nicoleyounan

Short shorts.

Publicerad 2011-04-29 17:15:42 i Allmänt,

För ett tag sedan köpte jag ett par byxor som var för stora i benen för mig (testade inte). Nu när det blev så varmt i helgen så slog det mig att man kan ju faktiskt trolla om dom till shorts. Blev faktiskt himla bra! Eller vad tycker ni?




Hejråå!

The last two days.

Publicerad 2011-04-29 15:11:27 i Allmänt,

Hej fina läsare.

Freeeedag idag! Så underbart. Tyvärr gick solen precis bakom moln men äsh, inte hela världen.

Har precis kommit hem efter en fullspäckad dag på jobbet. De enda planerna jag har idag är att gå ner en sväng till gymmet och träna. Får nog kolla lite med hjärtat mitt om han har tänkt att vi ska ha fredagsmys eller nått. Känner för att bara mysa hela helgen. Ålderstecken? Haha.

Kan ju passa på att berätta för er om min gårdag också. Efter jobbet så blev det en runda runt rocksjön med fina Sannan. Har ni gått där? Herregud så mysigt det var! Efter det spenderade jag kvällen med Angelica och Linda. Så himla bra dag. Men ikväll får det nog bli en kväll med pojkvännen.


Du är mitt allt.

Hoppas ni får en fin kväll.

Kärlek!

Favorite Place.

Publicerad 2011-04-26 15:13:02 i Allmänt,

Hej på er!

Jag har försökt att blogga lite smått med iphonen som ni märkt men nu ska jag försöka skärpa mig så ni får "riktiga" inlägg.

Just nu sitter jag och bloggar ute på vår veranda. Jag har inprincip bott här ute under påskhelgen när det vart så fint väder. Så himla mysigt!




(Bjuder på lite bilder på verandan. Hope you like)

Idag är planerna små. Vi ska åka till sortergården och slänga virke som blev över när vi byggde. Sen blir det ett träningspass och sist men inte minst kommer min fina mamma hit. En helt okej dag.

Ut och njut av solen ni också nu!

Kärlek.

Live.

Publicerad 2011-04-17 22:10:27 i Allmänt,

Hej hallå.

Sitter och tittar på Big Brother live och har proppat i oss en maaaassa tacos. Jag är så himla mätt!

Egentligen tänkte jag mest säga god natt till er. Vi sitter ska bara se klart BB och sen blir det sängen för vår del.

Hoppas ni har haft en bra helg! Det har jag. Hunnit med att träffa släkt, vänner och varit i Stockholm på fölovningsfest. Himla bra.

Kärlek!

Curry.

Publicerad 2011-04-14 20:58:37 i Allmänt,

Hej fina ni.

Jag har precis landat i soffan efter ett underbart härligt pass på gymmet. Herregud vad jag gick all in idag. En och en halv timme kondis blev det idag.

När jag kom hem så var det duschen och laga mat som gällde. Ikväll blev det Kyckling Curry. Himla gott faktiskt.(Vilket är konstigt för jag gillar egentligen inte curry, haha)

Nu har jag slängt i mig maten och precis spray-tanat mig lite. I helgen ska jag och familjen upp till sthlm och gå på fest. Farbror min har förlovat sig och det ska tydligen firas. Då är det väl lite fresh att vara brun? haha.

Och hörrni. Imon jobbar jag 10-01 så vi lär inte höras mycket alls. Synd att man inte kan ta ledigt en dag..



Så ha nu en fin fredag!

Kärlek.


( Beeella, Jag saknar dig också!!! Kom heem nu!)

BB

Publicerad 2011-04-13 22:32:38 i Allmänt,

Hej bloggen.

Sitter och tittar på Big Brither och tänkte passa på att uppdatera er nu när det ändå är reklam.

Efter jobbet åkte jag och Emse och köpte sushi. Vi tog med oss det hem och har suttit hela kvällen och tjatat skit. Mys. Egentligen var tanken att vi skulle gå ut och gå men vädret har varit så himla dåligt idag så vi bestämde för att äta istället, hihi.

Imorgon är det däremot träning som gäller igen. Förkylningen börjar ÄNTLIGEN släppa och jag har börjat lite smått i gymmet igen. Imon försöker jag mig på ett "vanligt" pass igen. Dessutom har jag Emma lite planer på att testa på Zumba. Herregud, hur ska det gå? Men det får bli en annan dag, inte imon.

Tillbaka till biggan nu.

Kärlek.

New.

Publicerad 2011-04-12 21:26:54 i Allmänt,

Senaste shoppingen. Har jag sagt att jag är kär i min bikini? Det är den som är motivationen för att få sommarkroppen iår.





Dessutom fick en puderfärgad kjol, en härlig strandklänning och en utsöt mimmi pigg-tröja bli mina.

Gillar ni?

Landing.

Publicerad 2011-04-12 20:54:41 i Allmänt,

Hej på er finisar.

Min mamma har precis varit här och druckit te. Så mysigt att ha henne här och varva ner lite.

Jag har haft full rulle precis hela dagen. Jättemycket att göra på jobbet, skynda till gymmet och köra en timme och sen åka med älsklingen och titta på bil. Det är kul med fullt upp, men oj va skönt att landa i soffan nu. Hampus är och tränar så jag ska gotta mig helt själv i soffan och titta på strunt. 



Kärlek.

Outside.

Publicerad 2011-04-11 18:17:40 i Allmänt,

Heej bloggen!

Så himla fint väder ute idag ju! Passade på att rensa rabatten här hemma hos oss. Tänkte ta tag i den nu snart. Köpa nya utemöbler, plantera lite fina blommor och kanske nån mysig lyckta att ha tänd på kvällen. Måste köpa en ny grill också då våran är lite för liten.

Vi har verkligen tur som har en sån underbar utegård precis utanför altandörren.



Hoppas ni får en bra dag och mysig kväll. Det ska vi se till att ha.

Kärlek.

Not Goodbye, Just til next time.

Publicerad 2011-04-07 20:17:00 i Allmänt,

Hej Hallå.

Det är lite hurryhurry här nu vaa. Jag, Hampus och familjen ska träffas upp och äta. Så mysigt! Blir en restaurang nere i stan så vi ska snart bege oss. Det är nämligen så att min lilla lillebror ska åka iväg till Miami i en månad på språkresa. Så sjukt, men så är det i alla fall. Därför ska vi ha en liten avskedsmiddag hela gänget nu.

Dessutom kommer jag i helgen åka upp till Göteborg och vinka av honom. Han vinkade av mig när jag åkte iväg på min långa resa så självklart gör jag det samma för honom.

Men ni hinner faktiskt få en puss innan jag försvinner.




Har på mig min favvotisha med skor på såklart. Festar till en vardaglig outfit med kavaj.

Ha en fin kväll!

Pöss!

Making me cry.

Publicerad 2011-04-05 15:55:58 i Allmänt,

Hej.

Här sitter jag och lipar. Inte för att jag egentligen är ledsen utan för att förkylningen nu är i stadiet då ögonen rinner precis hela tiden. Jag kände mig så dum som satt på bussen från jobbet och torkade tårar. Haha.

Så som ni förstår så blir det soffhäng idag också. Mamma kommer förbi en sväng och dricker te med mig. Annars händer inget alls. Ett bad också kanske.

Jag har dessutom smittat min fina sambo lite nu också så jag får i alla fall sällskap här i soffan sen.


Jag lyckades fånga en dramatisk tår på bild. Haha.

Kärlek.

Gotta try it.

Publicerad 2011-04-04 19:33:14 i Allmänt,

Jag blir så trött på denna envisa förkylning. Jag sökte runt lite på nätet och de flesta rekommenderar vitlök. Jag hittade en kur som tydligen skulle vara superbra. Hackad vitlök, apelsinjuice, vatten och honung. Det smakade faktiskt inte så illa som jag trodde men det var lite svårt att få ner vitlöksbitarna. Ska göra den en gång till sen och dessutom slänga i en massa vitlök i maten som jag ska göra sen.

Jag får verkligen panik när det kliar i näsan och halsen. Att ha feber och hängigt huvud kan jag ta, men när det börjar kittlas. Nej. Inte okej.



Se till att klä på er vänner! Förkylningar är hemska.

Kärlek.

Ill.

Publicerad 2011-04-04 15:43:33 i Allmänt,

Hej mina vänner.

Ush. Jag mår inge bra. Tog mig igenom arbetsdagen dock men så fort jag kom hem så landade jag i soffan. Jag är galet förkyld och nu har halsen gett upp helt typ. Känner hur huvudet dunkar och jag har lite ont i öronen också. En riktigt kraftig förkylning med andra ord. Jag kommer spendera hela dagen och kväll i soffan faktiskt. Fick avboka mina planer som jag hade med vänner. Känns inte kul alls.

Hoppas i alla fall att jag mår bättre imon. Jag kan liksom inte vara borta från jobbet!

Ha en fin dag ni som är friska.

kärlek.

Tatuering?.

Publicerad 2011-04-03 14:01:55 i Allmänt,

Jag och två vänner funderar starkt på att göra varsin ny tatuering i Maj. Jag blev helt såld på denna bilden. Så snyggt.



Den som är på armen som hon håller uppe är sjuukt snygg. Mmm. I like.

Kärlek.

Söndag.

Publicerad 2011-04-03 12:10:16 i Allmänt,

God morgon!

Eller det kanske är eftermiddag nu? Hur som helst så har jag precis ätit fukost. Vi har ingenting hemma att mummsa på så idag blir det storhandling. Men den här hemska förkylningen har tyvärr bara blivit värre. Huvudet är tungt och det kittlas något hemskt i halsen och näsan. Ushamig. Jag som hade tänkt att kanske bjuda hit familjen på middag eller nått. Jaja.

Så dagen kommer bestå av att ligga i soffan och tycka synd om mig själv. (förutom handlingen då) Om någon har något tips på vad man kan göra när man är krasslig så säg till.

Hoppas ni får en underbar Söndag.

Kärlek.

This weekend.

Publicerad 2011-04-03 00:08:48 i Allmänt,

Heej på er!

Nyss hemkommen från en myskväll hos Hampus bror och hans tjej. Det var ett himla drag igår och jag är fortfarande inte helt återställd. Därför kändes det skönt att bara ha en kväll då man sitter i soffan och tar det lugnt. Behövdes!

Igår var som sagt en sjukt lyckad utekväll med mina fina damer. Jag tog lite kort med Iphonen som jag hoppas att jag orkar ladda upp här så ni får se dom. Mycket dansande och mycket skatt var det som gällde.
Tack för igår tjejor!! ♥


Nu är det dock sängen som gäller. Vi är helt slut verkligen. (Pensionärsvarning?) Och dessutom känns det som om jag åkt på någon dum förkylning. Nyser och har väldigt ont i halsen. Bådar inte gott, men jag får hoppas att det går att sova bort.



God natt på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela