nicoleyounan

AntsAreNasty.

Publicerad 2010-07-17 16:38:46 i Allmänt,

Heeeeeeejsan!!

Idag började dagen mindre bra. Vaknade och skulle gå upp och göra frukost till mig och finaste. Då ser jag en liten rakare som springer på diskbänken. En myra. Din jäkel tänker jag och dödar den. Då kommer en till.. och en till. När jag tittar närmare så ser jag att det är värsta marschen från altandörren till diskbänken. Va i helsike tänker jag och går bort till dörren.
Den är helt stängd men dom jäklarna går under listen och jämte väggen bakom soffan, ända bort till köket. Vad vill dom ville åt fattar jag inte för inget stod framme på diskbänken och det fanns knappt något i sopporna. Det va ju helt rent eftersom jag städade där igår.
Hur som helst har vi nu häll salt, vitpeppar och kanel vid dörren och listen så dom försvinner. Jag hittar fortfarande några här och där men de flesta är borta. Så jääääääääkla äckligt ju!! Får ringa bygginvest på Måndag så dom får täta listerna.
Men har ni tips om hur man dödar myror får ni gärna dela med er av dom!!

Nu till annat. Har varit nere och tränat hårt och slängt i mig mat nyss. Mumma med pyttipanna ju. Varvar teven med tvättstigan som vi har idag också. Måste tvätta upp allt innan vi åker iväg till Göteborg på Måndag.

Ikväll blir det middag med vänner. Ha en fin kväll ni också!

Kärlek.

Kommentarer

Postat av: Sannan

Publicerad 2010-07-18 11:25:47

fråga bygginvest vad de har för försäkring hos skadedjursbekämpare och ring och be dem bespruta, så jävla effektivt :D då dör de jävlarna vill jag lova.

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-07-18 20:57:07

var tränar du? :)

Postat av: Mojje

Publicerad 2010-07-18 21:53:09

Matlagning på hög nivå! Felix pyttipanna eller? hahaha

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela