panik och tänker att något har hänt inne på jobbet!

När jag ska gå in i vår personalingång så möts jag av en manlig polis som säger åt mig att stanna ute. Ner kommer typ 15 poliser med en man som skriker "Jag har inte tagit något, jag vill inte!" Poliserna brottar ner honom och för in honom i polisbilen. Gaanska skakis när jag kom in till jobbet och skulle återberätta för mina fina kollegor.
Nu kan man tydligen läsa om detta på jnytt. För er som vill läsa mer om denna händelse, så kan ni göra det HÄR

Lite läskigt minnsann. Det är det mest händelserika som hänt idag faktiskt. Annars har jag jobbat, lagat mat och duschat. Men det är inte lika kul att läsa om, haha.

Kan passa på och säga också att vi hade en väldigt bra dag i Ullared! Kom hem med en hel del och ska visa er mina favvisar så fort jag får tid. Men nu ska jag krypa ner i sängen!

Kärlek.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela