nicoleyounan

...

Publicerad 2011-08-29 21:06:32 i Allmänt,

Hej hallå.

Lite dåligt med bloggandet minnsann. Vi hade i alla fall en lyckad kväll i Fredags! Like!

Har åkt på någon äcklig förkylning så just nu består mina dagar av jobb på dagen och soffhäng på kvällarna. Eller så spenderar jag kvällarna i badet. På jobbet har det dragit igång en hel del nu också så det är full rulle. Ingen mer semester.

Liten update bara.



Kärlek.

Where them girls at, girls at?..

Publicerad 2011-08-26 18:38:54 i Allmänt,

Heeej!

Väntar på mina flickor! Ikväll är det matlagning, vin och utgång som står på schemat. Jag är taggad till tusen! Ska bli så himla kul att umgås med stans snyggaste brudar ikväll! Jag måste springa till garderoben och välja kläder nu. Dom kommer ju snart!





Det blev så mycket posande kände jag. Så jag ville visa min riktiga sida också. haha. Här ser ni btw resultatet av slingningen förra veckan också.

Ha en fin kväll hörrni.

Pöss!

My week so far.

Publicerad 2011-08-17 16:18:14 i Allmänt,

Hej vänner.

Har haft en ganska händelselös vecka hittills. Eftersom varken jag eller Bailey sover särskillt mycket på nätterna så blir det mest hem och ligga på soffan efter jobbet. Därav den dåliga uppdateringen, har liksom inget att skriva om riktigt.

Ikväll kommer mami min hit på fika i alla fall. Innan des funderar jag på att slinga håret. Får se.. Har sån sjuk beslutsångest. Det är nämligen så att på Lördag ska vi på bröllop. Min farbror gifter sig. Jag har redan hittat klänning, skor och bestämt hur jag ska se ut i håret.. Men frågan är om man ska slinga det också eller inte. hm..
Jag hatar att ta besluut!

Nu tar jag i alla fall ett beslut om att äta mellanmål!

Kärlek.

The two of us.

Publicerad 2011-08-13 18:30:31 i Allmänt,

Hej vänner.

Vi har precis lämnat av Bailey hos Hampus bror. Han ska vara där ikväll medans vi ska ut och äta gott på en restaurang här i stan. Vi hade ju två årsdag i Måndags och ska fira det lite ikväll. Ska bli mysigt. Vi har bokat bord klockan nio. Innan dess tänkte jag gå bort och köpa lite godis, chips och hyra en film på hemmakväll. Efter vi ätit så ka vi nämligen hem och bara myyyysa. Bara han och jag ♥.

Hoppas ni får en superfin Lördag. Det ska vi ha!



Kärlek.

Clean.

Publicerad 2011-08-11 16:44:59 i Allmänt,

Hej vänner ♥

Som ni ser så städade jag bloggen lite. (Ser ni inte så tryck F5!) Blev så trött på stilen och allt rosa. Havet på nya bilden och den vita bakgrunden ger ett så rent intryck tycker jag. Eller vad tycker ni?

Kärlek.

No place I rather be..

Publicerad 2011-08-11 15:58:55 i Allmänt,


Jag tror att sommaren är slut.
Tyvärr.

Jag är inte gjord för kyla och snö. Jag behöver värme och sol. Jag vill vara nära havet och den ljusa sanden. I höst blir det Paris för mig och H men i vinter funderar vi på en solresa. Vart ska man åka? Jag har sett större delen av Asien och är därför sugen på andra sidan av jorden. Har redan varit i Brasilien men vart kan man mer åka? Någon som har någon bra idé? Kom gärna med dom i så fall! Amerika? Afrika?..



Kärlek.

Clean.

Publicerad 2011-08-07 16:22:45 i Allmänt,

Heej.

Har precis badat lilla Bailey. Det blir ett helt projekt när det ska göras. Inte så mycket själva akten att bada. Det funkar helt okej. Men efteråt springer han runt som ett skott och är helt galen. Då får liksom jag gå efter och plocka iordning allt som han kastar runt, haha. Men nu har han lugnat ner sig och ligger fint jämte mig. Luktar gott gör han också! Dessutom har vi passat på att klippa klor och trimmat håret runt ögonen.

Förutom det så har jag sprungit unt och fixat massa ärenden idag. Ska strax bege mig till Maxi och handla inflr veckan som kommer. Sist men inte minst så kommer dagen att avslutas med en fika med min fina Emma och Sara. I like!

Nu jäklar ska jag njuta av min sista semesterkväll. Imon är det tillbaka till jobbet som gäller. Får helt enkelt börja räkna ner till Paris i Oktober nu. 76 Dagar kvar! Haha.

Kärlek.

Love blossom.

Publicerad 2011-08-05 12:43:37 i Allmänt,

Igår när jag kom hem så möttes jag av denna syn. Min man är underbar ♥.




2 år på Måndag. Du och jag föralltid. ♥

When the sun is out, so am I.

Publicerad 2011-08-04 17:43:57 i Allmänt,

Heej.

Oj, dålig uppdatering här på bloggen. Jag har helt enkelt valt att vara ute i solen när den äntligen hittat hit!
 Hela veckan har jag och mamma spenderat vid stranden. Lekt med Bailey och solat hela dagarna. Kvällarna har bestått av grillning, filmer och mys. Jag njuter helt enkelt av min sista semestervecka.

3 dagar kvar på semestern nu. Fem veckor går fort.. för fort.. Suck.

Men nu ska vi njuuta sista dagarna!


Bild från Grekland Juli 2011 ♥

Käärlek!

Västersjön.

Publicerad 2011-08-01 21:12:14 i Allmänt,

Heej.

Idag har vi haft strålande väder här i Jönkan. Jag, mamma, lillebror och Bailey passade på att åka till stranden idag. Vi köpte med oss baguetter, jordgubbar och vindruvor att mumsa på. Det var en blandning mellan förtjusning och skräck som Bailey satte sina små tassar i sjön, men i kom han. Om det blir lika fint väder imorgon så blir det nog en favorit i repris. Har haft en sån himla toppendag!

Sedan jag kom hem har jag underhållt mig med tvätt och matlagning. Lite mindre roliga saker men sånt som måste göras. Nu tänkte vi göra lite varma mackor och sen blir det ett avsnitt av 24!

Kärlek!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela