nicoleyounan

Sourpuss.

Publicerad 2010-04-29 00:54:45 i Allmänt,

Hej alla.

Det är egentligen natten nu men jag är rastlös. Baby susar här jämte mig så jag ska strax krypa ner jag också och göra ett försök jag också.

Idag hade vi besiktningen av den gamla lägenheten på Dalvik. ÄNTLIGEN är vi av med skiten. Trots en surkärring som besiktningskvinna så fick vi ett godkänt och kunde till slut ge ifrån oss nycklarna. Verkligen på tiden att vi slapp det stället! Nu är det bara Kungsgatan som gäller. Woohoo.

Juste. Jag är på jakt efter en ny snygg taklampa till hallen. Vart hittar man sånna? No Ikea.

Nu ska jag nog sova!
Kärlek.

Here.

Publicerad 2010-04-25 16:11:40 i Allmänt,

Yes mina vänner.

Dagen är kommer. Idag ska lägenheten på Dalvik städas ur och nycklarna ska överges. Käns otroligt skönt faktiskt att få hit bort alla saker därifrån och verkligen inte behöva tänka mer på det. Jag har egentligen bara en massa skor där uppe som ska hämtas och någon spegel. Men annars ska allt annat som är där skänkas bort till behövliga. Men spegeln jag ska hämta är så pass stor att den inte går in i en vanlig bil. Därför ska jag nu bege mig till pappas jobb och hämta hans firma bil. Den är stor nog!

Dessutom tänkte jag göra något som inte sker så ofta eftersom jag jobbar inom restaurang. Jag tänkte ge er en "dagens outfit". ni förstår.. Det är på helgerna jag kan klä mig som jag vill. PÅ vardagarna ska jag ju ha oömma kläder som jag inte bryr mig om speciellt mycket om det blir tomatsås på hela benen. Ah ni fattar. Så njuuut!




Haha okej. Jag ska öva på bättre bilder! Mohaa.

WhatToDo?.

Publicerad 2010-04-23 17:42:19 i Allmänt,

Hej på er fina.

Idag har jag noll liv. Jag har ju såklart jobbat som vanligt och även hunnit med en sväng på banken och stan. Hittade väärldens finaste lack till naglarna! Visar sen! Men nu sitter jag här och har noll att göra.. Eller.. egentligen har jag massor att göra men inget som är kul. Jag menar, vem vill städa en fredag? Nejnej. Jag är hungrig också så jag tror faktiskt att jag ska ner och köpa en kebabrulle på pizzan här nere. Baby är på afterwork ikväll så jag får roa mig själv.

Jag tror minsann att jag ska se Avatar igen kanske..? Hmm..

Puss på er.

Nightiinight.

Publicerad 2010-04-22 23:42:59 i Allmänt,

Hej på er alla!


Kan börja med att informera om att i paketet låg det en jeansjacka som jag har köpt från tradera. Men inte hundra nöjd faktiskt. Den är lite pluffsig vid brösten. Jaja. Får väl visa er sen. Det är ju en ren chansning när man shoppar från nätet!

På tal om helt andra saker så sitter jag i sängen nu och försöker bli trött. Visst är det märkligt..? Man är supertrött på jobbet när man jobbar kväll och hela vägen hem. Sen när man lägger sig ner för att sova så blir man helt rastlös?! Eller är det bara jag som är sån..?

                                                              Jag bjuder på denna. Yee.


Kärlek.

Skyndaskynda!.

Publicerad 2010-04-22 14:57:56 i Allmänt,

Hej alla!
Ska strax springa iväg och hämta ett paket som kommit till mig idag. Unda vad det är. Visar er sen! Jag hoppas att det är en viss sak.. hmm.. Ni får veta sen haha.

Btw. Tips! Igår sprang jag in och Gina Tricot och skulle "bara kolla" Jag kom ut med fyra nya AS-SNYGGA tröjor. Jag dog när jag såg priset. Nu snackar vi saker som var väldigt fina och inte sådär tråkiga liksom.. Jag fick fyra tröjor som jag äälskade för 250 kronor!!! Gågågå och kolla!!

Nej nu måste jag springa igen. Börjar jobba om två timmar också. Hejaheja HV!

Kärlek.

Trött.

Publicerad 2010-04-21 22:23:51 i Allmänt,

Hej på er!
Datorn dör strax så jag ska fatta mig kort!

Idag har jag jobbat tre olika jobb. Från klockan tio till klockan åtta. Jag är trött. Det var mycket att göra..

Det var väl allt!

Tjing på er!

Lullandet.

Publicerad 2010-04-19 21:54:35 i Allmänt,

Hej alla!

Tänkte ge er en liten daglig dos av nicole-bloggandet. Jag och baby ha myst av varandras sällskap ikväll och grillat.. igen. Tredje dagen i rad! Men det är ju sjukt gott! Dessutom har vi världens bästa uteplats mitt inne i stan ju! Pommes blev det till idag om någon bryr sig..?

Något annat kul som hänt idag är att jag fått min första post hit till lägenheten. Så nu bor jag alltså på Kungsgatan om någon av er får för er att skicka ett kärleksbrev till mig.

Det var nog allt faktiskt.. ja.. Ska återgå till hockeyn som faktiskt är spännande idag!

Kärlek.

PremiärBBQ.

Publicerad 2010-04-18 13:57:26 i Allmänt,

Hej bloggen!

I fredags var det premiär för grillen här hemma hos oss. God mat och underbara vänner. Himla lyckat måste jag säga! Spelades också kubb men eftersom pojkarna vann båda omgångarna valde jag att inte ta några kort alls från det. Mohaha!


Nicole började kvällen med atta pussa alla.

Ellie och David gjorde konstiga poser vid grillen

Emmas lax tog en eeeeeeeeevighet att grilla

Men de svarta pommesen blev goda!

Mätta och belåtna!

Kramkalas!

Haha! När det blev svart ute syntes inte jag längre!

Tack för en fin kväll vänner! Nu ska jag ner till tvättstugan och tvätta. Om sambo inte åkt iväg med nycklarna dvs. Det återstår att se..

Kärlek.

MenarAllvar!.

Publicerad 2010-04-15 14:56:07 i Allmänt,

Hej alla!

Underbart väder idag ute ju! Solen skiner och jag har insett att det är hööög tid att bli lika duktig som jag en gång varit. Slängde därför precis i mig mellanmål och ska strax ge mig ut i spåret och springa! Ni sitter väl inte inne idag heller!?..



Ost och skinkmacka blidde det samt lakritsyoghurt med flingor, banan och hallon. Världens bästa och godaste mellanmål!!!

Underbar!.

Publicerad 2010-04-15 00:10:32 i Allmänt,

Haha! Måste bara berätta för er hur rolig H är när han sover! Nu sitter jag här i sängen, med datorn, som jag brukar eftersom han somnar först av oss. (Vilket är väldigt förståligt eftersom han går upp mitt i natten och börjar jobba!) Hur som helst.. Här har jag suttit i en timme och kollat på tv samtidigt som jag slösurfat på nätet...

Då.. efter en timme han sovit mummlar han.. "Jag tror jag somnar snart"

HAHA!

Det är så kul så jag ibland inte kan hålla mig för skratt! Förra veckan vaknade vi båda av att han skriker mitt i natten att hans mamma var för full! Hahaha. Har även hänt att orden "senap" och "discokula" Har skrikits ut!

Underbar tillochmed när han sover! Haha!!



Haha!! Han kommer bruka våld mot mig när han får se sig själv sovandes i bloggen!


Rome.

Publicerad 2010-04-14 00:01:55 i Allmänt,

Åååhh! Kan det inte bli Maj nu?! Idag diskuterades resan till Rom med baby, mamma och bror igen. Det börjar närma sig och jag håller alla tummar och tår jag har att honey kan ta ledigt från sitt jobb så vi kommer iväg!

AAAHHH!! JAG VILL TILL ROM!!!

BAsinboring.

Publicerad 2010-04-13 21:17:19 i Allmänt,

Hello alla goingar!

har spenderat eftermiddagen med att städa placet och tvättat av utemöblerna. Nu är dom redo för våren! Dessutom har mamma lilla varit här och myst lite. Där har ni dagen. Trist jag vet. Men det är faktiskt allt som hänt..

Tjing.

Morron!.

Publicerad 2010-04-12 08:39:13 i Allmänt,

Hej alla och god morgon!

Jag är egentligen trööööött men kan inte sova av någon konstig anledning. Har varut uppe sedan halv sju för jag har hjälp baby köra bilarna till däckbyte-stället. När jag kom hem försökte jag sova men kunde inte så det fick bli en brakfrulle istället. Kan oftast inte somna om efter honey har gått. Larvigt men sant.

Ostmacka, makrillmacka, två ägg, proviva och vindruvor har jag gottat mig med i sängen samtidigt som vänner rullar på tvn. Åh. Jag känner verkligen för att ligga kvar här istället för att åka och jobba idag. Bu.

Kärlek.

Support.

Publicerad 2010-04-11 15:18:29 i Allmänt,

Heej!!

Idag är det stödja pojkvännen på fotbollen som gäller. Jag går iofs mest för att få sitta utomhus i solen lite. Behövs efter att ha jobbat hela natten. Snart kommer Emse och hämtar mig så jag måste skynda miiig.




Tjiing.

NärPanikenSätterIn.

Publicerad 2010-04-10 15:42:45 i Allmänt,

Hej vänner.

Boy do I got news for you.

Idag har jag och baby varit en runda på A6 och stan och letat vårjackor. Eftersom vi inte hittade något alls så begav vi oss till Chili Thai för att äta deras lunchbuffé. Himla gott! Vi passade på att umgås lite då jag ska jobba hela natten och kvällen.

När vi satt i bilen och skulle svänga in till vårt trapphus så hör vi syrener bakom oss. Baby kör in till sidan och väntar på att räddningstjänsen ska köra förbi. Det gör dom inte. Istället fortsätter vi då att köra och svänger in till vårt hus. Då ser vi att en brandman står och vinkar in räddningstjänstemannen in i vår trappuppgång.

Mitt hjärta går i hundrafemtio och jag börjar snabbt i huvudet räkna upp saker jag kan ha glömt på. Spisen, plattång, dator..? Jag får ren panik. Baby är den lugna av oss och säger: Det brinner i vår trapp och börjar gå mot huset.

Ännu fler brandbilar dyker upp. Efter kommer polisen. Dom sätter upp en fläkt som ska rensa ut rök. Panik är ordet. Panik.

Vi står utanför en stund och efter ett tag får vi veta att det är en tant i huset som glömt en platta på. Röken kan ha gått upp i fläkten och det är där faran ligger, det är dock säkert att gå in igen.

Det var verkligen ingen rolig händelse och jag kommer aldrig mer underskatta tanken: "Stängde jag verkligen av plattan..?"

.

BabbelNicole?.

Publicerad 2010-04-08 21:15:04 i Allmänt,

Hej bloggen och alla ni männsikor bakom skärmarna!

Dagen har bestått av jobb (som vanligt?!) och att leka med finaste ElliBelli. Vi beslutade oss för att åka upp till min lägenhet på Dalvik och hämta så mycket av mina sista grejor som vi fick med oss. Jag har upptäckt att jag har otroligt mycket skit som är fult och som jag aldrig kommer vilja ha igen. Då är frågan.. Ska man göra ett tappert försök att sälja sakerna eller ska man helt enkelt ringa erikshjälpen så får dom komma och hämta skiten. Hmm. Vad tycker ni?.. Eller det kanske är någon av er som behöver/vill ha en byrå, en soffa eller ett svart tv-bord..?

I alla fall. Efter det åkte vi upp till Ikea för att köpa på oss ännu mer skit. Självklart kom jag hem med grejer. Åh. Måste lära mig att låta bli att falla för inredning-frestelser! Nya gardiner till vardagsrummet och fler platsblommor blidde det. Jag vet vad ni tänker.. PLASTBLOMMOR..?! men det är riktigt fint om man fixar det på rätt sätt. Jag är numera ägare av en jäkla massa plastblommor. And proud of it!

Nej. Nu ska jag återgå till min kära pojkvän som ligger och myser i soffan samtidigt som HV vinner semifinalen. Vi firar nämligen 8 månader idag och firar detta med pizza, hockey och myyyys.

Puss på er!

BoyfriendDemin.

Publicerad 2010-04-07 19:03:45 i Allmänt,

Hej alla!

Idag är en ganska trist dag. Jag har jobbat på de två olika jobben som vanligt och sen rensat garderoben, hör och häpna. Hittade lite som jag tänkt sälja på Tradera och en hög som åkte ut faktiskt. Men idag har jag rotat i pojkvännens garderob och upptäckt att han har skjortor som funkar utmärkt att använda som oversize!
Därför åkte hans jeansskjorta på idag tillsammans med ringar från Thailand och Riga. Finfint.




Officiellt.

Publicerad 2010-04-06 23:25:26 i Allmänt,

Då var det gjort. Nu bor jag officiellt här på Kungsgatan tillsammans med baby. Jag har ju redan bott här sedan November men nu står jag på dörren och min post kommer komma hit från och med den 15 april. Ni som är lite sega.. Jag har adressändrat. PÅ tiden maybe eftersom jag aldrig hängt i min egna lägenhet på Dalvik?..

Gött!

Snabbis.

Publicerad 2010-04-06 18:52:21 i Allmänt,

Hej på er!

Slänger in ett snabbt inlägg här tänkte jag. Har precis städat lägenheten och snart kommer mamma på fika. När jag säger städat menar jag STÄDAT! Allt från diskat till dammat av lister. Himla skönt att få det vårfräsht här hemma nu! Inte illa efter att ha jobbat hela helgen och hela dagen idag. Är supertrött trots att jag sovit många timmar inatt. Nej. Hinner inte tjöta mer.

Pöss!

Gettingup.

Publicerad 2010-04-05 16:23:54 i Allmänt,

Hej alla!

Idag är jag ledig! Wonderful! Ska passa på att njuta av denna dag och bara ligga i soffan. Baby försökte få med mig ut och röra på fläkset men jag orkar verkligen inte. Däremot ska jag och emse ta en sväng runt pölen lite senare. Dessutom ska vi gå till hennes nya lägenhet och kolla. Ska bli spännande!

Nu ska jag börja med maten.

Puss på er!

Duärvärldensbästa.

Publicerad 2010-04-02 17:31:01 i Allmänt,

Jag är så himla lyckligt lottad. Jag har utan tvekan den finaste pojkvännen i hela världen. Idag när jag kom hem från jobbet så stod världens största påskägg och superfina blommor på matsalsbordet och väntade på mig.
Så himla fint! Jag älskar dig finaste H.





Snacka om att kunna min godissmak!! Åhhh.. Så jävla bästa är han!! Hoppas han gillar mitt påskägg lika mycket som jag gillade hans.. eller ooops.. jag menar OM han nu får något. hihi ;)

Brumbrumshow.

Publicerad 2010-04-01 16:39:57 i Allmänt,

Tudiluu!

Tänkte att jag skulle passa på att berätta för er att denna helgen är det bilmässa, Ledin konsert och HV match i Kinnarps. I tidningen stod det att man beräknar få 90.000 besökare de närmaste fyra dagarna. Kan ni gissa vart jag ska vara?.. Jo.. NicoPico ska jobba på pappas nya restaurang som ligger ca 100 meter ifrån alla dess saker. Och ja juste.. glömde jag nämna att vi är det enda matstället förutom sibylla som ligger i närheten? Och ja juste.. Glömde jag säga att Elmia är ökänd för sin usla mat och att ingen vill äta där?..

Vi kommer bli bombade denna helgen. Hur mättar man 90.000 magar? Shit.

J A G K O M M E R D Ö .

Dessutom ska man ju vara trevlig också. Haha. Puh. Där har ni denna helgens uppdatering. För jag kommer nog inte ens hinna sitta ner känner jag på mig! Men.. kul med jobb och med money! För att vara lite positiv..

Tjing!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela