nicoleyounan

Boring.

Publicerad 2011-07-29 11:58:35 i Allmänt,

Heejsan!

Trist väder idag också. Ush. Sitter hemma och fixar med en massa. Har tex hunnit försäkra Bailey idag. Så skönt att det är klart. Idag har vi inga planer alls. Är lite smått rastlös faktiskt. Får nog ta och ringa någon stackare som får underhålla mig. Blir knäpp av att bara sitta hemma och glo på dålig tv ju. Blää. varför är det inte fint väder på min semester fööör? Jaja, nu ska vi leka lite till här hemma.

Kärlek.

Mother and Grandma-day.

Publicerad 2011-07-28 19:25:47 i Allmänt,

Heej.

Torsdag idag! Har spenderat dagen med min mamma och mormor. Först åkte vi till mediamarkt och inskaffade en ny mobil till min mormor. Efter det blev det super god mat från bästa thaistället i stan, följt av fika och sist men inte minst så tog vi en tur till blomsterlandet och plantagen. En super mysig dag helt enkelt!

Har pyst runt här hemma lite nu. Lekt med Bailey, städat lite och ska snart slänga i mig lite rester av thaimaten sedan tidigare. Men först ska jag försöka förklara för Bailey för femtielfte gången att man inte får ligga på kuddarna i soffan. Men det är svåårt att säga nej till en sån cutepie!


Ha en fin kväll. Kärlek.


Congrats darling!

Publicerad 2011-07-27 13:53:10 i Allmänt,



Idag vill jag ägna ett inlägg till min fina och underbara vän Sanna. Hon och hennes Peter har inatt fått en underbar liten pojke. Grattis Grattis till er!! Ni kommer bli världens bästa föräldrar och jag önskar er all lycka i världen!





Hair.

Publicerad 2011-07-26 19:17:00 i Allmänt,

Heej!

Idag har mina fina flickor varit här hemma och underhållt mig. Vi har ätit mackor, fikat snickerskaka och lekt ute med Bailey. Så mysigt.

Eftersom dom alla var så fina i håret så blev jag helt nojjig över mitt. Jag MÅSTE fixa mitt burr!! Det blir till att boka en tid hos frissan väldigt snart!





Slitet, långt och utväxt som heter duga!

Tips på hur och vad man kan göra mottages hjärligt!

Kärlek.

Tired.

Publicerad 2011-07-25 13:24:03 i Allmänt,

Hej hallå.

Inatt har varit en ganska tung natt. Bailey har varit riktigt dålig i magen och tjutit typ hela natten. Han har dock varit duktig på att visa när han behövt gå ut. En gång i timmen hela natten har vi sprungit ut i panik då han behövt lätta på trycket. Jag är gaaanska trött idag kan man säga.

Just nu ligger han utslagen här jämte mig och vilar upp sig. Kanske ska passa på att sova lite jag också?
Ikväll blir det filmkväll här hemma med lite folk så då vill man ju kunna hålla sig vaken under filmen och kvällen.

Vi hörs senare vänner.

Puuuuss.

Chilling.

Publicerad 2011-07-24 14:13:44 i Allmänt,

Hej fina ni.

Idag är ännu en slappar-dag! Jag och Bailey hänger hemma och varvar soffhäng med bus i trädgården. Hampus är iväg på äventyr så det är bara jag och vovven idag. Man blir sjukt trött av att bara gå hemma. Tur att jag ska träffa massa fina flickor i veckan. Och i helgen pratar vi om att sticka iväg till Liseberg. Bara vi tjejer. Kul!

Måste försöka trolla fram mat här hemma också. Vi har absolut ingenting i kylen men något måste jag ju hitta på.
Och hörrni. Ni är riktigt dåliga på att kommentera. Ni är några stycken som kikar in varje dag men knappt någon som kommenterar. Då känns det ju knappt lönt att blogga. Hoppas ni blir bättre på det!

Kärlek.

Greece.

Publicerad 2011-07-23 18:08:43 i Allmänt,

Bjuder på några bilder från Grekland.














Så himla underbar vecka. Tack mamma och bror för en toppen semester!

Kärlek.


HeartTattoo.

Publicerad 2011-07-23 16:04:23 i Allmänt,

Har helt glömt att visa er min nya tatuering. Gjorde den i Grekland för lite mer än en vecka sedan.
Ett litet hjärta på baksidan av handleden. Min andra tatuering totalt. . Jag älskar den. Gör ni?




Kärlek.

Home.

Publicerad 2011-07-23 15:44:08 i Allmänt,

Vi är hemma ♥

Vi kom hem igår förmiddag. Haft en toppen vecka i Göteborg! Igår och idag har gått åt att fixat med en massa saker här hemma. Det är full rulle hela tiden när man har hund. Ut stup i kvarten och när han väl sover vågar man knappt röra sig för man vill ha en lugn stund, haha. Men han är verkligen super duktig. Vi har börjat lite lätt med komandon och han är snabb på att lära sig. Allt går så smidigt!

Ikväll ska vi ut en sväng till Hampus äldre bror. Dom ville träffa Bailey och bjuda på mat. Ska bli trevligt. Nu är det dags för mat för den lille.


Ha en fin kväll allihop!

Kärlek.

Night in the day.

Publicerad 2011-07-16 18:29:24 i Allmänt,

Hej igen.

Vi har preis tagit en tupplur jag och Bailey. Vi har vänt på dygnet. Vi sov ingenting inatt och vilat en massa idag. Efter vi vaknat lite till liv så har vi vait ute och lekt lite på verandan.

Det mesta funkar fortfarande himla smidigt. Han skäller inte och gnäller inget alls. Det enda som jag märker av lite är att han är något nervös. Han är osäker på vad han får och inte får göra. Vilket man ju kan förstå. Suuper snäll och gosig är vårt lilla troll.

Såhär kommer nog att min Lördag att fortsätta. Häng vid teven varvat med sping ut till altanen. Ganska mysig faktiskt. Hoppas ni får en underbar Lördag hörrni.

Kärlek.

We are home ♥

Publicerad 2011-07-16 12:40:04 i Allmänt,

Hej alla!

Vi är hemma! Grekland var underbart! Jag har massor med bilder som jag hoppas att jag hinner visa er. Vi har haft strålande sol varje dag och badat heela dagarna. Så sjukt skönt med semester!

Vi landade igår klockan sex på Landvetter och efter det begav vi oss direkt till Mullsjö för att hämta vår tredje familjemedlem, Bailey. Han fick sitta framme med mig i mitt knä när vi åkte och det gick bra ända tills vi var precis utanför lägenheten. Då kunde han inte hålla tillbaka längre och kräktes. Det blev lite för mycket helt enkelt.
När vi kom hem med honom så gick han runt och lärde känna oss och lägenheten. Vi sov på soffan md honom och även om han inte sovit mycket alls inatt så har det gått otroligt bra. Han skäller inte, han har tytt sig till oss väldigt mycket och han är inte alls nojjig eller gnällig. En nyfiken och glad liten hund är det vi har fått hem.

Nu, efter mat och rastning så ligger han helt utslagen jämte mig. Han är världens sötaste och underbaraste lilla vovve. ♥


Hihi. Kul bild. Hans ansikte syns ju knappt för han är vit och filten lika så. Men ni får nöja er med en cam bild. Jag vågar inte resa mig för att hämta kameran och joxa.
Han vaknar alltid då.

Kärlek.

Soon.

Publicerad 2011-07-08 12:29:28 i Allmänt,

Hej fina vänner.

Klockan halv fyra idag går bussen mot landvetter. Vi flyger klockan sju och landar i Chania strax innan tolv inatt.

Förutom att jag åker till Grekland idag så firar jag och älsklingen ett år och elva månader. Nästa månad har vi varit tillsammans i två år. Två underbara år. Jag är sjukt lycklig med honom. Jag älskar dig baby.



Ha det nu så fina allihop så hös vi om en vecka. Då lär det bli en hel del bilder här bloggen. Både från Kreta men också på vår nya familjemedlem. Hörs då!

Kärlek.

Making the house ready.

Publicerad 2011-07-07 18:12:51 i Allmänt,

Hallå igen!

Jag tror att jag änligen börjar bli klar med packningen. Så svårt att veta hur mycket grejer man ska ha med sig. Men jag tänkte att egentligen räcker det ju med pengar, pass och en bikini. Typ.

Eftersom jag har en "fixa-allt-innan-jag-åker-dag" idag så passade på att ringa vår hunduppfödare nyss.
Jag hörde vår lilla hund i bakgrunden och uppfödaren berättade att han är ännu sötare och keligare nu än han var när vi hälsade på honom. Kan man längta mer än vad jag gör?! Bara 7 dagar kvar nu..

Nu är det snart dags att gå ner till tvätten igen. Håller på för fullt här hemma. Städ, tvätt och kabel-säkra lägenheten. Allt för att det ska vara tipptopp för vovven. Nu är vi rejält redo för honom. Jag har banne mej köpt ALLT!



Baileys nya hundbädd och golvfilt. Även han får svart-vitt tema så att det passar in i vardagsrummet. hihi
Fint va? Kommer han nog att trivas i..

Kärlek.

Packning pågår! Insåg precis hur dålig jag...

Publicerad 2011-07-07 15:41:06 i Allmänt,

img_8644 (MMS)

Packning pågår! Insåg precis hur dålig jag är på att packa. Gillar det inte alls! Men imorgon sticker jag, mamma och lillebror till Grekland. Vissa av er har trott att Hampus ska med men det ska han tyvärr inte. Han fick inte ledigt från jobbet. Jag kommer sakna ihjäl mig efter honom!!! Men när jag kommer hem så får vi ÄNTLIGEN hämta vår vovve. Längtar!!

Idag är ingen vanlig dag..

Publicerad 2011-07-04 21:15:10 i Allmänt,

.. för det Hampus födelsedag hurra hurra hurra. Grattis älskling på din dag. Jag älskar dig.



Imorse väckte jag honom med frukost på sängen, tända ljus och ett litet paket. I paketet låg en lapp det stod att han fått en resa till Paris av mig. Vi åker den 21/10 till den 24/10. Gissa om han blev glad?!
Och JÖSSES va svårt det ha varit att hålla tyst om detta!! Men nu vet ni i alla fall.

Kärlek.



Walking on pink clouds.

Publicerad 2011-07-04 21:11:06 i Allmänt,

Hej.

Igår åkte jag och älsklingen på en lite roadtrip. Lager 157 var destinationen och shopping var målet. Jag kom hem med några fina saker men mitt absolut bästa köp var utan tvekan min nya convisar! Rosa och underbara!
Gillar ni?




Kärlek.

Bråddis.

Publicerad 2011-07-02 12:22:16 i Allmänt,

Ojoj. Bråttom!

Om tio min kommer Emmapemma och hämtar mig. Vi ska till A6 och kika. Mysigt att umgås med min fina flicka lite. Så sällan vi hinner ses nu när vi båda jobbar så mycket. Men idag så! Blir säkert någon fika eller något också om jag känner oss rätt, haha.

Ha världens bästa Lördag!


Bjuder på en snabbis-bild. Ser beng ut men skiiiit i det.

Kärlek.

SEMESTER!

Publicerad 2011-07-01 15:53:52 i Allmänt,

Åh så underbaart! Idag jobbade jag min sista dag! Nu har jag semester i FEM veckor!

Det kommer hända en hel del innan jag är tillbaka på jobbet. Vi ska hinna åka till Grekland (om en vecka exakt!). Vi ska spendera en vecka Göteborg och Gothia och dessutom ska vi hinna bli med vovve. Till hösten ska jag vara lika hipp och cool som Oliva Palermo när jag är ute och går med min hund. Ska se ut precis såhär.. fast minus hundkläderna.. sånt gillar jag inte.




Kul att se att hon dessutom har en renrasig Shitzu. Bailey♥ är blandras mellan Shitzu och Bichon.

Kärlek.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela