nicoleyounan

Jobba.

Publicerad 2010-07-31 18:47:26 i Allmänt,

Hej!!

Jag kan nu berätta för er att jag fått ett nytt jobb! Woohoo. Dock typ samma. Inom restaurang och dåliga jobbtider. Haha. Men det är i alla fall inte hos min pappa. Ska iväg strax och jobba min första natt. Är sådär sugen faktiskt. Hade hellre legat hemma och myst i soffan.

Fick btw en fråga om skorna igår. Sjukt fina båda två!

Anonym: Var hittade du dem?
haha Hampus är en töntig kille som inte fattar hur coolt rosa är.


Svaret är faktiskt skopunkten! Hittade båda skorna där och fick ju då 50 % off på ena paret, dvs regnstövlarna eftersom dom va billigast. Jag köpte båda paren för ca 500-lappen. Så jäkla bra pris!

Iväg nu och leka trevlig mot kunderna.

Kärlek

Jag är kär!.

Publicerad 2010-07-31 00:38:16 i Allmänt,

Heej på er allihopa!

Ååhh jag är så glaad idag! Var uppe på A6 för jag ville hitta höstskor och jag hittade två som jag totalt älskar!!! Jag fick övertyga Hampus om att rosa gummistövlar visst är as ballt men efter ett tag tror jag nog att han gick med på att jag har på mig dom i närheten av honom. De svarta var kärlek vid första ögonkastet! Precis sånna jag letat efter sedan förra hösten! Käääääääääärlek!!



Njaa. Bilden gör inte mina fina stövlar rättvisa. Men ni får i alla se vilken gullig färg dom har!

Flowers.

Publicerad 2010-07-27 17:20:29 i Allmänt,

Hej finaste!

Idag har det varit en lugn dag. Vi var på Ullared igår så idag orkar jag inte sådär jättemycket, men jag har i alla fall lyckats komma ut en stund. Tog cykeln bort till Ica Maxi och köpte blommor till de nya krukorna jag köpte igår på Gekås. Blev toppenfint! Köpte massa andra fina saker också men jag visar dom en annan dag. Bl.a en stooor fin svart ryamatta till vardagsrummet och lite smått och gott till badrummet samt världens snyggaste dörrmatta!





Nu ska jag iväg på äventyr!! Kärlek

PicsFrånGöteborg.

Publicerad 2010-07-25 17:02:02 i Allmänt,


Mitt hjärta på Gothia invigningen

Invigningen

Igen.

Fyrverkerier i massor!

Weey

Pojkarnas första vinst

Nicole var sådär kamera sugen klockan sju på morgonen.

Laget

Vi campade och därför är det okej att denna bilden ser ut som den gör..

Kärlek

Hair.

Publicerad 2010-07-24 21:14:23 i Allmänt,

Satt och kollade igenom mina bilder och insåg hur snabbt mitt hår växer..


Klippte mig i mitten av Mars.

Nu är det slutet av Juli.

Visst växer det som tusan? Längtar till det är lika långt som innan jag klippte av det..


Lååångt var det som gällde på studenten 07

Kärlek.

IngenÖdmjukhetHärInte.

Publicerad 2010-07-24 17:42:17 i Allmänt,

Jääklar! Idag har jag varut sjukt bra. Sovit ut, tränat, duschat, lagat mat och nu diskat. Så duktig så jag nästan blir trött på mig själv. Nu ska jag spendera hela kvällen i soffan och vara mindre duktig. Jag hittar tyvärr inte minneskortet som bilderna från Göteborg är på. Hampus har lagt det på något smart ställe och jag vet inte vart det smarta stället är. Så dom får ni vänta lite till på. Så länge kan ni vila ögonen på min as goda maträtt jag gjorde idag. Basilika-färsbiffar med kokt potatis, champinjonsås och sallad till. GOTT!



Kärlek.

NotMovingMyAss.

Publicerad 2010-07-23 13:43:42 i Allmänt,

Tudiluu..

Har en mysdag idag! Finaste sitter och spelar xbox medans jag tänkte gå in och spendera större delen av dagen i sängen. Bara zappa bland kanalerna liksom.

Ikväll är planerna att slinga Emses hår. Vi ska vara hemma hos henne så jag får se hennes nya kök. Ska bli spännande! Hon är en fix-maja hon!

Eftersom jag inte ska göra sådär jättemycket idag så ska jag försöka hitta energin att lägga upp lite bilder till er. Jag hoppar träningen idag också. Så seg är jag efter en vecka i Göteborg.

Ha en mysig dag vänner.

Kärlek.

HärligtAttVaraHemma.

Publicerad 2010-07-22 19:34:25 i Allmänt,

Heeeeeeeeeeeeeej sockertoppar!

Vi är hemma igen efter äventyret i Göteborg. Min dator ville inte koppla upp sig på internet där borta och därför fick ni ingen update.

Vi har tittat på mycket fotboll eftersom Hampus lillebror spelade i Gothia. Spenderat vår lediga tid på stan och ätit gott. Kom hem med lite fint men ingen storshopping. Ble en sväng till Lager också där jag hittade läcka brillor som jag älskar! Invigningen var också hur mäktigt som helst med så sjukt mycket fyverkerier så det knappt går att förstå.

Vi har tagit en massa bilder också, så några ska ni nog allt kunna få se. Jag visar dom lite senare. För ikväll kommer flickorna hit, så blir det filmmys. Äta något gott och bara ta igen snacket som vi missat under dessa dagar.

Måste ta på mig kläder nu när flickorna kommer snart. Inte för att jag sitter här naken men.. jaa ni fattar. Andra kläder helt enkelt.

Kärlek.

ITellYou.

Publicerad 2010-07-19 01:31:10 i Allmänt,

Hej på er gull!

Det är natten och jag borde sova, men jag kan inte. Sitter och glor på Avatar.. igen. Jag och Hampus har spenderat hela dagen i sängen och kollat på OC. En snabbis till A6 för att köpa skor blev det bara. Kom hem med snygga sandaler som jag får ta och visa er i ett annat inlägg. Men eftersom vi bara gjort inget alls idag så är jag jättepigg nu haha. Inte toppen med tanke på att vi ska upp tidigt imon, ringa till bygginvest så dom får komma och fixa med myrorna (Som är borta nu, men de ska kolla och täta dörren), åka till lager och sen vidare till Göteborg där det sker en massa roliga saker. Ska hinna gå på Gothia invigningen på kvällen också ju. Kommer bli en kul vecka och kameran hänger med! Så jag kan visa er bilder sen.

Men jag tänkte svara på lite frågor jag fick i förra inlägget.

Sanna:
Fråga bygginvest vad de har för försäkring hos skadedjursbekämpare och ring och be dem bespruta, så jävla effektivt :D då dör de jävlarna vill jag lova.

Svar: Haha, ja Sannan, Vi ringde Bygginvest och eftersom de va helg så hade dom stängt. I telefonsvaren så sa dom att vi skulle ringa SOS Alarm Jour så det gjorde vi men vårt case va inte tillräckligt akut så vi får fint vänta till Måndag.

Mojje:
Matlagning på hög nivå! Felix pyttipanna eller? hahaha

Svar: Pappa då! Klart som tusan jag inte ställer mig och gör egen pyttipanna. Jag är väl inte uppvuxen i ett kök med en kock heller! Så sånt kan jag ju icke ;)

Anonym:
var tränar du? :)

Svar: Jag tränar på Nordic Club vid Klosterkungen i Jönköping. Funkar fin fint för mig eftersom vi bor så nära (I samma hus, ovanför!) Kostar 319 kronor i månaden om man binder upp sig i 12 månader plus medlemsavgiften på 500 kronor per år. Hoppas du fick svar nog! :)



Sov gott allihop så hörs vi nästa gång ifrån Götet.

Kärlek.

AntsAreNasty.

Publicerad 2010-07-17 16:38:46 i Allmänt,

Heeeeeeejsan!!

Idag började dagen mindre bra. Vaknade och skulle gå upp och göra frukost till mig och finaste. Då ser jag en liten rakare som springer på diskbänken. En myra. Din jäkel tänker jag och dödar den. Då kommer en till.. och en till. När jag tittar närmare så ser jag att det är värsta marschen från altandörren till diskbänken. Va i helsike tänker jag och går bort till dörren.
Den är helt stängd men dom jäklarna går under listen och jämte väggen bakom soffan, ända bort till köket. Vad vill dom ville åt fattar jag inte för inget stod framme på diskbänken och det fanns knappt något i sopporna. Det va ju helt rent eftersom jag städade där igår.
Hur som helst har vi nu häll salt, vitpeppar och kanel vid dörren och listen så dom försvinner. Jag hittar fortfarande några här och där men de flesta är borta. Så jääääääääkla äckligt ju!! Får ringa bygginvest på Måndag så dom får täta listerna.
Men har ni tips om hur man dödar myror får ni gärna dela med er av dom!!

Nu till annat. Har varit nere och tränat hårt och slängt i mig mat nyss. Mumma med pyttipanna ju. Varvar teven med tvättstigan som vi har idag också. Måste tvätta upp allt innan vi åker iväg till Göteborg på Måndag.

Ikväll blir det middag med vänner. Ha en fin kväll ni också!

Kärlek.

Semester!!!!!.

Publicerad 2010-07-15 12:24:02 i Allmänt,

AAAHH!! Igår jobbade jag min sista dag!! Blev ett långt pass på tolv timmar. Hade sjukt ont i fötterna och hann inte äta något alls under de tolv timmarna förutom tuggummi. Trots det så var mitt humör på topp och timmarna gick ganska fort. Mest tack vare att jag räknade ner till min semester som börjat nu!! Är nu helt ledig i två veckor!
Så jäääääääääääääkla gött. På Söndag eller Måndag åker vi till Göteborg i några dagar och bara njuuter. Har dessutom köpt biljetter  till Gothia invigningen ju så det ska bli kuul.

Idag är planerna att hämta ut biljetterna och äta lunch med Jonas. Länge sen jag träffade honom nu.

In i duschen nu!!

Kärlek.

Weather.

Publicerad 2010-07-13 14:43:16 i Allmänt,

Halloj i stugorna!

Idag började jag dagen med frukost framför teven. Mysigt värre att sitta och mysa med desperata hemmafruarna en tisdags förmiddag sådär. Efter en brak-frulle begav jag mig ner till gymmet. Herregud, Jag har aldrig svettas så mycket som jag gjorde idag. Det var sjukt varmt inne i gymmet och jag hann inte mer än tio minuten på crossen så rann svetten. Körde därför bara en halvtimme idag på den. Orkade verkligen inte mer. Brukar köra 40 eller 45 för den som undrar.

Har nu duschat och sådära. Ska slappa i soffan ett tag och bara njuta av att det regnar utanför. Äntligen släppte värmen lite. Har varit jobbigt de senaste nätterna tycker jag. Spänningarna i huvudet släpper också och man kan andas igen!

Klockan halv sex börjar jag jobba till nio så jag har egentligen bara smygbörjat med min semester. Bara tre kvällar kvar att jobba 3,5 timmar var sedan är jag helt ledig i två veckor. Ska blir great!

Puss på er!

Lalalala.

Publicerad 2010-07-12 17:45:50 i Allmänt,

Oh underbara daaag!

Det är varmt och jag bara njuuter.

Har redan hunnit träna, springa ärenden, legat på stranden i tre timmar hela själv och gottat mig med tidningar och bra musik i öronen, lagat mat, och nu duschat och fixat mig. Ska strax möta upp Bellis för en fika i solen. Vill ha iskall cola!! Hoppas ni har en lika bra dag som jag har! 



Tummen upp för denna dag!

Kärlek på er goingar.

UnderbarDag.

Publicerad 2010-07-12 10:44:05 i Allmänt,

Hej på er.

Idag är en toppendag! Jag är ledig och Hampus kom ganska nyss hem från jobbet en snabbis och väckte mig. Klockan är alltså bara halv elva och jag har redan ätit frulle och ska snart sen och träna en timme. Efter det blir det en sväng till batterilagret för att laga lite grejer. Sen ska jag faktiskt ta bilen till en sjö och bara njuta av solen.. helt själv. Ska bli skänt faktiskt!

Jag älskar sommaren och jag älskar ledighet!! Speciellt när solen lyser och det är typ 32 grader ute!!

Ha en fin dag nu alla.

Kärlek.

GoingOn.

Publicerad 2010-07-10 20:41:43 i Allmänt,

Hej på er alla där ute i solen!

Förlåt för dålig update men jag hinner inte skriva blogg när solen skiner och vi har 30 grader. Det är liksom inget som ligger högt på min lista då. Eftersom hela veckan kommer vara fin så ber jag redan nu i förväg om ursäkt för dåligt bloggande haha.

Idag har vi spenderat hela dagen på stranden med vänner. Har precis grillat och snart kommer emse så ska vi avsluta denna braiga dag med en kanon-film! Hoppas vi lyckas.. Vi är nämligen mästare på att välja de sämsta filmerna som någonsing gjort.

Imorgon blir det också stranden och i veckan jobbar jag kväll så jag ska suga åt mig alla soltimmar jag kan. Kanske blir någon dag jag får hoppa in men inte som en vanligt vecka så egentligen har jag redan smyg-börjat med min semester.

Nästa vecka drar jag och älskling till Göteborg och bor där i fyra dagar, Ska gå på Gothia invigningen och sen heja fram Hampus lillebror i tuneringen. Veckan efter så blir det förhoppningsvis en resa till Greece.

Nu ska jag invänta Emse. Men där fick ni en snabb inblick i vad som händer i i mitt liv de närmsta.

Kärlek till er!

Snabbis.

Publicerad 2010-07-07 22:11:58 i Allmänt,

Hej.

Sitter och väntar på att mamma ska plocka upp mig. Vi ska till Twin och äta och umgås. Hela familjen alltså. Jag är dock himla seg så vi får se hur länge jag orkar.

Har jobbat hela dagen sen en sväng hem till Hampus vän för att kolla fotboll. Stannade inte länge utan gick istället hem för att fixa mig. Nu ringde mami här. Ska tydligen gå ner nu.

Ha en fin kväll alla.

Kärlek.

Trötter.

Publicerad 2010-07-06 15:29:36 i Allmänt,

MEN ÅÅHHH!! SKREV VÄRSTA INLÄGGET OCH SEN FÖRSVANN DET!!!

Jaaajaa.

Tjeena mittbena på er.

Jag sitter här och väntar på tvätten mellan de två olika jobben. Är trött idag också så att jobba och tvätta är ungefär det jag orkar idag. Hoppas det inte är så mycket att göra på jobbet sen. Jobbar från 18 till 22 så jag kommer nog vara död sen. Har kommit in i någon svacka och orkar typ ingetlängre. Igår orkade jag ju bara jobba och träna. Vill bara ha semester och åka nånstans där solen skiner jämt. Jag orkar inte ens gå och hämta fjärrkontrollen som ligger på matbordet för att byta kanal på teven. Haha.

Men nu ska vi inte deppa. Dags att gå ner och byta maskinerna snart. Hoppas ni har en fin kväll.


Pose-Nicole


Knas-Nicole

Depp-Nicole.

Ser ni hur ljus håret har blivit i solen..? I like. Men brännan syns inte alls i camen. Suurt.

Kärlek.

 

Buss.

Publicerad 2010-07-05 19:58:20 i Allmänt,

Saker man upplever när man åker buss i Jönköping.


♦ Bebis sitter och glor på dig hela vägen

♦ Ung man går in i dörrarna som öppnas för segt

♦ Gammal man sitter bakom dig och nynnar på en väldigt irriterande låt

♦ Tjockaste kvinnan på bussen sätter sig jämte just dig

♦ Fulaste kvinnan på bussen sitter framför dig

♦ Svettiga mannen som luktar illa sitter bakom dig jämte den nynnande gamla mannen

♦ Tjej pratar väldigt högt i mobil och har såklart fulaste skrattet i världen

♦ Bussen stannar skit länge på busshållplatsen innan den du ska av på


Glömde jag nämna att allt detta hände mig idag när jag åkte från jobbet?..


KissMeEveryDay.

Publicerad 2010-07-05 18:13:18 i Allmänt,

Hej på er!

Idag är jag lite rastlös fast ändå för trött för att göra något. Brukar ni också känna så ibland? Man orkar liksom egentligen inte göra något men känner ändå att man slösar bort hela dagen i soffan samtidigt.

Efter jag slutade vid två så har jag typ legat här i soffan och ätit. Supertråkigt. Somnade en stund också men snart är det dags för mig att gå ner till gymmet och träna lite. Det är ungefär det jag orkar idag. Sen ikväll kommer en rolig film på tv som jag vill se. Ganska mysig kväll ändå.

Tänkte visa er min fina tavla som kom hem i fredags också. Blev väldigt bra kvalité för att vara en liten bild. Är nöjd faktiskt! Ursäkta blixten mitt på men orkarde inte riktigt bry mig om det.



Fint det blidde va? Bilden hänger i hallen så det är det första man ser när man kommer hem. Jag blir alltid så glad nu när jag kommer hem och ser den. Haha. Jag är tönt.

Gymmet kallar nu!

Kärlek.

IpodTrubbel.

Publicerad 2010-07-01 14:44:21 i Allmänt,

Nee men tjeeeena.

Sikken tur ni har! Skulle precis ner och träna när jag upptäckte att ipoden var död. Så nu MÅSTE jag ju sitta här och ladda den.. och då kan man ju lika väl blogga medans man väntar.

Idag har jag redan hunnit jobba nästan 4 timmar och ska efter träningen jobba fyra till. Sista dagen denna veckan! Puh! Imorgon blir det däremot ännu mer jobb då vi har beställning hela natten. Gaah.

Helgen blir i alla fall ledigt. Älskling fyller år på Söndag så hela helgen blir till att fira honom. Med vänner på Lördag och hans familj på Söndag. Ska bli mys.

Dags att röra mig neråt mot gymmet.

Kärlek.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela