nicoleyounan

Önskelista.

Publicerad 2010-08-31 19:58:28 i Allmänt,

Om exakt en månad nu fyller jag år. Jag tänkte hjälpa min familj och mina vänner på traven. Detta önskar jag mig! Man får självklart köpa flera av sakerna på listan hihi. Dyra saker I know. Jag uppskattar även små och billiga saker, såsom en kram eller en liten blomma såklart.

Högst upp på listan ligger:

Bosh Bänkdiskmaskin i blank svart! Om maskinen nu är för dyr så önskar jag mig pengar till den!



Second är ett par träningsdojjor från Reebok Easytone i rosa/vitt. Viktigt att det är rosa/vita färgen! Strl 37.



Tredje är vovve. Haha.



Så.. Ut och köp saker till mig nu!! (Mamma, Nu har du en hel månad på dig! Shoppa inte sista dagen nu haha!)

Kärlek.

Flowerpower.

Publicerad 2010-08-27 18:56:35 i Allmänt,

Heeeeeeej fina!

Nu är det heeeeeeeelg! Jag har längtat som tusan. Jag och mannen ska spendera den på bästa sättet. Hemma i soffan. Imorgon blir det vilt för både honom och mig så vi får passa på när vi kan.

Jag ville visa er något som jag är grymt nöjd med!! Igår fick jag för mig att pyssla och gjora nya tavlor. Jag blev blixtkär i ett par bilder jag hittade i en tidning och fick idén att göra om tavlorna i sovrummet. Blev supernöjd! Väggen ser ännu hemskare ut på kort än i verkligheten ser jag nu men tavlorna liksom passar med det gula. Fast att jag vill att de gula ska bort.. HINT HINT TILL NÅGON.. haha. Min favvo är nog den med blommorna faktiskt..




Nu ska jag ta ut fläskfilé som vi ska äta ikväll! GOTT!

Kärlek!

Expriment.

Publicerad 2010-08-26 18:52:09 i Allmänt,

Hej på er!

Idag fick jag damp. Jag är så trött på att gå runt med fula påsar under ögonen och feta blemmor överallt. Så jag tog mina sista kronor och la dom på riktigt bra smink idag. Dyrt men värt det enligt mig. Jag har sminkat halva fejjan för att testa skillanden. Ser ni vilken halva..?





Haha roliga bilder. Blekfis är man också. Men ser ni någon skillnad..? va vaaa?

Kärlek.

Stanna hemma.

Publicerad 2010-08-25 20:00:28 i Allmänt,

Hej.

Idag har jag legat i soffan hela dagen. Den enda ansträgningen jag gjort är att jag har gått bort till jobbet och hämtat nyckeln som jag ska öppna med imon. Jag sjukanmälde mig idag för jag sovit ungefär en halvtimme. Jag kunde verkligen inte somna. Låg klarvaken och vred mig. Testade allt! Tv, upp och gå lite och började tom fundera på om jag skulle göra en pedikyr på mig själv.


Jag känner i kroppen att jag knappt sovit något nu och snart kommer mannen min hem med en fet kebabtallrik! Kommer sitta fint som tusan! Efter det blir det nog sängen om jag ska känna mig hundra imon vid halv åtta då jag ska befinna mig på jobbet.

Höhö, svartvitt kan trolla bort alla trötthettecken!.. Eller aa.. nästan!



Kärlek på er.

Såntdär viktigt inlägg.

Publicerad 2010-08-24 13:26:47 i Allmänt,



Jag ska iväg och jobba. Har faktiskt på mig klänning idag. Men med legging under såklart eftersom jag måste jobba i svarta byxor. Buu. Men ville känna mig lite fin fast att jag jobbar med mat haha.

Ha en fin dag nu!

Kärlek

Washing.

Publicerad 2010-08-22 17:42:38 i Allmänt,

Hej!.

Jag tvättar. Det är så himla tråkigt så jag dör. Man är typ fast hemma och måste "passa" tvätten. Men samtidigt så ska man slå ihjäl några timmar medans maskinerna kör. Dessutom har vi huuuuur mycket tvätt som helst. Rekod tror jag minnsann. Uuhh. Fast egentligen så är det nog bra att jag har några timmar att slå ihjäl för jag måste verkligen städa också. Vi är så himla stökiga av oss. Jag älskar att ha det rent omkring mig men svårt att hålla det så. Det värsta är egentligen disken. Vi är galet duktigs på att skapa disk men sjukt dåliga på att diska. JAG ÖNSKAR MIG EN DISKMASKIN NÄR JAG FYLLER ÅR!!

Nu ska jag ligga i soffan lite tills jag orkar resa mig upp för att städa.
Himla gnäll-inlägg kände jag nu haha.

Kärlek.

White now.

Publicerad 2010-08-21 23:00:08 i Allmänt,

Heej i stugorna!

Idag storhandlade vi och jag slängde ner Pepsodent White Now i vagnen. Var tvungen att testa och här har ni resultatet. Njea.. Ingen skillnad va..? Eller.. egentligen tycker jag att förebilden är vitare haha.



Jag insåg också att mina tänder är galet fula och snea, när jag tog dessa bilder. Mer än jag trodde. Blä. Skulle så vilja fixa dom och ha raka fina tänder. Jaajaa.

Kärlek.

 

Gaaaaah.

Publicerad 2010-08-16 19:28:55 i Allmänt,

Jag är såååååååååhär trött. Och mitt huvud bankar. Mitt heltidsjobb har börjat....



Ska in och lägga mig i badet och sen plocka lite här hemma. Tack gode gud för min man som ska laga största delen av maten ikväll. För jag orkar knappt resa mig från soffan..

Kärlek på er.

Dinner and a movie.

Publicerad 2010-08-14 19:17:30 i Allmänt,

Hej på er söta vänner!

Igår blev verkligen en superlyckad utekväll. Lite bilder togs och jag ska försöka få tag i dom så ni kan få se.

Idag är det ju Lördag och vi har äran att ha Hampus lillbror på besök. Han ska vara hos oss hela natten och vi tänkte trötta ut honom med pizza och bio. Det blir Knight and Day. Just nu sitter bröderna och spelar Fifa och tydligen klår lillebror, storebrors ass! Haha dom är söta dom.

Hoppas ni har en mysig Lördag. Det ska jag ha!

Fest serrö!.

Publicerad 2010-08-13 20:10:05 i Allmänt,




Haha. Första gång på lääänge som Nicole ska ut och göra stan med fina flickorna. Kul ska jag ha!

Vad gör vi..? NU KÖR VI!

It's the end of an era.

Publicerad 2010-08-13 17:06:57 i Allmänt,

Heeeej.

Har bara varit en sväng på jobbet idag. Det var nämligen min absolut sista dag jag jobbade på Systeam Restaurangen. Jag blev lite tårfylld när en kund som ätit hos mig de senaste tre åren kom ner för att krama mig hejdå. Jag började fundera på om jag kanske skulle ta och stanna ändå. Men nej.

Nu har jag alltså fått heltid på Subway och även om jag absolut inte är överlycklig över det så är det bättre än halvtid på en lunchrestaurang.
Målet är ju att komma bort från restaurang helt och hållet men tills den dagen kommer kan jag ju likaväl vara på det stället som ger mig mest betalt och flest timmar.

Ikväll blir det därför utgång med en helt ny arbetskamrat från just Subway. Ska bli kul faktiskt! Har lite klädångest bara men något ska man väl hitta på.

Ha en fin kväll!

Strange.

Publicerad 2010-08-11 16:03:07 i Allmänt,

Konstigaste händelsen denna veckan:

Nicole anländer till gymmer igår och hoppar direkt upp på springbanden. Efter ca 2 minuter knackar någon på min rygg. Det är en kvinna jag inte sett innan.

Kvinna: Hej, eh.. Vet du hur man byter kanal på TVn?


Jag visar såklart hur man byter och hon tackar. Efter det börjar jag gå på bandet. Hon börjar också gå. Jag går i tio min och höjer sen hastigheten. Hon gör likadant. Precis samtidigt som jag gör det. Märkligt tänker jag och höjer så att jag börjar springa. Hon hänger på.

Jag tröttnar på att hon, vad jag tror, tävlar med mig så jag går bort till crossen. Jag hinner stå i 30 sek innan hon kommer efter. Jag kör på sexan och hon sätter på sexan. Hon har EXAKT samma tempo som mig. Jag börjar nu få damp på henne. När jag kört halva mitt pass, dvs 20 min, så går hon av sin cross och sätter sig ner på en rodd jämte min cross och glor på mig. Jag börjar fundera på om hon är normal men fortsätter i 20 minuter till.

Efter det hoppar jag av, torkar av mig svetten och går ner till styrkevåningen. Fanskapet följer efter. Här går det ju inte göra sama maskiner men hon ser hela tiden till att vara nära mig.

Jag får nog och går in och stretchar och beger mig hem.

En del människor undrar man ju vad det är för fel på..?

Bara ett inlägg.

Publicerad 2010-08-10 15:42:10 i Allmänt,

Hallå på er!

Har redan jobbat mina fyra timmar idag och hunnit plocka lite här hemma. Nu är det fint nog att ta en blogg-pause! Det enda som är kvar på dagens "to-do-list" är bara att träna också. Ipoden ligger på laddning så jag kan ta ut mig helt sen.

Tänkte ta och visa er vår fin fina matta också! Riktigt nöjd med den och dessutom var den billig som tusan! 599 kronor!



På tal om något helt annat så var jag och mamma på RosenlundsSpa igår. Sjukt skönt och jag kommer garanterat åka tillbaka snart igen! Jag älskar att sitta i bubblande pooler och simma runt när det plingar härlig musik i högtalarna.

Ska ta och fortsätta här hemma nu.

Kärlek.

080809

Publicerad 2010-08-09 07:58:35 i Allmänt,


Ett år igår. Du är det bästa som hänt mig och jag kan knappt förstå hur bra vi har det. Du är mannen i mitt liv och jag kommer aldrig sluta tro på oss. Min sambo, min kärlek och min bästa vän.


Hard work to get what you want.

Publicerad 2010-08-05 16:56:43 i Allmänt,

Hej där.

Snart är det dags för mig att sticka och jobba igen. Känns typ som om jag inte gör annat. Speciellt när man jobbar kvällar och natt. Då blir det liksom att man sover bort dagen för alla andra jobbar då. Ska försöka byta så jag får börja jobba dagar nu istället. Igårkväll sa chefen att han vill anställa mig på heltid och dagtid så det blir nog bra. Bara att stå ut nu i början med natte-tiderna. På Måndag öppnar mitt gamla jobb igen och där måste jag ju också stanna tills det finns någon som vill ta över efter mig. Någon som vill ha ett deltids-jobb inom restaurang?..

Det blir alltså några tuffa veckor som väntar. Både halvtid på dagarna och heltid på natten. Kommer D Ö .

Hur som helst så ska jag väl börja fixa mig samt slänga i mig något att äta.

Ha en fin kväll ni som kan!



Kärlek.

Good day!

Publicerad 2010-08-03 15:38:31 i Allmänt,

Heej Halloj!

Tisdag idag och min sista lediga dag på evigheter. Jag har skitit helt i träningen och istället bjudit över mor min på fika idag. Ska passa på och njuta idag. Från och med imorgon är det stenhårt med jobb som gäller tyvärr. Jobbar nattpass hela veckan och kommer vara död sen på måndag då jag dessutom ska börja jobba två jobb. Döden!

Något som däremot är himlans kul är att skatteåtebäringen trillade in idag. Det gillar vi starkt! Gjorde hela min dag ju. Dessutom har jag lagt en order på asos som nu skickats iväg. Hoppas på att få den snart. Förra gången tog det över två månader innan jag fick hem paketet då dom slarvade bort paketet. Vi får väl se hur länge det blir denna gången. Skulle vara hemma hos mig innan den 10.e stod det i alla fall. Två byxor, ett halsband och en tröja till älsklingen blev det.

Btw så såg vi världens bästa reklam på tv innan. Världsklass enligt mig!!!


HAHAHAHAHAHAHAH!!!!

Ha en fin tisdag!

Kärlek!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela